Top zal het iedereen aanbevelen!!

Keurige service!

Zeer goed geholpen met het kiezen van een plate setter. Even vragen was voldoende en het werd zelfs nagemeten. Super service!

Bestelling was goed gegaan en een goede service. Helaas heb ik het product retour moeten sturen. (past niet)

Snel geleverd en goede producten

De bestelling was perfect! Snel ontvangen, qua prijs interessanter dan concurrenten en de producten zoals beloofd. Perfect!

Fantastische service en snelle verzending

Bestelling was de volgende dag binnen. Contact met klantenservice is erg goed en de verpakking is erg degelijk. Erg belangrijk met breekbare onderdelen.

Goed en adequaat geholpen. Super snelle levering. Heel attente hulp op mijn vraag door vriendelijke dame. Bravo

Uitstekende service

Nadat mijn bestelling niet goed was aangekomen is er goed contact gehouden over de status van de zending

Geweldige service.

Ga hier voortaan mn bbq spullen bestellen!

De perfecte BBQ

Uitstekende bbq voor een goed stuk vlees...

Top top top!

Snelle levering en snelle reactie op vragen. Gewoon top :)

Prima service!

Prima service plus een extra box rook hout!!

D&C voor de compact besteld heel snel binnen en werkt als het hoort jullie kunnen van mij niet meer kapot heel erg blij mee ga zo door

Overzichtelijke site, snelle en goede service

Na het plaatsen van een bestelling, keurig netjes meldingen van de status en omdat ik had gekozen voor levering via PostNL werd ik gebeld dat er leveringsproblemen waren en of ik het niet via DHL wilde ontvangen. Alles perfect afgehandeld en volgende dag de spullen in huis. Nu liggen er spareribs gaar te worden op mijn Kamado compact!

Snel geleverd, makkelijk contact,mooie producten

Geweldig!

Had allereerst wat vragen over de producten. Werd telefonisch zeer correct te woord gestaan. Daarna, op maandag, de producten besteld met het verzoek om woensdag te bezorgen. Dit alles was geen probleem. Alles zat degelijk en afzonderlijk van elkaar verpakt in 1 grote doos. Zelfs met een klein cadeautje. Volgende keer zeker weer!

Simpel gewoon goed

Erg tevreden !!

Topservice

Persoonlijk leuk enthousiast

Supersnelle levering

Alles compleet en supersnel geleverd met een persoonlijke notitie, en een kleine bijdrage voor een lekkere Kamado ervaring. Al met al heel erg tevreden en zeker een aanrader

Prima en duidelijke webdite

Snel geleverd Zoals het hoort !! Gewoon goed

Mee denkend. En heel attent

Ik had via Post NL laten bezorgen. Maar omdat die veel vertraging hadden werd ik door Kamado Bbq gebeld om het anders op te lossen. Helemaal top

Super goed, super snel, goede prijs

Zoeken naar een divider, vinden, goede prijs, bestellen, betalen, volgende dag in huis. Supersnel en een erg goed product. Dank

Super ga ik meer bij bestellen.

Goed product en zeer snelle levering

Goed product en zeer duidelijke omschrijving erbij. Niet te vergeten zeer snelle levering.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam