Rooklade uitgetest met de bijgevoegde pellets. Super hegaan

Een super bbq

Snel op temperatuur Temperatuur goed te regelen

Op tijd bezorgd, en ze hebben er zelfs een zak rookhout bij gedaan. Superservice!! Ga ik zeker weer bestellen.

Excellente klantenservice

Kamado BBQ denkt mee met de bestelling en neemt contact op met je wanneer men de indruk heeft dat je een vergissing hebt gemaakt. Zo voorkomt men foutieve bestellingen en teleurstellingen. Wij hebben een Kamado bbq van een relatief onbekend merk (OUTR). Doordat men contact met ons opnam kwamen we er achter dat deze geen 15'is maar 18' en dat de door ons bestelde platesetter niet zou passen. Dat noem ik nou excellente klantenservice!

Heel erg positief

Product was goed ingepakt en voorzien van een persoonlijke note. Levering was snel en kwaliteit perfect.

Welkom

Wij kochten een kadootje voor een vriend en niet een hele BBQ maar werden zeer gastvrij en joviaal behandeld zowel over de telefoon als bij het afhalen. Heel vriendelijk. Als we ooit zelf een Kamado kunnen aanschaffen rijden we zeker ervoor naar Amstelveen.

Goed bereikbaar en snelle betrouw bare levering

Een Divide & Conquer besteld, bij Kamado BBQ. Door misverstandje, was het verkeerde geleverd, wordt binnen 2 dagen op gelost. Klanten service was goed bereikbaar en heel vriendelijk. was 1e bestelling, bedrijf heeft een hele goede indruk achter gelaten.

Snelle corretkte levering

zeer snelle levering, duidelijke site, en een persoonlijk kaartje bij de leverancier. Echt top!

Prima levering!

Hoes past perfect en leuk die zak houtsnippers erbij!

Keurig en snel geleverd.

BBQ spullen besteld, snel en netjes geleverd. Producten waren ook dik in orde.

Op tijd geleverd en erg attent

Goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en attent een handgeschreven brief + setje rookhout. Helemaal top

Excellent

Super quick service, very good product. Will buy from KamadoBBQ again!

Super..

Snelle levering en goed verpakt

Duidelijk, snel en kwaliteit

Erg fijn, kreeg nog een klein extraatje erbij om te proberen

Snelle levering en uitstekende service!

Filmpje met vraag over montage werd direct gestuurd

Goed geregeld !

Keurig en attent

Mijn ervaring is ronduit top

Prima bedrijf

netjes op tijd geleverd

Mooie producten en perfecte service!

Ze geven goed advies, prijs-kwaliteit is uitstekend en de producten werden de volgende dag al bezorgd.

Te klein!

Helaas middels aanbieding een te kleine Kamago gekocht kan er nu niet zoveel mee doen als gehoopt.

top

gewoon top serveice en snelle nevering van de spullen, en altijd een klein cadeautje erbij en een leuk berichtje.

Top service!

Mijn ervaring met Kamado bbq is in een woord top, direct na het plaatsen van mijn bestelling, kreeg ik een bevestiging. Zodra het pakket op de post is gegaan kreeg ik een link met de track en trace code toegestuurd. De persoonlijke kaart met een zakje gratis rookhout was een leuke verassing

Goede webshop, snelle levering.

Geweldig product geleverd

Fijne webshop voor BBQ liefhebbers.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam