Leuke verrassende kerstpakketten

Al jaren leuke en goed verzorgde kerstpakketten

Super leuke ervaring

Leuk ontvangen door de dames daar. Er staan allemaal tafels met leuke producten erop en hier kun je dan van alles uitzoeken. Natuur heel erg leuk om te doen. Je wordt hierbij goed begeleid. Je krijgt goede tips, waardoor je merkt dat ze veel ervaring hebben. Ook is alles netjes geprijsd. Toen we weggingen kregen we nog een leuk presentje mee. Al onze collega's waren zeer enthousiast over het kerstpakket wat we hadden samengesteld.

Prachtig kerstpakket

Leuke hotitems hebben jullie altijd! Dat maakt een pakket mooi en waardevol (ook spullen waar je iets aan hebt en/of een leuk spel zoals de woordzoeker). En lekker eten dat altijd van pas komt. Kregen veel complimenten over. Bezorging was ook keurig op tijd! En uit samenstellen ging ook super (in overleg).

Verrassend goed!

Prezend heeft een betrokken team dat meedenkt met de klant. Ook tijdens het proces nadat de bestelling al geplaatst was. We hebben heel veel leuke reacties uit het team ontvangen. Het zijn originele cadeaus en ik geef ze met trots want aan de manier van inpakken & geven is ook echt aandacht besteed. Voor ons was dit de 3e keer en ik hoop dat we volgend jaar weer verrast worden!

Als werkgever sta ik er goed op met deze hippe en originele pakketten!

Ik heb dit jaar veel complimenten gekregen van mijn medewerkers over dit mooie en originele kerstpakket.

Een betrouwbare partner die meedenkt, oog heeft voor onze doelgroep en ieder jaar weer verrast.

Ieder jaar opnieuw is het voor mij een plezier om de kerstpakketten en relatiegeschenken uit te zoeken. De pakketten zijn origineel en er wordt actief geadviseerd, waarbij goed wordt gekeken naar onze doelgroep. Er is volop keuze en onze medewerkers en relaties reageren er altijd heel enthousiast op. Daarnaast waarderen wij het meedenken, de persoonlijke service en de prettige communicatie, zowel per mail als telefonisch.

Klantvriendelijk en betrokken

We hadden een vraag n.a.v. een levering. Op dezelfde dag werden we teruggebeld en was het keurig opgelost met de leverancier. Contact wat je als bedrijf op dat moment nodig hebt!

Originele leuke kerstpakketten

Elk jaar weer een feestje om een mooi pakket voor onze medewerkers uit te zoeken en de pakketten worden gewaardeerd.

De pakketten waren weer super verzorgd!

altijd een zeer leuk Kerstpakket

Tijdens ons bezoek aan de showroom worden we altijd goed ontvangen en nemen ze echt de tijd om een mooi pakket samen te stellen. Dit jaar heeft Prezend ook de eindejaarsgeschenken voor onze relaties verzorgd en daar kregen wij hele leuke reacties op! De communicatie zowel per mail als telefonisch wordt door ons als zeer prettig ervaren; toch nog een pakket extra bestellen? dat is geen probleem we maken er wat moois van!

Uniek

Wat een fijne ervaring bij Prezend! De showroom is echt leuk ingericht – het voelt bijna als een gezellig middagje uit. We werden super enthousiast geholpen en er is zóveel keuze dat keuzestress gegarandeerd is De items zijn stuk voor stuk leuk, waardoor we ook dit jaar weer met veel plezier een mooi kerstpakket hebben uitgezocht. Extra fijn: je kunt je kerstpakket helemaal zelf samenstellen. Dit jaar hebben we zelfs gekozen voor een apart pakket voor de mannen en een ander voor de vrouwen – echt top! Ook voor Sinterklaas weten ze ons elk jaar weer te verrassen met leuke ideeën. Absoluut een aanrader!

Zorg, aandacht en origineel!

Al vele jaren stel ik het kerstpakket samen met Prezend! Altijd origineel en fijne mensen!

Kies voor Prezend als je positief verrast wilt worden!

Prezend zorgt er al jaren voor dat wij onze collega's kunnen verrassen met een prachtig en origineel kerstpakket!

Geweldige service en mooie producten

Inmiddels een paar jaar klant bij Prezend en ik word altijd weer geweldig geholpen door Nicole. Veel unieke producten en fantastisch dat je je kerstpakket volledig zelf samen kunt stellen. Er is veel keuze uit allerlei verschillende thema's en alle producten worden met zorg door Prezend gemaakt. Een feestje om samen te stellen en uit te delen! :)

Al diverse jaren zeer tevreden, veel keus voor het samenstellen van een pakket.

Wij zijn al diverse jaren klant bij Prezend. Altijd weer ruime keus voor het samenstellen van een kerstpakket. Originele producten en goede kwaliteit, wij worden altijd vriendelijk geholpen en van advies voorzien. Na een rondleiding door de showroom krijg je ook de tijd om zelf rond te kijken, is fijn voor het samenstellen van een pakket zoals je zelf graag wilt. Afgelopen jaar weer veel positieve reacties op het pakket ontvangen van onze medewerkers.

Leuke originele kerstpakketen.

Leuke originele kerstpakketen die helemaal aan te passen zijn op je eigen wensen.

Fijn contact, mooie pakketten

Een super leuk bedrijf om eens per jaar naar toe te gaan! Hoewel mijn werkgever al langer klant is bij Prezend, mocht ik afgelopen jaar voor het eerst mee. En nu begrijp ik ook waarom ze altijd zo enthousiast is! Het is een feestje om hier binnen te komen en vervolgens een feestje om de pakketten te geven én uit te pakken!

Origineel en niet standaard!

Altijd originele cadeaus, die je nergens anders kunt krijgen. Er wordt met je meegedacht over de cadeaus, maar ook over levertijden en het aanleveren van zaken die bij het cadeau in moeten zoals een kaartje. Je wordt volledig ontzorgd en jouw klant of relatie krijgt iets bijzonders in handen.

Fantastisch pakket!

Het feest begint al bij het uitzoeken van de pakketten bij jullie op kantoor. De ontvangst en de manier waarop alles duidelijk word uitgelegd is al een ware kerstbelevenis. Wanneer de dozen worden binnengebracht op kantoor, is iedereen al reuze benieuwd wat er dit jaar weer voor leuks in het kerstpakket zit! Het uitpakken ervan ervaart iedereen als een feestje en wij zijn dan ook super tevreden met de geweldige kerstpakketten die wij bij jullie kunnen samen stellen!

Mooie Kerstpakketten

Van een leuke middag de pakketten samenstellen. Naar ontzorgd doordat de pakketten via Prezend werden verstuurd. Alles naar wens gegaan.

Razend enthousiast om zorgvuldig een uniek pakket uit te mogen kiezen

Heb nu al meerdere keren een pakket uit mogen zoeken en het fijne bij Prezend is dat ze de tijd voor je nemen, met je meedenken, communicatie heel laagdrempelig is en ze een mooie showroom hebben waardoor je, ook door hun enthousiasme, geïnspireerd raakt om een mooi pakket samen te stellen. Elk jaar weer iets nieuws en unieks. En als je dan van je collega's positieve reacties krijgt met zelfs: By far de mooiste pakket ooit dan weet je dat je bij een volgende pakket weer bij Prezend moet zijn! Echt een aanrader dus!

Leuke, originele pakketten in mooie verpakking!!

Ze denken met je mee en hebben keuze uit verschillende originele pakketten in mooie verpakking. Logistiek ook alles prima geregeld!

Leuke showroom, met mensen met kennis en enthousiasme over de producten die ze aanbieden. Wanneer je in lunteren de showroom in komt dan is het al kerst voor je gevoel. Fijn en kundig geholpen door Nicole! Ieder jaar een leuk uitje om een mooi pakket samen te stellen.

Gezellige ontvangst. Samen met Gerda hebben we de kerstpakketten uitgezocht.Er zijn verschillende mogelijkheden. Maar met het juiste advies hebben we ieder jaar weer een uniek kerstpakket. Van onze relaties en werknemers krijgen we dan ook mooie complimenten. Ga zo door Prezend.We komen graag we bij jullie terug.

Elk jaar weer een prachtige ervaring om bij Prezend een kerstpakket te mogen uitzoeken.

Elk jaar is het weer een bijzondere ervaring om bij Prezend een kerstpakket uit te mogen zoeken. Het aanbod is altijd origineel en speelt perfect in op de laatste trends, waardoor er voor iedereen iets bijzonders te vinden is. Het team is ontzettend behulpzaam en zorgt ervoor dat het hele proces soepel en plezierig verloopt. Kortom: een hele goede ervaring die ik iedereen kan aanraden!

Dingerlaan 17

6741DD Lunteren