Goede service goede kwaliteit

Snelle bezorging, goede communicatie

Erg plezierig

Ik had iets verkeerds besteld, één telefoontje en alles opgelost! Wat een service.

Thermometer snel geleverd en ook nog een zak rookhout cadeau. Heel hartelijk dank!

Kwaliteit, snel en persoonlijk!

Als je op zoek bent naar een BBQ van goede kwaliteit, of accessoires, hier ben je aan t goede adres!!

Snelheid!

Erg snel bezorgd met een vriendelijk geschreven briefje! Oooh ja.... uitstekende prijs

Super perfect

Perfecte levering en bijgevoegde persoonlijke communicatie brief. Ook nog ter opvulling van de doos een gratis produkt toegevoegd.

Ik had aanmaakblokjes besteld. Supersnelle levering met n leuk persoonlijk kaartje en gratis n zak houtsnippers voor de bbq. Top service

Vriendelijke en goede service voor een scherpe prijs

Lederen handschoenen besteld en afgehaald in Amstelveen. Vooral dat laatste, het afhalen was een aanrader! De showroom en de vriendelijke medewerker hebben me bijna verleid om ter plaatse nog meer te bestellen. Voor de diverse maatvoering hebben ze een ruime keuze aan accessoires!

Snelle levering vriendelijk geholpen en een super mooie BBQ rijker

Kamado besteld en top service!

Ik bestelde een Keij kamado bij deze mensen. Een goed persoonlijk contact kreeg ik nadat ik deze kamado bestelde. Deze kamado ziet er er top uit! Ik heb deze een paar dagen in bezit ,maar nog niet gebruikt. Het betrof een een actie waarbij ik een inkbird en een pizzasteen erbij kreeg. Maar dat was nog niet alles. Er zat ook nog een zak houtskool, rookhout en aanmaakblokjes erbij:-)

Super snel en zeer goede service

Goede sortering snel en netjes bezorgd deze keer een presentje erbij een zak rookhout toch leuk

Snelle levering met persoonlijke touch

Snelle levering met persoonlijke touch

Uitstekende service!

Mijn vragen werden heel vlot en naar volle tevredenheid beantwoord. Overall is KamadoBBQ zeer klantgericht. Je krijgt echt het gevoel van 'klant is koning' en dat maak ik ook weleens anders mee...

Super snel en niet te duur

Glasvezel Afdicht koord voor Kamado op dinsdag besteld en woensdag in huis Super snel geleverd en goede kwaliteit en niet te duur.

Goede levering, goede aftersales

Goede levering en mooi op tijd. Zat een brief bij van degene die de order gepickt heeft. Leuke actie. Helaas was het niet helemaal compleet. Na melding de volgende dag gelijk een nazending. Super geregeld en top service.

Goed geregeld.

Prima contact. Snelle levering.

Aanrader

Snel en alles goed verzorgd

Snel geleverd met leuk presentje

Enorm snel geleverd. Daarnaast een leuk kaartje bijgesloten met daarbij ook een klein presentje. Deze extra aandacht maakt de ervaring des te leuker, wat maakt dat ik KamadoBBQ zeker zou aanbevelen.

Behulpzaam

Ik heb de divide and conquer voor de 21" kamado besteld. De maatvoering is een beetje misleidend want het gaat om de buitenmaat. De roostermaat van mijn kamado is 18". Het was dus een beetje onduidelijk welke je moet bestellen, gelukkig is de informatie op de site voldoende om de juiste te bestellen. Maar bij de bestelling heb ik een extra set half moon platesetter besteld. Ik werd door de shop gebeld om te vragen of dit een vergissing was. Bij de D&C zit namelijk al een platesetter en dat deze niet los besteld moet worden. Maar aangezien de platesetters nu op voorraad waren maar een reserveset besteld.

Eerste ervaring

Zeer snelle verzending. Eerste keer hier besteld, echter niet geheel goed gegaan. Deel van bestelling klopt niet

Wat een service!!! Echt goed.

Door een onbekend misverstand een ander product, met extra's ontvangen. Na contact het bestelde prduct alsnog ontvangen, weer met extra's, zonder bijkomende kosten, zelfs met behoud van het eerder ontvangen product. Dit is nog eens klantvriendelijkheid!! Ga hier volgende keer zeker weer bestellen.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam