Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Prima materiaal Echter de afmetingen zijn lastig te berekenen Ivm overlappen van de platen Waardoor ik tekort kwam en moet bij bestellen
27 September 2021
Ruben
Wijchen
Goeie service aardige mensen top!!
15 September 2021
Cock
Rozenburg
Op de afgesproken dag en tijd een polycarbonaat kanaal platen dak ontvangen , goede prijs / kwaliteit verhouding ,alles netjes gebundeld, vriendelijk personeel . Top bedrijf !!
7 September 2021
Henk
Barneveld
Na een paar mailtjes en telefoontjes inlichtingen te hebben verzameld en wat opmeten een serre dak besteld wat snel geleverd werd als ik het geplaatst heb ga ik de schuifdeuren bestellen ik ben zeer tevreden
4 September 2021
Wim Krosse
Wassenaar
Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snel en netjes geleverd. Bovendien scherpe prijzen.
2 September 2021
Wim van Rijn
Houten
Wij hebben een compleet polycarbonaat dak besteld. We zijn keurig op tijd gebeld over de levering. Het materiaal werd netjes in bundels verpakt bij de voordeur bezorgd. Als je de bouw instructies op de website stap voor stap volgt is de montage een makkie. 123 Polycarbonaat is absoluut een aanrader als je kwaliteit wil voor een nette prijs.
31 August 2021
Johan Groen
Emmen
Prettig geholpen
31 July 2021
John
Soest
Heel goed. Besteld binnen een week alles in huis nu nog in elkaar zetten haha
30 July 2021
Erwin van der Sluis
Alkmaar
Zeer vakkundig erg goed geholpen.
17 July 2021
Hennie
Etten-Leur
Helaas gevraagde leverdatum over het hoofd gezien, maar toch goed opgelost.
15 July 2021
28 June 2021
Martin
Sheerenberg
Over ons
123polycarbonaat.nl is een online webshop gespecialiseerd in polycarbonaat platen, complete polycarbonaat daken, complete veranda's en lichtkoepels. 123polycarbonaat.nl levert alleen originele producten van de fabrikant, waardoor u gegarandeerd bent van hoogwaardige producten van professionele kwaliteit. De producten worden geleverd met 10 jaar fabrieksgarantie.
123polycarbonaat.nl is een handelsnaam van Van Doornik Trading v.o.f., gevestigd in Nijkerk, centraal gelegen in Nederland. Van Doornik Trading v.o.f. is een handelsonderneming in kunststof producten en aanverwante producten.
123polycarbonaat.nl | 123overkapping.nl | 123lichtkoepel.nl
Watergoorweg 31