Bij de 1e levering zat de bestelde vuurring gebroken in de verpakking. Bij het melden is er meteen een nieuwe opgestuurd extra goed ingepakt! Dag erop al in huis, dus top service!

Er was een klein foutje gemaakt en dat is keurig opgelost!

Snel geleverd. Helaas zat er maar 1 vilt ipv 2 in de verpakking. Ik heb ‘s avonds gebeld en ik kon het zaterdagmorgen gelijk ophalen inclusief een leuk skillet pannetje als goedmaker. Super gedaan!

Super !

Duidelijke website, snelle levering, mooie prijzen, keurig verpakt en gedeeltelijk persoonlijk kaartje erbij ! Maakt net dat verschil !

Is heel goed(bbq hoes op tijd geleverd met een verrassing (hiervoor dank)

Levering uitsteken

Netjes afgeleverd

Kreeg er nog een leuk extraatje nij

Prima levering.

Snelle en keurige levering met een persoonlijk berichtje. Top!

Heel netjes geleverd

Tevreden klant

top bedrijf

Top bedrijf Snelle levering met nog een leuk presentje erbij ook

Voor de eerste keer heb ik een positieve ervaring

Positief

Correcte omschrijving van het product

Correcte omschrijving Sneller levering Product voldoet aan de verwachting

Persoonlijk en heel goed

Hoes besteld voor kamado mini bbq. Perfect verpakt. Keurig op tijd met als verrassing hout voor op de bbq. Klasse

Bestelde kamadoregenhoes werd correct en snel geleverd, voorzien van een ‘persoonlijk’ briefje en een zak rookhout. Prima service!

Kan niet beter!!!

Groot voorbeeld voor vele internetwinkels, goede kwaliteit, goede prijs en persoonlijke aandacht!

Snel geleverd en netjes verpakt. En de prijs is prima! Zeker aan te bevelen.

Uitstekend en vriendelijk

Wat een geweldig leuk contact, ondanks de drukte werd alle tijd aan mijn vragen besteed. Super !

Top.

Prima online shop en netjes.

geweldig bedrijf

Veel keuze, snelle levering netjes geleverd nu nog even wachten op service.

makkelijk en vlot

het bestellen was appeltje eitje. netjes thuis bezorgd, met een mooi extraatje. zeker aan te bevelen.

geleverd zoals je verwacht.

Alles compleet en volgens verwachting geleverd. Een leuk presentje bij de aankoop. Top!

Super goede service

Helaas was er iets mis met mijn inkbird thermometer. Na een mailtje meteen reactie gehad, en een nieuwe opgestuurd voordat ik zelfs maar mijn oude op de bus had gedaan. Super service dus. Helaas is het probleem nog niet opgelost, maar dit ligt aan de leverancier, niet aan KamadoBBQ. Afgesproken om contact te houden...

prima, aanrader om hier te kopen

op tijd geleverd, netjes verpakt.

Snelle levering en bedankt voor de bijgevoegde attentie.

Suprior

Wereld bqq!!

Snel en goed geleverd en een extraatje in de doos

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam