Heel tevreden. Had iets verkeerd bij bestellen.. maar het komt super goed uit.

Perfect geregeld

telefonisch goed geholpen daarna de juiste artikelen gekregen

Snel mijn bestelling geleverd met zelfs een verrassing bij aflevering

Levering vlot en netjes verpakt

Zeer tevreden.

gewoon goed

was aangenaam verrast door de 2 kg kersen rookhout die ik er gratis bij kreeg ook heeft het kaartje waar de diverse vleespartijen opstaan een plekje in de buiten keuken gekregen

Product snel binnen. Inclusief gratis rookhout en handgeschreven briefje. Top service.

Klantvriendelijkheid ten top!

Na een verkeerde bestelling, het artikel zonder probleem kunnen annuleren en geld terug per omgaande. Direct bericht gekregen wat wel een goede keus zou zijn. Artikel besteld en uiteindelijk zeer tevreden met het advies en het artikel. Deze mensen verdienen een hele dikke 10!

Website is duidelijk , en bestelling netjes afgeleverd

Mijn bestelling was netjes op tijd. Met extra duidelijke omschrijvingen en instructies.

Prima levering

Sparerib rack gekocht en een platesetter. Omdat de platesetter formaat compact had en de rib rack voor een large kamado was; werd netjes gebeld of dit inderdaad de goede maten voor de producten waren. Top service!!

Gewoon kwailteit

Fijn bedrijf waar service in een hoog vaandel staat.

Het is altijd fijn om te zien dat een leverancier betrokken is bij haar product. Abbey neemt de tijd en geeft het juiste advies. We zijn zeer goed geholpen en hebben inmiddels al weer wat spullen er bij gekocht. Want het BBQen met een Keij Kamado is toch wel erg leuk ( en lekker )

Goede service, prettig contact en prima prijs

Er werd snel gereageerd op vragen via de mail. Na eenmaal besteld te hebben was mijn pakje er binnen een dag. En er zat een leuke verrassing bij!

Goeie en snelle service en mooie website.

Bestellingen worden snel en goed verzorgd geleverd. Prettig om zaken mee te doen.

Zeer goede webshop, snel en attent!

1 keer gekocht via bol.com en 1 keer direct..

Erg tevreden, zeer persoonlijk

BBQ Hoes besteld voor mijn Kamado BBQ. Snelle levering, maar daarbij ook een persoonlijk kaartje van de medewerker en een zakje rooksnippers cadeau. Leuk dat hiervoor de tijd en moeite wordt genomen. Hiervoor verkies ik het bestellen bij de originele verkoper dan bijvoorbeeld een Bol.

Snelle levering en goede spullen

Ondanks de mededeling op de site dat een levertijd tot 5 dagen nodig zou zijn waren de bestelde spullen binnen 2 dagen in huis. Goede kwaliteit en nog een extra verrassing in de vorm van een verpakking "smoke chips".

Zeer goede service!

Nieuw rooster besteld wat net te groot bleek te zijn na ontvangst. Eén telefoontje en er werd direct een ander rooster opgestuurd die ik de volgende dag al binnen had. Dat noem ik nog eens service! Jullie hebben er een vaste klant bij hoor!

Was niet de eerste keer

Vandaar dat ik vaste klant wordt. Snel en goed spul om te roken plus niet duur aanrader

snelle levering met leuke attentie

keurige levering en met een leuke attentie

Omdat ik in de veronderstelling was dat ik een 13” kamado bbq had, had ik een 13” plate setter besteld. Na ontvangst bleek deze helaas te klein en had dit een 14” moeten zijn. Bleek mijn bbq toch nog groter dan gedacht, Haha. Na een heel prettig telefoongesprek met Abbey mocht ik zonder kosten de 13” omruilen voor de 14”. Binnen enkele dagen was dit allemaal geregeld. Echt een top service. Ik raad kamadobbq.nl aan iedereen aan.

Snelle levering met vriendelijke 'note' erbij.

Ik heb een deflector besteld en was vergeten een thermometer erbij te bestellen. Zou dus dubbele verzendkosten kunnen betekenen. Gebeld en was geen probleem. Dag erna was alles netjes in huis met een kaartje erbij wie het heeft ingepakt. Super gedaan Eva!

Goede en snelle service.

Vlotte levering, goede communicatie! Top

Uitstekend!

Perfecte service en levering.

Helaas kon een specifiek paket niet geleverd worden, maar snel (met zeer vlotte communicatie) is er gezocht naar een alternaieve perfecte oplossing. Paar dagen later stond het pakket bij ons, perfect verpakt. Zeer blij met de bestelling & service! Kom zeker nog terug en kan de shop aan iedereen aanraden.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam