Laden reviews...
37 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen Prezend consequent voor de ruime en doordachte selectie kerstpakketten, vriendelijk en behulpzaam personeel en een soepele bestelervaring. De showroomervaring en de maatwerkmogelijkheden worden genoemd als belangrijke sterke punten. Over het algemeen beschrijven de beoordelingen een positieve en betrouwbare service met hoogwaardige cadeaus en betrouwbare levering, geschikt voor teambijeenkomsten.
Pluspunten
kleinschalig, maatwerk, klantgericht meedenken
Verbeterpuntenmeer de oude collecties er uit en meer nieuwe er in
Hendrieke
Apeldoorn
Pluspunten
Flexibel, meedenkend en zeer vriendelijk.
Natasja
Pluspunten
Erg vriedelijk en denk goed mee over de vele mogelijkheden. Door de ruime ervaring met ons bedrijf is Prezend goed op de hoogte van de wensen en is een half word al voldoende.
VerbeterpuntenBerijkbaarheid.
Eric Jansen, firma Yokogawa
Amersfoort
Pluspunten
Heel leuk bedrijf met kerstpakket die anders zijn dan anders! De pakketten vielen erg in de smaak van onze medewerkers! Bedankt Prezend!!!!
Van den Top Rijopleidingen
Bennekom
Pluspunten
Hele originele pakketten, alles goed geregeld!
VerbeterpuntenIk vermoed, dat jullie er geen invloed op hebben, maar er werd voor ons op drie locaties bezorgd. In Rotterdam en Goes dachten de bezorgers echt mee met de dames over hoe de pakketten binnen te krijgen. Alleen in Arnhem was de bezorger heel stug en niet bereid om te zorgen dat alles binnen stond. Volgende keer zorg ik in ieder geval dar er daar een karretje staat, zodat de dames de pakketten niet hoeven te sjouwen naar boven;-)
Uniglobe
Rotterdam
Pluspunten
Heel ongedwongen wordt er goed meegedacht over alle mogelijkheden. Perfecte manier om je eigen kerstpakket samen te stellen. MVO is ook een pluspunt.
Ellemiek
Veenendaal
Pluspunten
Originele producten, warm ontvangst, goed meedenken!
Marlies
Amersfoort
Pluspunten
Wij waren helemaal van de kerst pakketten afgestapt omdat er altijd gedoe was en de afspraken niet na werden gekomen. Dit was perfect en geen stress!
Carrosseriebouw van Ravenhorst
Barneveld
anoniem
Pluspunten
Super mooie pakketten waren het!
Femke Toebast
Pluspunten
Fijn positief bedrijf Trendsetters Korte lijnen
VerbeterpuntenDuidelijk op pakbon welke pakketten voor welke B.V.
Francien VMV Projecten
Renswoude
Manon/Norlandia kinderopvang
Voorschoten
Pluspunten
Goede en prettige communicatie. Groot aanbod en denken goed mee.
anoniem
Pluspunten
Goede service, mooie showroom! Originele pakketten!
Quaker Chemical BV
Uithoorn
Pluspunten
Alles perfect geleverd, ook al hadden we wel 4 verschillende uitvoeringen en verschillende wensen. Origineel pakket! En jullie waren zeer bereid met ons mee te denken, dank daarvoor.
Marjolein
Zeist
Opmerking/feedback; het zou wel leuk zijn als je jaarlijks de kerstpakketten afneemt bij jullie dat er wel totaal weer wat anders wordt aangeboden.
Sport & Squashclub do-it
Barneveld
Pluspunten
Leuke producten, leuke adviezen en goed verzorgt zodat we dit jaar weer 35 dames blij hebben kunnen maken. Levering gaf even een hobbel, maar na 1 telefoontje werd het snel en volgens afspraak geleverd.
Mama Mia kinderopvang
Pluspunten
Geen standaard kerstpakketten maar elk jaar weer nieuwe, originele ideeën!
Igepa Nederland BV
Tiel
Pluspunten
Flexibel, klantvriendelijk, je kunt alles vragen, denken goed mee.
Prins Metallurgische Producten
Amersfoort
Pluspunten
korte lijnen vriendelijke personeel flexibel originele kerstpakketten
KH-Metals
Rotterdam
Pluspunten
* origineel * meedenkend * servicegericht
Janine
Veenendaal
Pluspunten
Er is heel veel mogelijk qua samenstelling. De pakketten zijn origineel, echt wat anders dan wat je bij de grote pakketleveranciers vindt.
VerbeterpuntenNiets
Petra Kenter/ Rog Retail BV