Originele kerstpakketten en relatiegeschenken! Helemaal top!

Al enkele jaren bestellen wij onze kerstpakketten en relatiegeschenken bij Prezend. Het is fijn dat de producten in een mooie showroom uitgestald staan, zodat je een goede keuze kunt maken. Gerda voorziet ons altijd van een goed advies, heel fijn!

Unieke en bijzonder mooie kerstpakketten

Wij zijn al enige jaren klant bij Prezend en elk pakket wordt met veel aandacht en zorg samengesteld. Wat fijn is dat je een pakket ook helemaal zelf samen kan stellen als het niet helemaal naar jouw wens is.

In één woord, UNIEK!

Al jaren zoek ik bij Prezend de kerstpakketten uit. Ieder jaar wordt ik verrast door alle unieke artikelen die zij hebben. Het afgelopen jaar was de KNØS een echte hit!

Hele originele kerstpakketten! De service en het contact is ook super fijn!

Wij hebben via Prezend de kerstpakketten voor onze werknemers geregeld. Alles top gegaan, van het uitzoeken ervan tot het uitleveren. Groot assortiment en fijn geholpen. Kan iedereen het aanraden.

top service en goed meedenken met de klant

Wij hebben een kerstpakket samen laten stellen conform ons budget, Prezend heeft goed meegedacht met ons en mede daardoor was het een geslaagd pakket. Levering was ook prima volgens afspraak. We zijn benieuwd wat er dit jaar mogelijk is.

Perfect en origineel

Wij zoeken al vanaf 2015 onze kerstpakketten uit bij Prezend. Gerda en haar team denken altijd goed mee en zorgen er altijd voor dat we weer iets unieks aan onze werknemers en relaties kunnen geven. We hebben ook dit jaar weer veel leuke reacties van onze relaties en werknemers terug gekregen.

Fijn bedrijf met unieke kerstpakketten voor iedereen

Kerst 2022 voor het eerst de pakketten van Prezend uitgedeeld aan onze medewerkers. Iedereen was heel enthousiast. Veel leuke reacties gehad. Wij hebben ze zelf online uitgekozen en via de mail besteld. Snelle reactie en fijne communicatie. Hele goede ervaring zullen zeker weer hier bestellen.

Unieke en originele kerspakketten

Inmiddels verzorgt Prezend al meerdere jaren weer voor unieke en originele kerstpakketten voor onze medewerkers. Ze denken goed mee en maken er een uniek pakket van waar iedereen blij van wordt. Bedankt voor de fijne samenwerking!

Super service

We bestellen al jaren onze Sint en Kerst pakketten bij Prezend! Elk jaar weer leuke originele pakketen, top!

voor het 5e jaar op rij de kerstpakketten hier uitgezocht en ze waren weer fantastisch. Heel fijn dat ze zo flexibel zijn en overal in mee willen denken.

Creatief, afwijkend, perfect verzorgd en georganiseerd

Voor het eerst door Prezend onze kerstpakketten laten verzorgen. Vanaf de eerste afspraak en bezoek aan de mooie, uitgebreide showroom voelde het goed. De originele producten, creatieve en mooie verpakkingen en het meedenken in onze wensen hebben zich vertaald naar een fantastisch kerstpakket waar veel leuke reacties op zijn gekomen. Ook de foodproducten zijn van goede kwaliteit. En ons bezoek leverde veel meer op. We waren gelijk klaar met een heerlijke Sintattentie en bijzondere relatiegeschenken. En niet onbelangrijk, naast flexibiliteit klopt het organisatorisch. Alles verloopt strak volgens afspraak. Team Prezend bedankt. En dit jaar zien jullie ons weer.

Altijd verrassend en leuke teksten op de producten

Nu 2 jaar de kerstpakketten vanuit hier geregeld. Super gezellig en perfect op elkaar afgestemd. De organisatie verloopt en afspraken rondom de bestellingen verloopt ook altijd goed. Bedankt Prezend en tot volgend jaar!

Erg leuk & goed geregeld

Dit jaar eerste keer de kerstpakketten laten verzorgen door Prezend en vanaf het begin plezierig geholpen. Alles duidelijk gecommuniceerd en afgeleverd op het afgesproken moment. Personeel praat nog steeds over de leuke inhoud.

Uitstekend! Mooie en unieke kerstpakketten

Super tevreden! Leuke en originele kerstpakketten. Een mooie showroom waar je zelf je pakket kunt samenstellen. Vriendelijke service en ze denken goed met je mee. Echt een aanrader!

Origineel in kerstpakketten en relatiegeschenken!

Al enkele jaren verzorgt Gerda / Prezend de kerstpakketten en relatiegeschenken naar volle tevredenheid voor ons! Ze denkt graag met je mee en zorgt dat alles op tijd en volgens afspraak geleverd wordt.

Prettige samenwerking!

Kerstpakket uitzoeken ieder jaar weer een feestje!

Het kerstpakket viel weer erg in de smaak dit jaar. Je moet telkens maar weer iets anders verzinnen maar met jullie hulp lukt dat tot nog toe ieder jaar:).

prima service en betrokkenheid

Bij Prezend kan je een origineel kerstpakket uitzoeken voor je medewerkers. Ze denken met je mee en maken er echt iets leuks van!

Mooie, originele, kwalitatief goede kerstpakketten

Dit bedrijf is heeft mooie, originele, kwalitatief goede kerstpakketten. Mooie showroom waar je zelf je pakket kan samen stellen. En een goede services. Zelf dit jaar na dat er spullen niet geleverd konden worden door COVD-19. Hebben ze snel kunnen schakelen om toch nog een ander mooi pakket voor ons bedrijf in order te maken, Onze medewerkers waar hele blij met hun pakket.

Geweldige en originele kerstcadeaus en goede service!!!

Helemaal op maat gemaakte kerstpakketten, wat bij precies bij ons bedrijf en wensen past. Voor jong en oud een geweldig pakket samen uitgekozen. Goede en zeer vriendelijke service! Aanrader!!!

Dit jaar wederom gekozen voor Prezend als leverancier van onze kerstpakketten. In de showroom een mooie keuze kunnen maken van alles wat daar ligt aan voorbeelden. Helaas gooide Corona roet in het eten en moest ons restaurant weer dicht waardoor we toch een ander pakket hebben gedaan dan uitgezocht maar ook dat was geen probleem bij Prezend. Op het laatst nog een mooi pakket voor al onze medewerkers bij elkaar verzameld door Prezend en goede afspraken gemaakt voor de leverdatum. Leuk om onze medewerkers toch nog een pakket te kunnen geven om onze waardering voor hen te kunnen tonen. Wie weet volgend jaar weer Prezend!!

Heel tevreden!

Heel tevreden over de service en de producten. Volgend jaar weer! :)

Top Pakketten

Nu 2 jaar op een rij leuke kerstpakketten uitgezocht en goed verzorgd, ook mooi optijd binnen voor de kerst.

Creactieve en mooie kerstpakketten en een uitstekende service!

Al jaren relatie van Prezend en ieder jaar worden we opnieuw verrast!

Dingerlaan 17

6741DD Lunteren