Super Service

Prettig contact en goede service, ook de attente manier van versturen met een persoonlijke boodschap is heel leuk, ga zo door!

Keurige behandeling

Wel jammer dat de pakketten met PostNL worden verstuurd en dat die er een puinhoop van maken. Pakket woensdagavond afgeleverd bij het sorteercentrum en daar ging het mis. Inmiddels is het vrijdagmiddag en het pakket ligt nog steeds op het sorteercentrum. Wel netjes door KamadoBbq op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken is.

Geweldig!

Uitstekende service! Fijn contact!

Snelle, correcte en persoonlijke behandeling!

Erg fijn

Erg snelle service. En erg leuk dat we er nog een extra zak ropkhout bij kregen.

Snelle levering kwaliteit uitstekend!!!

Zat zelfs een extra zakje rookhout bij.

Kantgericht advies en uitstekende service!

Ik had zelf een verkeerd product besteld, het juiste was nog niet voorradig. Door webshophouder zelf aangeboden om alles te ruilen zodra nieuwe product binnen was.

Goed, zeer klantvriendelijk.

Goede service, er ging iets mis bij Post nl en het is meteen opgelost door een nieuw product te zenden.

Topservice!

Weer echt goede ervaring.

Snelle service met een persoonlijk gevoel

Snel geleverd en alles volgens verwachting. Er zat zelfs een persoonlijk kaartje bij en een cadeautje om uit te proberen. Dat krijg je niet zo snel bij de grote ketens. Kom zeker nog eens terug.

goed geleverd, goed verpakt

top

Goed advies en snelle levering

2 x besteld en telkens naar tevredenheid, ook als je ze telefonisch benaderd wordt je vriendelijk te wordt gestaan.

Uitstekende service

Super service!!! Mijn bestelling is keurig verpakt en snel verzonden. Ik ben blij met mijn bbq hoes en als extras heb ik een zak rooksnippers mogen ontvangen. Super bedankt daarvoor en tot ziens voor toekomstige aankopen.

Top gasten.

Denken mee en zijn zeer klantgericht.

Helemaal top

Netjes verpakt en volgens planning geleverd Vooral het persoonlijke briefje en het gratis pakje rookhout was helemaal top Goed werkende duidelijke webshop Gr frank schut

Verrassend en gewoon goed

Soms ben je verrast als je een pakket ontvangt van een bedrijf waar je niet eerder iets besteld hebt. Alles was zeer goed verpakt en de omdoos is van stevige kwaliteit. Als je dan ook een handgeschreven kaartje in de doos aantreft met een presentje passend bij het geen wat je besteld hebt. Dan overtref je wat mij betreft de grote internetwinkels die zeggen dat ze voor de hoogste klant vriendelijkheid gaan. Graag tot een volgende keer

Leuke webshop

Aantrekkelijke webshop en snelle verzending. Erg tevreden.

Verrassend persoonlijk

Ik kon alles makkelijk vinden op de site, snel besteld en bevestiging ontvangen. Vraag gemaild en snelle persoonlijke reactie. Enige minpunt was dat de link naar de website in de email niet werkt en ik dat wantrouwend inzag maar dat was gelukkig niet zo!

Snelle keurige levering

Levert snel

Levert snel van spareribrek en kreeg ook een leuke attentie bij van rookhout om te proberen. Ook kreeg ik een kaart met handgeschreven tekstje bij. :-)

Ontzettende vrindelijke mensen.

Leveren snel en correct de onderdelen waarna je opzoek bent.

Verrassende pakketinhoud

Zeer attent met een gratis verrassing en handgeschreven kaartje

Wat ik nodig had was goed

Snelle levering, leuke bonus

De volgende dag geleverd: een bestelling rookhout met een extra zakje als bonus. Heel aardig! BEDANKT

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam