Gemak dient een mens

Snelle levering en goed geprijsd mede dankzij de staffelkorting. Heerlijk aan huis gebracht dus geen gesjouw meer naar de Welkoop winkel waar de voorraad ook nog eens heel beperkt is. Ik vindt het ideaal om bij Paardenvoer.nl te bestellen. Ik raad deze site zeker aan bij andere mensen

Altijd op gewenste datum en alles netjes geleverd

Altijd fijne levering, keurig verpakt en op gewenste dag geleverd. Prima service en vervoerders.

Perfect ..

Gewoon goed. Goede levering

Snelle levering , komen afspraken na

Heel fijn dat je zelf gewenste leverdag aan kan geven. Er werd netjes van te voren gebeld dat ze er bijna waren zodat we de poort konden open doen.

Al geruime tijd goede ervaringen mee.

Wordt netjes voor de deur afgeleverd.

Prima kwaliteit paardenvoer

Prima paardenvoer, zeker de grote basisbrok (voermeesters) is bij ons artikel nummer 1. Prijs/kwaliteit is zeer goed, doet niet onder aan A-merken zoals Pavo etc.

Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen, heel prettig

Het voer komt netjes op de afgesproken datum in de afgesproken hoeveelheid voor een nette prijs

Top levering en goeie bulk prijzen

Top levering en goeie bulk prijzen

Prima voer voor IJslanders

Vlotte bezorging, ruim assortiment, goede prijs kwaliteit

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Ik ben heel blij met deze leverancier; ik bestel al jaren bij ze. Echt een aanrader!

Scherpe prijs en snelle bezorging

Helemaal goed

Snel geleverd en alles keurig in orde

Bellen van te voren een dien wat is afgesproken

Zeer nette prijs, ik denk zelf de goedkoopste van Nederland

prima service

Snelle levering fijn dat chauffeur tijdig belt zodat er iemand thuis kan zijn

Een supergoede service, ruime keuze aan bezorgdagen, onwijs fijn met plannen. Daarnaast een ontzettende fijne chauffeur die mij nog even opbelde nadat hij zelfstandig de pallet voor de roldeur neergezet had. Ivm het weer en niemand die aanwezig was op dat moment besloot hij mij erover te bellen. Wat een service! Want zo kon ik er zonder te lang van werk weg te zijn het even binnen neerzetten.

Goede snelle bezorging

Snelle levering en goed voer

Betaalbaar en snelle levering van kwaliteit voer.

Ik ben zeer tevreden. Bezorging wordt netjes geleverd en je kan kiezen welke dag. Ook blij met de prijzen vooral als je 300 kg Besteld

geweldig

Geweldig en goede prijs snel bezorgd. En netjes een half uur van de voren gebeld. Voor de bezorging. En netjes op zijn plek gezet.

Klantvriendelijkheid dik in orde.

Na telefonisch contact. Klantvriendelijkheid dik in orde.

Mooi op tijd geleverd

Ruime keus, aantrekkelijk geprijsd

Goed voer. M.n. Masters Structovit is een prima brok voor mijn schrale IJslanders

Goede correcte service

Bestelling online gedaan en betaald en twee dagen nadien correct geleverd

professioneel altijd op tijd mooie producten

goede ervaring een aanrader

netjes op tijd geleverd

alles netjes en op tijd afgeleverd.

Marsdijk 31

4033 CC Lienden

Over Paardenvoer.nl

Paardenvoer.nl is het adres waar je al je paardenvoer en aanverwante voedingsartikelen kunt kopen. Van basis tot sportvoeding, supplementen en speciale paardensnoepjes. Wij bezorgen overal in Europa en vanaf 300 kilo in Nederland gratis.