Goed en snel geleverd

Bij het bestellen was er iets mis met het aantal producten dat ik moest bestellen. 1 telefoontje waarbij het live opgelost werd en ik kon weer verder. Prima werk!

Top service , verzending duurde 3 i.p.v. 1 -2 dgn

Top service , prima producten

Erg goed

Wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd. Product werd snel bezorgd en was erg goed verpakt. Montage van de onderdelen is prima te doen. En dan natuurlijk de ingebruikname. Fantastisch ! Mooie van deze kamado is dat hij heel compleet wordt geleverd. Alles zit er standaard bij en de kwaliteit is gewoon echt heel goed. De eerste pulled pork is gisteren gelukt. We hebben gekozen voor de digitale thermometer op de dome (optioneel). Een aanrader ! Je kunt daar 2 temp probes op aansluiten en ook weer via een app. Kortom, ik ben een hele tevreden klant ! Keij Kamado, bedankt !

Geweldige service, geweldige barbecue

Nadat ik de barbecue had besteld, werd ik meteen gebeld wanneer de bezorger het best kon langskomen. De dag erna kreeg ik het bericht dat ik geen gebruik had gemaakt van de Black Friday actie en dat het was gecorrigeerd, waardoor ik alsnog mee kon doen aan de actie. Super! Bij het uitpakken werden we verrast met allerlei extra’s, zoals een grote zak koken, doosje rooksnippers, aanmaakblokjes en een thermometer. De verkopers waren bereikbaar voor vragen over de barcebue en het in elkaar zetten ervan. Fantastisch, bestellen hier zeker weer!

Uitstekende service

Zeer klantvriendelijk

Duidelijk en snel geleverd

Goeie kwaliteit bbq. Mis alleen beetje de Omschrijving hoe je bepaalde accessoires Moet gebruiken.

Super blij! Een aanrader

Een bbq met accessoires cadeau gegeven voor mijn partner. Ik ben echt een leek in zulke dingen, maar ik ben zo vriendelijk en goed geholpen door Abbey aan de telefoon. Gelijk besteld en precies op de dag wanneer ik wou netjes op tijd geleverd. Zelfs met wat extra leuke dingen erbij. Echt top! Bedankt voor deze service. Ik schrijf nooit een review, maar ik zou jullie echt aan iedereen willen aanbevelen.

Perfecte uitleg, goede levering en een uitstekende service. Leuke verrassing!

Mijn bestelde pan bleek niet op voorraad en werd een goed alternatief geboden.

Nadat bleek dat de bestelde pan toch niet op voorraad was, namen ze telefonisch contact op en werd er een goed alternatief geboden zodat ik mijn cadeau toch op tijd binnen had. In het pakketje zat ook nog een toepasselijk extra cadeautje.

Goed, snel en juist geleverd!

Alles was zoals besteld, hand geschreven briefje, als dank voor de bestelling, doet wel wat, stukje rookhout wat erbij beloofd werd zat niet in de doos, maar had ik ook niet besteld, dus niet erg;-)

snelle, persoonlijke service.

snelle, persoonlijke service.

Bestelling geplaatst en zelfs een extra pakketje rook chips gekregen om te proberen. Super! Hier gaan wij van genieten.

Snelle, persoonlijke en postivie reactie

Na vraag mail over Track en Trace zeer snel een reactie. Heel persoonlijk (hebben je aanvraag gecheckt) en heledere uitleg wat oorzaak probleem was. Mailde toonde goede sfeer en persoonlijke aandacht

Snel en correct geleverd, top!

Super service as usual!

Goede service, product is snel geleverd

X

Betere service kan je niet wensen.

Niet enkel het geleverde materiaal maar ook de service is van top kwaliteit.

Perfect, snelle levering

Ervaren, betrouwbaar en goede service!

De producten van KamadoBBQ zijn van heel goede kwaliteit! Ik heb al jaren veel plezier van mijn KamadoBBQ. De persoonlijke benadering en het gedegen advies bij vragen is ontzettend prettig.

Snelle levering en goed product

Er had iets meer versteviging in de doos gemogen want zo bewoog het heel erg heen en weer. Het is wel een dure levering en ik had de goedkoopsts

SUPER BEDRIJF ! erg goed geholpen

Erg goede communicatie en super producten !

Klantvriendelijk en service gericht

Beste BBQ Kamado vrienden Gebruik als (ex) slager de 21 inch Kamado Keij een werkelijk super Kamado. Voor een aantal andere bereidingswijze heb ik hier wat mooie producten bestelt. Nou super geregeld alles keurig verpakt voor de deur. Ik zeg top ga zo door.

meedenkend en gewoon goed

Op blackfriday wat producten besteld. Een half uur na het plaatsen van de bestelling telefoon. Ik ze dat u een thermometer en een digitale vlees thermometer besteld voor op uw kamado. Wist u dat de vlees thermometer ook een thermometer heeft voor op uw kamado. Als u deze op dezelfde kamado wilt gebruiken heeft u geen themometer voor op de kamado nodig. Dat is meedenken met de klant en de klant niet onnodige producten verkopen. Binnen een dag waren de producten binnen met een duidelijke handleiding en een verrassing. Dit zijn bedrijven die doen wat ze beloven en net dat stapje meer zetten.

Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. De bestelling had ik de volgende dag in huis met daarbij een persoonlijke noot en een klein presentje. Echt een aanrader.

Uitmuntend

Het moment van bestellen tot uitleveren, top geregeld. Netjes een telefoontje voor een leverings afspraak. Kamado zeer compleet geleverd, oa rookchips, houtskool, aanmaakblokjes zaten erbij. Ben super te spreken

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam