ik heb er een goede ervaring mee

Super service en na een klein probleempje goed geholpen en snel opgelost

Super snelle levering!

Bestelling was de volgende dag al in huis met een verrassing erbij nog wel! Helemaal top!

Goede producten en snelle levering.

Blij verrast met de extra smoking wood

Super goed! Prima service!

Ik had een vuurschaal besteld. Bij levering bleek deze gebroken te zijn. Contact opgenomen met KamadoBBQ en zij vonden het erg vervelend en boden gelijk een nieuwe aan. Ik kon de nieuwe vuurschaal direct ophalen, heel erg fijn!

Voor de eerste keer goede ervaring en snelle levering.

Ik heb hier voor het eerst iets besteld, dit ging allemaal vlot goede service en snelle levering.

Goed maar zeker wennen aan de manier van BBQen

Wat ik wel vreemd vind is dat ik de grootste hoes gekocht heb en deze past niet helemaal er over heen.

Super service!!

Perfecte service!

Goed!

Hebben geleverd wat ik wilde hebben en snel! Top gedaan.

Vlotte levering met leuk persoonlijk briefje erbij.

Alles netjes geleverd

Nette prijzen, producten zijn duidelijk omschreven en voldoen aan de verwachtingen. Verzending ging vlot, volgende dag geleverd, en alles netjes verpakt. Communicatie verloopt soepel, kortom alles in orde. Aanrader.

Geweldige service

Snel geleverd, goede prijs & erg attent! Er zat zelfs een cadeautje bij de bestelling.

Super service!

Goede service, snelle levering !

Goede producten en top service

Had al eerder het divide & conquerer systeem gekocht en deze keer de grote steakplaat. De producten zijn van goede kwaliteit en snel verzonden.

Snelle levering en goede omschrijving van de producten

Snelle levering en correcte omschrijving van de producten.

Goede service,want mijn pakket is door dhl niet aangekomen maar er wordt door jullie aan gewerkt. Dus afwachten hoe dit gaat aflopen maar aan kamadobbq zal het niet liggen.

Super service!

Naast de goede kwaliteit een super service!

Verkeerde geleverd, maar makkelijk en snel opgelost.

Super service

Vervangings vilt besteld voor mijn Kamado, zeer snel geleverd met een hand geschreven toelichting! Tevens verwijzing naar service afdeling voor eventuele instructie films. Ook nog zak rookhout gekregen.

Ok

Ok

Top bedrijf

Kan menig ander bedrijf nog wat van leren super klant vriendelijk een aanrader voor iedere kamado freek!!

Kwalitatief goede materialen

Snelle levering Goed verpakt En precies wat er op de fotos stond. Vanavond ga ik de dutch oven proberen. Zin in

Snelle levering en goed product

Product snel binnen en tevreden mee. Man was blij met cadeau

Wat een perfecte proffesionele service

Had een ribben rek nodig en de volgende dag netjes verpakt met een liter beuken snippers kado. Wat een proffesionele service.

Top Service

Mijn bestelling heb ik met een foutje gedaan. Gelukkig heb ik mijn BBQ vermeld. Ze belden me en wezen op mijn fout. Hartelijk bedankt

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam