Snelle levering met handgeschreven kaartje erbij

Snelle levering met persoonlijk kaartje erbij

Mijn bestelling kwam super snel aan maar bleek helaas licht beschadigt. Mailtje met foto en de volgende dag ha ik al een onbeschadigde versie onderweg. Ik super professioneel en klantgericht afgehandeld.

Snelle levering, goede service

Snelle levering en persoonlijke kaart bij pakket

De bestelde pizzasteen werd snel geleverd, was stevig verpakt en vergezeld van een persoonlijke kaart.

Top product

Een groot assortiment, snel besteld en en snel bezorgd

Sinds ik een Kamado BBQ heb aangeschaft, ben ik veel met de BBQ bezig, de website van KamadoBBQ beveel ik dan ook van harte aan aan veel van mijn kennissen die ook van BBQ houden en hier eens een kijkje te nemen.

Goede service en klantenservice

Ik ben de trotse bezitter van de Keij Kamado compact. Bij KamadoBBQ heb ik de kolenmand bijbesteld. Aanvankelijk kreeg ik een ander accessoire opgestuurd, maar dat werd vriendelijk en snel opgelost. Kreeg een handgeschreven kaartje erbij en nog wat goede tips bij de eerste ingebruikname. Super service.

Goede kwaliteit

Gewoon goed

Super! Kwalitatief goede producten en snelle levering

De kwaliteit van de producten: pizzasteen, pizzasnijder en pizzaschep is top! Ook hele snelle levering. Super!

Zeer vriendelijke goede service

Heel attent het persoonlijke kaartje bij aflevering.

Zeer snel geleverd en juiste product van goede kwaliteit

Zeer snel geleverd en juiste product

Zeer goede en snelle service

Fijne ervaring en snelle reactie.

Elke keer weer dik tevreden

Snelle leveringen, veel keuzes en goede prijs

Heel snel geleverd. Leuk dat er een, deels, handgeschreven kaart bij zit. Maakt het persoonlijk. De bestelde rub is heerlijk

Snel en correct

Dit was snel geregeld en exact wat ik besteld had binnen de 2 dagen geleverd

Fijne spullen

Meerdere dingen voor de bbq gekocht. Goede pizza plaat voor Grill Guru compact. Handige houder om je rooster mee op te pakken. Snel geleverd.

Fikt goed

Makkelijke blokken om aan te maken. Goed vuur en snel ook

Pick the wrong size Plate setter

No problem phoned Kamado ,drive to Amstelveen to the shop it was just like Christmas,did not no were to look first,Marcel was on hand to help and the girls, had a great time got all the stuff that i wanted + a bit more than i told the wife,will recommend to all my barbecue friends. kind regards B Charlton { ijsselstein}

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Snel geleverd, met een persoonlijke boodschap. Heel origineel

Mooie produkt en een snelle levering

Toppie

Top service en expertise

Top service en expertise

Vriendelijk en goede service

Vrolijke geïnteresseerde medewerkers met kennis van zaken. Duidelijke webshop en super geholpen

Product zoals beschreven, snel geleverd!

Pizza steen besteld voor de kamado snel geleverd en kwaliteit ziet er oke uit.

Maat klopt precies! Snelle levering

Amsteldijk Zuid 198 B