Parfait

Livraison rapide et conforme

Perfect en klantvriendelijk

Heel fijn om telefonisch contact te hebben en goede uitleg wat ik precies moest aanschaffen. Zelfs een uitgebreide mail met de duidelijke info , dit is klantvriendelijk!

Perfect!

Snelle bestelling, duidelijke site, keurige manier van bijhouden waar t product zich bevind tijdens vervoer, goede duurzame verpakking en leuke persoonlijke tekst plus goede handleiding Aangenaam verrast dus!

Super winkel

Ongekende service

Voor de eerste keer een bestelling gedaan. Zeer snel geleverd en goede kwaliteit. Ook nog een extra bestelling werd goed over meegedacht en ook weer snel geleverd. Verder fijn dat er diverse accessoires voor een 15/16 kamado te verkrijgen zijn. Kan je ook op een kleine kamado volledig gebruik maken van de diversiteit

goede service

goede service en zeer klantvriendelijk

Goede kwaliteit snel geleverd

Voor de Urban Chef Compact de Keij divide and conquer, en kolenmandje besteld. Het pakket was er een dag later al. De spullen zijn van goede kwaliteit en passen perfect.

Snel, goede omschrijving en persoonlijke touch!

Ik heb een plate setter besteld. Volgende werkdag in huis. Goeie prijs en als klap op de vuurpijl een met de hand ingevuld bedank kaartje!! Gewoon geweldig!

Wat een fijne webshop!

Wat een fijne webshop! en de producten waren de volgende dag al in huis! Ik had nog een vraag over een product en die had ik gesteld via een appje en kreeg vrij snel een antwoord terug! Ik zou jullie zeker aanraden en aanbevelen!

Prima klantgerichte service

Alles wat je nodig hebt voor een kamado is aanwezig. Ik zocht accessoires voor mijn Grill Guru en dat was geen enkel probleem. Past allemaal perfect en kan nu naar volle tevredenheid bbq-en

Geweldige service

Pakket kwijt door DHL. Contact opgenomen en direct nogmaals verstuurd.

Vlotte levering, top kwaliteit

Makkelijk te bestellen via site, vlotte levering. Materiaal is goed en stevig verpakt. Kwaliteit zoals gehoopt, verwacht.

Levering goed, advies slecht

Verkeerde maat geadviseerd, spullen waren snel geleverd. Daarna contact opgenomen ivm te kleine vuurring en vuurbox. Zou worden terug gebeld inmiddels een week verder en nog steeds niks gehoord.

Goede producten, klantvriendelijke service

Kwalitatief goede producten, fijne webshop en leuk en leuk dat er een uiting van waardering wordt meegestuurd met het pakket.

Duidelijk!!!!!!!

Topservice

Enorme goede begeleiding bij vragen.

Verkeerde bestelling online

Na verkeerde bestelling online werd ik netjes gebeld of dit wel klopte. Uiteindelijk maar even langsgereden en met uitleg goed geholpen en gelijk meekunnen nemen.

Uitstekende service

Mijn eerste ervaring is zeer goed bevallen!

Een snelle en correcte levering, prima!

Racend snelle levering en prima verpakt. Het persoonlijke bedankje is de kers

Producten snel ontvangen

Producten snel in huis .. tevens handgeschreven kaartje .. maakt het persoonlijker. ..:) .. helemaal tevreden

Prima service. Even dat telefoontje om te controleren of de bestelling klopte. Gezien de afmetingen van de bestelde accessoires niet met elkaar overeen kwamen. Gewoon zoals het hoort.

Een aanrader

Wat hebben we in korte tijd al genoten van onze Kamado. Hij is makkelijk op temperatuur te krijgen en de maaltijden zijn zo divers en smakelijk. Blij mee

Betrouwbaar en snel

Dat stukje extra zoals een handgeschreven kaartje erbij is super! Je voelt je gewaardeerd als koper

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam