Geweldig! Goed aanbod, goed prijs/kwaliteit!

Geweldig! Goed aanbod, goed prijs/kwaliteit!

geweldige kamado & service :)

We zijn heel bleij met de sympathieke service, snelle levering en aandacht voor detail. De kamado is zorgvuldig verpakt en de onderdelen zien er goed en degelijk uit. De eerste pizza's en broden zijn al een feit! verrukkelijk

Goede en snelle levering

Bestellen ging snel, evenals de levering, ook al is het druk.. En er zat een extra artikel bij de bestelling om uit te proberen. Erg attent!

Ben er blij mee

De bbq voldoet aan mijn wensen. Top BBQ voor een lage kostprijs. Grt Gino Latumahina

Correcte advisering verstand van zaken

Telefonisch contact gehad voor de beste accessoires, deze besteld en snel thuis gekregen met leuke tips en klein presentje.

Super attent!!!

Super dat jullie er zelf ook nog een cadeautje hebben bij gedaan. Heel attent wordt hier erg gewaardeerd en de jarige vind het een zeer geslaagd cadeau. Hij kan nu beginnen aan zijn nieuwe hobby slow cooling.....

Goede betrouwbare club die snel levert

Snel geleverd inclusief leuke persoonlijke kaart en een extra cadeau in de vorm van een verpakking rookhout. Top!

goede service, snelle levering

Leuke persoonlijke inzet om hun producten te begeleiden. We krijgen er een goed gevoel bij als klant

Vlotte bestelling en levering. Gratis zakje rookhout was leuke verrassing!

Vlotte bestelling en levering. Gratis zakje rookhout was leuke verrassing!

Binnen 24 uur besteld en geleverd....top

Super tevreden

Mijn vragen werden na kantooruren heel snel beantwoord, advies was top. Erg tevreden en kom zeker terug voor de volgende bestelling!

Mooie prijs en een snelle levertijd

De bestelling was snel verzonden, de vertraging zat bij PostNL. Mooi rookhout vóór een redelijke prijs.

dik tevreden en snel in huis

prima en snel bezorgd met nog een presentje is helemaal leuk

Gietijzeren rooster besteld was kapot geleverd. Wordt met spoed een nieuwe verzonden. En een persoonlijke kaartje erbij. Ga zo door top.

Goeie klanten service, heel tevreden

Super snel bezorgd, goed verpakt en leuke verrassing erbij!

Wij gaan hier zeker weer bestellen!

Prima info

Juiste info en snelle levering

Goede Service

Bestelling was verkeerd geleverd maar na 1x bellen gelijk opgelost. Super !

Man helemaal blij met ze rotisserie word weer veel bbquen en vooral weer in de winter

Top verpakt en snel geleverd.

Nu maar aan de slag.

snel levering

goede en snel afhandeling van de order

Uitstekende service Snelle reactie op mail of app Helemaal goed

Zeer goede kwaliteit houtskoolmand

Zeer goede kwaliteit houtskoolmand Voor een mooie prijs en snelle verzending

Lief gebaar

Eerste koop en meteen een gepersonaliseerd bericht en een cadeau mogen ontvangen.

Geweldig geholpen en advies

Ben prettig geholpen, goed advies gehad en komen de gemaakte afspraken na.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam