Top snelle levering zelfs met een verrassing

top snelle levering zelfs met een verrassing

Snel antwoord op een vraag, bestelling snel geleverd met nog een klein extraatje met persoonlijke noot top service

Een zeer correcte en snelle levering van de bestelde goederen. Met grote zorgvuldigheid verstuurd.

Verrassend verzorgd pakket

Super leuk hoe ze een persoonlijke noot achter laten middels een kort schrijven en een extra attentie bij aankoop van de producten. Dank daarvoor!! Super attent en verrassend!

Goeie prijs en waanzinnig snelle levering! Top

Als enige konden zij dit artikel leveren tegen een zeer aantrekkelijke prijs en met een ongelooflijk snelle levering! Artikel voldoet volledig aan beschrijving en wensen!

Alles was top.

Zeer snel geleverd. E-mail wordt netjes beantwoord. Kreeg zelfs nog een kadootje bij mijn bestelling.

Uitstekend!

Netjes gebeld over de hoeveelheid van de bestelling en of dat wel klopte. Presentje erbij en een persoonlijk bericht. Super service!

Hier wordt je blij van!!

Na een klein jaar in het bezit te zijn van mijn KamadoBBQ, had ik helaas een scheurtje in mijn vuur schaal. 1 mailtje met een foto was al genoeg. Geen gezeur of iets gewoon netjes onder de garantie. Het maakt niet uit wanneer je een vraag stuurt op Facebook je krijgt altijd snel reactie. TopperS zijn het!!!

Ik had een mail gestuurd dat als de 15 inch keij kamado weer leverbaar zou zijn er graag 1 zou willen kopen. 18 juni 's avonds een mail ontvangen. 19 juni 's morgens gebeld. Dezelfde dag nog thuis geleverd door het bedrijf, inclusief zak houtskool, aanmaakblokjes, rookhout en gietijzeren pannetje. SUPER. Dit omdat wij de volgende dag op vakantie zouden gaan. Een pracht van een kamado. Voorbeelden. Vanmiddag spareribs slow cooking bereid. 5 uur schitterend op 110 graden gebleven. Tussendoor kan je gewoon boodschappen gaan doen. Al de vierde keer dat slow cooking van meerdere gerechten zo goed gaat. Een geweldige kamado.

Snelle levering goed product

Spullen besteld. Binnen 10 minuten een track en trace code in mijn mailbox. Netjes geleverd de volgende dag. Ook nog een gratis zakje houtsnippers erbij. Alleen maar positief. Bestelde plate setter gebruikt. Werkt prima.

Snel en goed.

Prima. Snelle levering. Superleuk die houtsnippers als cadeautje erbij.

Zie hiervoor......

Mooi spul voor weinig geld!

Accessoires voor mijn kamado besteld Mooie kwaliteit voor een hele goede prijs. Snel in huis!

erg tevreden

geweldige goederen, alles ging geweldig, bedankt voor het geschenk

Telefonisch contact gehad , zeer vriendelijke en behulpzame mensen Snelle levering .

Snel en netjes

Vlotte verzending, netjes verpakt. Leuke persoonlijke touch met een kaartje en een pak rooksnippers

Divide & Conquer en de hoes werden snel geleverd. Spullen zijn van goede kwaliteit en past perfect. Kreeg er ook nog wat rookhout bij als geschenk.

Goed geholpen met afvues

De plate setter is te groot voor mijn kamado. Werd gebeld en kreeg foto’s van oplossingen. Kamado van mij had net afwijkende maat. Ben hier geholpen.

Superservice

Ze zijn voor mij op zoek gegaan in het magazijn om te kijken of het door mij gewenste artikel er misschien toch nog was. Dat was het geval en bij ontvangst zat er ook nog een extra zakje rooksnippers bij. Dat noem ik nou superservice.

Goede service, vriendelijke mensen en goed verpakt

Producten apart laten zetten, omdat ze niet leverbaar waren. Tussentijds netjes op de hoogte gehouden van de levering. Producten in een stevige doos en goed verpakt.

Top service!

Snel geleverd, zelfs een leuk extra cadeau gekregen, bedankt!

Na telefoontje over niet te leveren artikel werd er meteen actie ondernomen. Alles werd binnen afgesproken tijd geleverd. Een tevreden klant.

Persoonlijk

Goede communicatie, persoonlijke benadering zowel voor als bij de levering. Leuk briefje en extra’s om meteen aan de slag te gaan...top!

Geen klagen

Goede snelle levering goed verpakt

Snelle levering en leuke attentie bij levering

Supersnel geleverd en bij het aangeschafte product een aardige attentie. Zeer tevreden!

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam