Snelle levering!

snelle levering van de plate setter. En lekker zakje snippers erbij gebreken Prima service

Kon binnen 2 dagen weer bbq-en

leuke persoonlijke note bijgevoegd. Keurige prijs,

Prima!!

Snelle levering en goed verpakt. Zeker een aanrader

vriendelijk- en hulpvaardig ontvangst

artikel opgehaald bij KamadoBBQ

Top! Snel bezorgd en attente boodschap in pakket

Aanbevolen!

Wat een top winkel

Artikel super snel verzonden, en tijdens het uitpakken een persoonlijk kaartje er in. En als klap op de vuurpijl nog een gratis cadeautje erbij. Echt een top winkel die weet hoe je klanten tevreden houd.

Super geholpen en snel in huis

Super geholpen door aardige mevrouw om een keuze te maken , een eerlijke mening en snel in huis de volgende dag al, helemaal tevreden

Snel geleverd en goed verpakt de spullen die ik besteld had. Dus geen op of aanmerkingen. Goed gedaan.

Top service en leuk kadootje gehad

Snel geleverd en leuke attentie gehad!

Tijdens het bestellen via de tablet zowel ipad als samsung kon ik niet doorklikken naar betaling omdat het telefoonnr niet klopte dat terwijl het nr wel klopte. Via windoos computer geen probleem. Probleem kenbaar gemaakt. Voor de rest een goede service en kadootje. Waarvoor mijn dank.

Uitstekend verpakt met een persoonlijke noot!

Voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en persoonlijke noot zeer attent.

Snelle levering van goede producten

Mijn tweede bestelling bij KamadoBBQ verliep zoals de eerste; snelle verzending, goed ingepakt en voorzien van een extra'tje; ditmaal rooksnippers, de vorige keer was het een pizzacutter. Volgende bestelling zal dan ook de pizzasteen worden, anders kan ik 'm niet goed gebruiken natuurlijk.

Supersnelle levering en een leuke gratis attentie bij het bestelde.

Bij deze shop kom ik terug

Bij het uit pakken en verrassings pakje van smoking hout.leuk gevonden en zeker dankbaar daar voor

Snel, goed en enorm attent!

We kregen onze bestelling snel en goed verpakt thuis. Erg blij met de kamadohoes voor ons tafelmodel. Zit als gegoten. Tot onze verrassing kregen we ook een extra pakje rooksnippers, een andere smaak om eens te proberen. Wat attent, geweldig! Hier gaan we vaker bestellen! :-)

Correcte en snelle service

Ik heb een hoes voor mijn nieuwe Kamagon besteld. Mooie overzichtelijke site en binnen twee dagen deze in huis. Prima kwaliteit.

Snel duidelijk vriendelijk

Goed met een persoonlijk kaartje met daarop waar welk gedeelte van het dier/ beest zit. Pascal

Duidelijke site, eenvoudig bestellen en ze doen wat ze beloven

Duidelijke site, eenvoudig bestellen en ze doen wat ze beloven

Snelle verzending, zo te zien uitstekend producten en nog rookhout als extra erbij.

De pannen nog niet gebruik omdat mijn zoon ze kado krijgt voor zijn verjaardag. Ook met de rookhout zal hij erg blij zijn. Prima verpakt, snel verzonden. Erg blij mee. Bedankt!

gewoon een hele fijne online winkel

Eerste ervaring met deze online winkel is zeer goed, vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon en snel in leveren...gewoon top

Snelle levering en goede producten

De levering was snel en goed. De bestelde producten voldeden helemaal aan de verwachting.

Snelle levering en toch persoonlijke aandacht.

Een Divide-en-Conquer en een giet-ijzeren plaat besteld. Binnen een paar dagen in huis. In de doos zat ook nog een extra pak rookhout, een leuke verrassing. Alles netjes en stevig verpakt.

Nooit verwacht

Buiten de goede en snelle levering, zeer vriendelijk personeel en leuk die persoonlijke boodschap bij het bestelde artikel.

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Het eerste wat me opviel was de kwaliteit van de Keijkamado, - Dikkere wanden dan de andere bekende merken. - Dikkere bouten en moeren. - geen vilt maar een dikkere rand lijkt gevuld met lucht waardoor de kamado zachter dichtvalt. - Nog een extra bescherming waar de dome op terecht komt bij het sluiten. - 3 veren ipv 2. - Grotere wielen handiger met verplaatsen. - Kunststof zijtafels. - Dikkere handgrepen. Kortom zeer robuust. En dan de gratis accessoires: Inclusief: Chipfeeder voor toevoer van rookhout Ash tool Beschermhoes Roostertang Divide and Conquer 10 kg houtskool 1 kg Aanmaakblokjes 2 x rookhout Gratis levering Ash tray Super duurzaam Glasvezelvilt En natuurlijk 20 jaar garantie op de dome en deksel.2 jaar garantie op de vuurschaal en vuurring. En dat voor een prijs die veel goedkoper is dan de grote merken vooral door de gratis accessoires. Ik ben blij dat ik deze heb.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam