Hulp op afstand heel goed. Het pakketje was bij DHL blijven steken ik heb het hele dorp door moeten

Niet geleverd.

Product stond als voorradig, om gratis verzending te hebben nog iets bijbesteld, maar enkel mijn bijbestelling werd geleverd. De reden van mijn bestelling is dus ergens teniet gedaan... kan gebeuren dat iets niet voorradig is maar naleveren had een stuk fijner geweest i.p.v gewoon geld terug.... Mijn product dan gevonden bij Premiumbbq.be waar het wel voorradig is. Om deze reden zal ik dan ook niet meer overwegen om hier iets opnieuw te bestellen.

Mooie kwaliteit

Top komado

Super,

Wat een fijne man die pieter !

Top bedrijf!

Supersnelle en nette levering

Wat kleine artikelen besteld. Makkelijk bestellen, eenvoudig betalen en snelle levering.

had heel anders verwacht.

Dacht dat ik met een paar mensen zou leren hoe de bbq werkt. maar inplaats daarvan waren er meer mensen en gingen we samen gerechten maken. het was een fantastische ervaring, en ik kom zeer zeker terug voor een vervolg en misschien wil mijn vrouw ook mee.

Een geweldige ervaring met de Kamado Workshop 1.0

Een mooie avond waarbij alles keurig verzorgd was. Mensen met dezelfde passie begeleid door professionals die deze wereld erg goed kennen en fantastisch omgaan met de deelnemers. Goed geleerd hoe het werkt en daarna aan de slag. Alle hulp waar nodig, top!

Wat een super leuke cursus! Echt een aanrader

Erg leuke gerechten gemaakt die ook goed te bereiden zijn voor mensen die nog nooit op een Kamado hebben gewerkt. Goede uitleg en bij vragen mag je het altijd vragen en word je goed opweg geholpen. Daarnaast waren alle tools aanwezig en was de cursus voorzien van kwaliteit vlees, vis en groentes. Een top avond!

Keurig nette snelle levering

niets op aan te merken, netjes verzorg en perfecte op tijd

Prima spullen, snelle levering!

Prima spullen, snelle levering!

Mijn schoonzoon is blij

Super ervaring

Alles werd snel verzonden en netjes verpakt. Contact met de verkoper opnemen is super makkelijk en zijn erg vriendelijk!

After sails perfect

Mijn kamado opgemeten en kwam uit op 35 cm 14 inch. Plate besteld binnen een dag binnen helaas paste niet. Terug gebeld en kreeg gelijk de service die ik wilde uitgelegd door de verkoper dat ik een 18 inche nodig had (staat ook genoteerd op de site niet gelezen dom)helaas was deze nog niet op voorraad ik mog het terug sturen krijg m,n geld terug en nu wachten tot het op voorraad is kan ik hem gelijk bestellen en lekker bbq-en ook in de winter

De Keij kamado bevalt super! Heb nu eens wat houtskool en accessoires bij kamadobbq besteld. Mijn bestelling was heel snel verzonden. Toen bleek dat er een scheurtje in de keramieken chicken sitter zat, werd meteen een nieuwe opgestuurd. Super service en erg vriendelijk!

Zeer klantvriendelijk

Duidelijk uitleg en snelle aflevering

Snelle levering en betrouwbaar

Snelle levering van de bestelde producten. Kreeg er nog een gratis zakje rookhout bij én een persoonlijk bericht van de persoon die mn bestelling heeft ingepakt. Topservice.

Barbecuen wordt persoonlijk gemaakt door KamadoBBQ

Bij mijn bestelling heb ik een handgeschreven kaart ontvangen en nog een cadeau + Kamadostickers. Mooi om te zien hoe jullie er voor kiezen om de service persoonlijk te maken. Daarnaast was alles goed ingepakt en de volgende dag al in huis. Ik kom hier zeker terug voor meer bestellingen

Correct en persoonlijk + heel mooi degelijk materiaal

Perfect!

Snel verzonden met leuke persoonlijke touch!! Bedankt

Snelle afhandeling van mijn bestelling

De hele sessie ging heel makkelijk, ik vond direct wat ik nodig had. Happy en benieuwd naar de fysieke winkel.

Bestelling snel geleverd. Mooi ingepakt volgens afspraak en een leuke bedankkaart erbij.

super leuke en leerzame workshop

Wij hebben de BBQ workshop gevolgd en hebben een top avond gehad. Hoe de BBQ werkt, werd goed uitgelegd en daarna zijn we lekker aan de slag gegaan en hebben aan de hand van de verstrekte recepten de heerlijkste gerechtjes gemaakt. De avond vloog om en het was super gezellig. Ik raad iedereen aan die van plan is om een Kamado aan te schaffen, of er al een heeft, een workshop bij Pieter gaan volgen, want het is ongelooflijk wat je allemaal met de Kamado kan maken. Er is die avond zelfs een heerlijke cheescake mee gemaakt. Doen dus!

Een mooie...uitstekende BBQ...

Sparen voor een tweede...

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam