Fijne zaak

Al meerder keren een bestelling gedaan hier en wederom netjes geleverd. Erg fijn dat er bij producten maten staan vermeld zodat je zeker weet of t goed is voor jou vuurschaal

zeer vakkundige en perfecte website

Top product aan een kleine prijs , uniek !!!

Plezier!

Zo blij mee en heel veel plezier van!

Goede service!

Goede service en snelle levering.

Gewoon goed

Gewoon goed

Prima verzorgd

Geweldig klein gietijzeren koekenpannetje, verzorgde levering met tips en seasoning handleiding. Heel fijn. Ik ben er echt blij mee!

Goede service en een leuke verrassing er bij echt top.

Helemaal goed!

Prijzen zijn goed, kwaliteit is goed en het persoonlijk contact maakt de ervaring helemaal goed. De pakketdienst heeft zich van zijn slechtste kant laten zien, maar het team van kamadobbq heeft er alles aan gedaan om het mij naar de zin te maken, ondanks dat de 'fout' niet bij hun lag. Ik ben een zeer tevreden klant in ieder geval!

Dikke prima

Grill rooster besteld. Werd snel verzonden en bezorgd. Goed verpakt ook.

Goed en professioneel mensen.

Met goed advies en professioneel betaalbaar producten en duidelijke antwoorden.

Na bestelling geplaatst te hebben ik direct gebeld. En meegedacht, bijvoorbeeld de kamado in de logeerhoek te parkeren totdat deze echt nodig is, Overige bestelling keurig bezorgd.

Materialen en service is top!!

De ontvangen accessoires zijn boven verwachting qua kwaliteit, en de service is in een woord geweldig. De levering kwam later door post.nl, maar ook is hier de juiste keuze in gemaakt om over te stappen qua leverancier, het contact rond deze late levering was constructief en erg prettig, nogmaals bedankt Abby! KamadoBBQ is dus een dikke aanrader!

Uitstekende kwaliteit en service

Niets op aan te merken, alles netjes verpakt, snelle levering, duidelijke en eenvoudige handleiding vergezeld van leuke tips en last but not least, er zat een leuke attentie bij die ik ook werkelijk kan gebruiken. Hier kom ik in de toekomst zeker terug.

goede producten, correcte en snelle levering

goede producten, correcte en snelle levering

Snelle levering en zeer goede service.

precies zoals het hoort te zijn.

De zending was kwetsbaar maar heel professioneel verpakt en kwam dus onbeschadigd aan. Precies op tijd zoals beloofd en met een extra gratis presentje.

Zou er de volgende keer weer bij bestellen

Nice!

Goede service. Snel geleverd. Leuke verrassing erbij mogen ontvangen. Je hebt er een vaste klant bij. Thnx!

super service

Ik had de devider besteld voor een weekendje BBQ, echter werkte de PostNL niet mee (pakket kwijt). nu heb ik een nieuwe opgestuurd gekregen via DHL die perfect op tijd binnenkwam. Echt super, mijn weekendje was gered.

Bezorgprobleem van post.nl is heel goed opgelost door de bestelling nog een keer te versturen met DHL. De bestelling is keurig door DHL de volgende dag bezorgd. Keurig een retour label erbij voor de bestelling die nog via post.nl onderweg is

goede en snelle levering

Prima uitleg gekregen waardoor ik de juiste spullen kon bestellen.

Fantastisch!!

Nette spullen, goeie prijs en snelle levertijd!

Zaterdagavond besteld en maandagochtend al verstuurd met vermelding van een track & trace nummer. Bezorging duurde even door de drukte van PostNL, maar ik werd hierover prima door KamadoBBQ op de hoogte gehouden. Inmiddels mijn 3e bestelling die naar tevredenheid verliep.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam