Fantastisch!

Ik ben keurig gebeld voor de toelevering van de Kamado. Hierbij de leverdatum en tijd besproken evenals de eerste gebruik van het toestel. Een eerste indruk van het product na een week gebruik is dat het er zeer degelijk uit ziet. Goed functioneert en voelt als kwaliteit in handen. Ik kijk al uit naar het weekend...

Snelle reactie op vragen en hele snelle levering. Ik had een vraag over de grote van een product en ik kreeg heel snel en op een leuke vriendelijke manier een reactie! Besteld en de volgende dag kon ik het pakket al ophalen bij een afhaalpunt. Toen ik de doos open maakte zat er ook nog een verassing in, echt geweldig.

Topbedrijf

Snel , duidelijk en klantvriendelijk

Uitstekende ervaring

Producten snel geleverd en van goede kwaliteit

Heel blij met de Keij kamado die we hebben besteld en kregen nog diverse spullen bijgeleverd als kado.

Geweldige service

Elke keer als ik bestel bij kamadobbq.nl wordt er snel geleverd. Garantieclaim werd perfect opgelost. Blijf hier zeker kopen. Echt een aanrader.

Goede en snelle levering

Zie bovenstaande veld

Goede ervaringen

Top ervaring

Snelle levering en super vriendelijke mensen!

Moe kamado en compleet geleverd

Mijn 1e kamado gekocht, de 15" . Ziet er compleet uit (zelfs zak houtskool, rookhout en aanmaak hout), na bestelling netjes gebeld door vriendelijke dame over lever datum. Als ik meer nodig heb, kijk ik zeker ook eerst hier

uitstekend

Goede afspraken snelle levering

Super klantgericht

Reageren snel en goed op email. Goed verpakt en een heel leuk persoonlijk kaartje erbij.

Goede ervaring, snelle levering!!

Zeer tevreden over mijn bestelling en snelle levering!

Keijgoede service!

KamadoBBQ is duidelijk een service gericht bedrijf. De van zichzelf toch al complete kamado werd bij de levering nog voorzien van houtskool/aanmaakblokjes/rooksnippers. Je kunt dus gelijk aan de slag. Ook op de dag van levering heeft KamadoBBQ nog contact opgenomen om na te vragen of de levering naar wens was verlopen.

Besteld en opgehaald

Super leuk bedrijf met allerlei leuke dingen een soort snoepwinkel

geweldig. super service!!

Snelle levering de juiste producten

De grill mand rvs is wat groot maar hij past best nog De skill is top juiste beschrijving erbij ! Deflector platen precies de juiste maat

De kamado is top!

De service top! en de kamado is ook top!

Super service

Had bestelling gedaan voor mijn kamado 2 dingen.Werd toen gebeld door een erg vriendelijke dame of het voor 1 dezelfde kamado was.Had het 2e artikel verkeerde maat besteld.Samen telefonisch gezocht naar wat er wel bij paste helemaal top.

Toppers!

Leek wat fout te gaan in sortering bij DHL. Dus hebben ze direct proberen recht te zetten. Resultaat 2 platesetters op de stoep! Top dat een bedrijf zo proactief werkt. Daarnaast ook top adviezen.

Top service!

Een week geleden een afdichtstrip van, glasvezel besteld. Kwam 1 dag later aan. De kwaliteit van de service die dit bedrijf levert is me gelijk duidelijk. Een erg net gepersonaliseerd briefje met daarop een bedankje voor het bestellen, en een gratis pak smoking chips voor de kamado. Bij het monteren van de strip liep ik tegen wat problemen aan, waarna ik heb gebeld naar de zaak. Werd vriendelijk te woord gestaan en binnen 2 minuten kreeg ik een een instructiefilmpje gestuurd over het juist monteren van de strip. Vanaf nu bestel ik mijn bbq gear hier!

Uitmuntend

Zeer goede service,zelfs nog wat extra's gekregen die niet vermeld waren zoals rooksnippers, aanmaakblokjes en houtskool. M.a.w zij zorgen ervoor, dat jij meteen kan barbecuen. Heel attent ,top! Kamado zelf is prima.

Snelle levering goed product

Alles werd snel geleverd en er zat zelf rookhout bij. Perfecte service dus. Ik zou zo weer bestellen.

Keurige service zover

Van kijken op locatie tot aanschaf tot levering en nieuwe bestelling van accessoires. Zeer tevreden..

Uitstekende service, betrouwbaar en mee denkend

Recent wat besteld, bleek om 2 verschillende afmetingen te gaan. Dit had ik zelf niet opgemerkt, er werd netjes gebeld met de vraag of ik dit wel goed had. Dit bleek inderdaad mijn fout te zijn. Kortom ze denken mee en sturen niet lukraak wat op.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam