alles netjes geleverd, met een klein presentje erbij. Wat je verwacht, maar met net een beetje extra

Geweldig!!!!

Plate setter en d&c gekocht voor me nieuwe kamado. Op vrijdag besteld en zaterdag gelijk een heerlijke brisket kunnen maken. En daarbij ook nog gratis rooksnippers. Top bedrijf!!

Toppie

Snelle service/ levering met als extra ook nog een attentie erbij.

Stipt ,correct

Super snelle service .top!!!

Fantastisch!

Voor het eerst een pakketje besteld. Heel leuk een handgeschreven kaartje erbij en een presentje. Erg lief, wordt zeker gewaardeerd! De kwaliteit van de bestelde hoes was erg goed, hoop dat hij onze barbecue lang kan beschermen tegen het weer.

fantastisch geholpen

Als nieuwkomer in de bbq markt ben ik heel goed geholpen met het uitzoeken van de bbq. Voornamelijk welke onderdelen er goed bij pasten aangezien ik de bbq al op een test side had gevonden als zijnde beste van 2019 en al meteen eigenlijk die keuze had gemaakt. Maar verder was de hulp dus prima en werd ik ook aardig/leuk op de hoogte gehouden wanneer er weer nieuwe voorraad aanwezig zou zijn (alles was lang uitverkocht doordat iederen in deze corona tijd blijkbaar een bbq koopt :))

Netjes , goede omschrijving en Snel geleverd

Op de site is prima te lezen wat je besteld. Dikke prima Snelle levering en goed te volgen Prima verpakt dus wat mij betreft 5 sterren

snelle service

Thanks voor de snelle levering en de goodie houtsnippers

super snelle levering en duideljjke omschrijving

Super tevreden!

Fijn zaken doen ! Geen poespas..hebben verstand van zaken. Product werd snel geleverd en past perfect. Gratis rookchips zijn een aangename verassing! Website is zeer overzichtelijk en het bedrijf is dat ook zeer aan te raden! Bedankt!

Netjes en snel geleverd

Netjes en snel geleverd

Klasse alles keurig geregeld!

Klasse alles keurig geregeld!

Super met een persoonlijke touch en zelfs een presentje!

Snel, makkelijk en erg vriendelijk! Top!

Gewoon een top service

Goede kwaliteit en top service

Een gietijzeren pannenset besteld die binnen een paar dagen op de deurmat lag. De pannenset is van goede kwaliteit. Degelijk en stevig ingepakt en er zat een duidelijk beschrijving bij van het product. Daar naast was er een persoonlijk bericht achtergelaten en was er wat extra rookhout toegevoegd. Geweldige service en een kwalitatief goed product.

Mijn bestelling was adequaat en netjes verzorgt met presentje

KamadoBBQ geeft goed gevoel om daar een bestelling te plaatsen, En goedkoper dan andere aanbieders. Bestelling was netjes verzorgt en met een presentje erbij wat mij verrastte, met een persoonlijke kaart erbij om van mijn aankoop veel plezier te hebben. Na terug een bedankje gestuurd te hebben alsnog een berichtjes terug dat zij het erg waarde van mijn feedback. KamadoBBQ sjapo !! zo ga je met klanten om. Terecht 5 stars.

Super snelle levering! Met nog een leuke verrassing erbij ook! Ook een leuk geschreven kaartje erbij!

Top super service.

Vriendelijk snel top. Gr. Eduard

Top service!

Snel verzonden en met een persoonlijk kaartje erbij! Wat een top service!

Alles naar wens

Gevonden wat ik nodig had, besteld en geleverd keurig netjes op tijd geleverd

Altijd de klant verrassen, super

Snelle levering en nog een handgeschreven brief en extra rookmot! Dankjewel

top

snelle levering en een leuk extraatje erbij !!

Goede prijs kwaliteit

Snelle levering met een persoonlijke tint, ruim aanbod en goede prijs kwaliteit

Snelle levering. Goede service

Amsteldijk Zuid 198 B