Zeker voor de prijs een goede Kamado

Mooi ding, netjes afgewerkt. De schuifjes en zo mag wat steviger, voelen goedkoop aan. Maar overall: top

Helemaal super

Het is beter en makkelijker om te doen dan de gewone bbq

Super, volgende dag binnen, persoonlijke aanpak

Mijn KamadoBBQ was redelijk kaal. Zaken bijbesteld, alles past. Snelle levering met persoonlijke benadering.

Snelle levering en als er wat is wordt het ook heel snel opgelost

Producten zijn goed omschreven en worden snel geleverd. Ook is het persoonlijke kaartje erbij erg attent.

Prima ook na een probleempje

Goede oplossing. Ze hebben een klant erbij

De webshop is goed overzichtelijk met nuttige info. Het bestellen gaat heel eenvoudig en de bestellng is snel in huis. Erg aardig is het persoonlijke kaartje bij de bestelling. Prima!

Snelle verzending, persoonlijk contact

Duudelijke omschrijving bij producten. Snel verzonden en leuke persoonlijke note.

Perfecte afhandeling en levering !

!

Goeie service

Snelle levering en een leuke kaart met een klein cadeautje erbij!

Kende het systeem niet maar ben zeer te vrede van mijn bbq

Superservice

Ik had drie artikelen besteld die, op mijn verzoek, bezorgd zouden worden in een DHL automaat. Deze bleek vol waarop er door DHL is gekozen voor een afhaalpunt in de buurt. Dit punt bleek gesloten toen de koerier voor de deur stond. Daarop besloot DHL alles retour te sturen en moest ik contact opnemen met KamadoBBQ. Daar werd meteen aangeboden nieuwe artikelen te sturen zonder dat ze de andere al retour hadden. De volgende dag had ik mijn spullen binnen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik dat echt een superservice vind naast dat ik natuurlijk enorm blij ben met mijn BBQ artikelen.

Goed en snel

Mijn bestelde spullen werden snel geleverd en er zat zelfs een, met de handgeschreven, vriendelijke opmerking bij.

Zeer goede kwaliteit.

Bestellen en leveren van de gietijzeren pannen goed snel en eenvoudig. Het product is van zeer goede kwaliteit. Het is zeker aan te bevelen.

Geweldige service

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst werd ik gebeld of ik wel de juiste producten had besteld omdat er twee verschillende maten waren vermeld. Het meedenken geeft vertrouwen. We hadden nu geen gelegenheid om de spullen op te halen, maar gaan zeker een keer in de winkel kijken.

Netjes verpakt

Alles netjes verpakt en een brief erbij voor het gebruik. Op tijd geleverd. Top ga zo door

Prima.

Besteld voor vijf uur en de volgende in huis . Gewoon TOP.

Top webshop!

Divide & conquer set is geweldig handig en heel degelijk. Snel bezorgd, goede communicatie en leuke persoonlijke notitie. Goed bezig!

Goede service en uitgebreid assortiment

Goed geholpen met de keuze welke ik moest hebben, grote keuze en snel geleverd

Mijn eerste bestelling: meteen 100% tevreden.

Voor de eerste keer iets besteld bij KamadoBBQ en ik ben super tevreden. Snel geleverd, redelijk geprijsd en het belangrijkste, kwaliteit!

Goede service en kwaliteit

Via de app kan je vragen stellen en advies vragen. Dat is snel en goed advies.

Bestellen en snel ontvangen

Zeer tevreden over dit bedrijf. Mooie zijtafels voor mijn compacte kamado. Redelijke prijzen. Top.

Super Kamado

Goede Kamado tegen een goede prijs. Solide met dito garantie. Veel accessoires te koop. Persoonlijk bedrijf.

Goede spullen

Goede klantvriendelijke afhandeling