top

snelle service en perfecte kwaliteit, en altijd leuk het persoonlijke kaartje

Top service !

Toevallig bij deze mensen hun site beland . Ze belde heel netjes dag van te voren voor de levering hele aardige behulp samen dame Aan de telefoon . Bbq netjes afgeleverd volgende dag . Met zelfs kolen en aanmaakblokjes kon gelijk beginnen ! Super netjes dit ! Aanrader !

Goede ervaring

Netjes en bestelling was persoonlijk gericht

Goed product en goede levering

Snel binnen met een leuk extraatje. Product past heel goed.

Prettige communicatie

Super snelle service

Product voldoet aan verwachting en snel verzonden met een persoonlijke touch....

Super goede klantenservice

Snelle, duidelijke antwoorden en bereid om mee te denken.

Top service!

Na een stomme fout van mn zelf een foute besteliling geplaatst. Dit werd zonder problemen heel snel opgelost

Prima service en goeie producten.

Prima service en goeie producten.

Top Webwinkel!!!

Zonder dollen gewoon goed en ik ben kritisch...;-) Zat een zakje rookhout bij mijn bestelling en een persoonlijk briefje, dat is nog is klanten binding, gewoon dikke duim omhoog.

Snelle levering tegen goede prijs

Ideaal om niet te hoeven sjouwen met grote zakken. Kwaliteit is zeer goed en wat betreft prijs ook uitstekend. Ga hier zeker weer bestellen.

Prima kwaliteit prijs en snelle leveing

Zeer tevreden snelle levering en nog iets extra’s erbij Top

Zeer behulpzaam en kundig

Zeer behulpzaam en kundig. Goed geholpen bij keuze maken D&C.

Snelle levering, en gratis cadeau

Super service en top kwaliteit gaan hier hand in hand!

Super service en top kwaliteit gaan hier hand in hand!

Beetje gek

Na Een keer gebruik zit er vocht in de thermometer ...

Snelle levering en kreeg nog een zak rooksnippers cadeau ook.

Snel en goed geleverd

Snel geleverd, jammer dat niet alles meer op voorraad is

Wat een fijn bedrijf

Voor het eerst iets besteld, een mooie kolenmand en wat andere accessoires. Kreeg ik bij mijn bestelling een persoonlijk briefje én een doosje rookhout als cadeautje. Wat leuk. Binnenkort ook maar eens kijken naar hun vlees assortiment. Ik ben benieuwd, normaal gesproken koop ik lokaal en biologisch vlees, dat proef je wel. Dank voor de vlotte en keurige afhandeling.

Snelle levering en goede kwaliteit.

BBQ hoes gekocht bij KamadoBBQ. Snelle levering en goede kwaliteit. Zelfs nog een zak met rookhout cadeau gekregen en leuke kaart. Ga hier zeker meer bestellen.

Duidelijke webshop. Prima en snelle communicatie. Perfecte service.

Snel geleverd en top klantbeleving

Goede en makkelijke website, snel geleverd en een leuke klantbeleving. Het persoonlijke kaartje bij levering maakt het top.

Snel en persoonlijk

Snelle levering en een persoonlijke noot erbij. Heel leuk. En de mooie hoes voor de bbq past prima. Zal deze kamado-bbqsite zeker aanbevelen aan familie &vrienden.

Producten van hoge kwaliteit en snelle levering

Mooie producten en leuke persoonlijke service. Producten passen op onze Grill Guru. Zeker een aanrader.

Alles naar wens

Helemaal tevreden