Bedankt voor de mooie beoordeling Frances. Leuk om te horen! :)
Bedankt voor de mooie beoordeling Gerard! Fijn om te horen dat je tevreden bent. En wanneer je een account aanmaakt kan je een afwijkend afleveradres ingeven, of in betaalproces (waar je de keuze maakt hoe je wilt betalen), kan je aangeven indien het afleveradres afwijkend is. Dat staat er ook bij vermeld.
Wat balen Naduah dat het niet goed is gegaan met de verzending :( De twee analyses zijn wel verstuurd, maar één daarvan is zoekgeraakt bij de post. Helaas kunnen we daar niet veel aan doen, maar vervelend is het natuurlijk wel. Daarom hebben we ook meteen een nieuwe verstuurd.
Helaas hebben we op dit moment geen inzicht in de bezorgtijden, doordat de meeste van onze bestellingen via een externe transporteur geleverd worden. Wij begrijpen dat het handig is om het inzichtelijk te hebben, maar is jammer genoeg niet mogelijk.
Bedankt Ria voor de mooie beoordeling!
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent Marjan! Bedankt voor de mooie beoordeling :)
Bedankt voor op de mooie beoordeling!
Bedankt Frank, voor de mooie beoordeling!
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Bedankt voor de mooie beoordeling Monique!
Bedankt voor de mooie beoordeling Anuschka! Goed om te horen dat het allemaal naar wens is verlopen. Veel plezier met je bestelling!
Originele beoordeling
Wij adviseren pas om achteraf een beoordeling te geven, zodat je een realistische beoordeling kunt geven. Wij hebben je een verzoek tot aanpassing gestuurd, zodat je na levering een beoordeling kunt geven. Alvast bedankt! :)
Bedankt voor de tip! Gaan we zeker even naar kijken.
Bedankt voor de mooie beoordeling!
Wat leuk om te horen dat je enthousiast bent Nicole. Bedankt voor de mooie beoordeling!
Bedankt voor de mooie beoordeling Monique!
Bedankt voor de mooie beoordeling Hans!
Wat fijn om te horen dat je bestelling en bezorging helemaal naar wens is verlopen Melanie en je ook nog eens tevreden bent over de kwaliteit van ons voer. Bedankt voor je mooie beoordeling!
Paardenvoer.nl is het adres waar je al je paardenvoer en aanverwante voedingsartikelen kunt kopen. Van basis tot sportvoeding, supplementen en speciale paardensnoepjes. Wij bezorgen overal in Europa en vanaf 300 kilo in Nederland gratis.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.