Dank je wel Ramona!
Dank je wel Angelique voor de mooie beoordeling!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Bedankt voor de mooie beoordeling An! We begrijpen heel goed, dat het fijn is om vooraf een Track & Trace code te ontvangen, zodat je weet hoe laat de bezorgen bij je langs komt. Helaas kunnen we alleen niet werken met een Track & Trace code, omdat onze bestellingen met (verschillende) transporteurs worden bezorgd. Bedankt in ieder geval voor je feedback! Groetjes, Marije van Paardenvoer.nl
Bedankt voor de mooie beoordeling Peter!
Bedankt Merilyn voor je mooie beoordeling. En natuurlijk ook voor je feedback, gaan we zeker even naar kijken! En nog een tipje! :) Je kan ook een gewenste bezorgdatum aangeven. Indien je deze bij een toekomstige bestelling aangeeft (was nu niet doorgegeven), dan bezorgen we het op de door jouw gekozen dag! Dan weet je precies wanneer we komen. Handig toch! Groetjes Marije van Paardenvoer.nl
Bedankt Ester voor de mooie beoordeling!
Goed om te horen Ludcinda! Bedankt voor de mooie beoordeling!
Dank je wel Mariska!
Fijn om te horen Klaas!
Wat fijn om te horen Lies!
Bedankt voor de mooie beoordeling Joke!
Bedankt voor de mooie beoordeling Yvonne! Een ook de feedback is natuurlijk ook altijd waardevol :) Mocht je volgende keer bijvoorbeeld niet thuis zijn en je bestelling moet buiten achtergelaten worden, laat het dan even weten bij je bestelling, dat het aan de bovenkant bedekt moet worden, dan zullen we hier rekening mee houden. Groetjes, Marije van Paardenvoer.nl
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent Femma. Leuk!
Bedankt Mathew!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Bedankt voor de mooie beoordeling Margriet! Goed te horen dat het goed bevalt :) Groetjes, Marije van Paardenvoer.nl
Paardenvoer.nl is het adres waar je al je paardenvoer en aanverwante voedingsartikelen kunt kopen. Van basis tot sportvoeding, supplementen en speciale paardensnoepjes. Wij bezorgen overal in Europa en vanaf 300 kilo in Nederland gratis.