Service met hoofdletter S

Hele prettige ervaring met Kamadobbq, bij bestelde vuurschaal zat een zakje rookhout. Kleine attentie, groot plezier!

Alles heel goed

Easy to order, very quick delivery

Naar verwachting goed

Snel en correct

Een webshop waar je eerlijke informatie krijgt die voor jou van belang is.

Nadat ik bij een andere winkel een BBQ-egg had gekocht, bleek dat er voor dat model helemaal geen accessoires te koop waren. Dit kwam door een afwijkende maat BBQ. Via internet bij KamadoBBQ.nl terecht gekomen. Telefonisch ben ik door een vriendelijke verkoper geholpen en door alle mogelijke accessoires heen gegaan. Hierbij werden alle mogelijkheden geduldig uitgelegd en kreeg ik ook te horen welke accessoires er eigenlijk helemaal niet nodig zijn voor een beginner en dat je het op een veel eenvoudigere manier ( veel goedkoper) ook kan doen. De prijzen voor de onderdelen waren zeer netjes. Hartelijk dank voor alle informatie. Ik ga zeker terug naar KamadoBBQ.nl als ik weer wat nodig heb en zal ze ook aanbevelen bij vrienden. Groeten Mac.

Geweldige service en gezellige mensen

Leuk contact nav vragen van een leek :-). Duidelijk antwoord en heel veel extra info!👌🏼

Zeer snelle levering en heel klantvriendelijk!

Wij hebben een platesetter voor onze kamado besteld bij KamadoBBQ en 2 zakjes rookhout. Bestelling is de zelfde dag nog verzonden en de volgende dag afgeleverd. Zat een persoonlijk berichtje bij en dat doet het altijd goed. Ook een extraatje om het e.e.a uit te proberen. Komen hier zeker nog weer terug.

Top ervaring!

Op dezelfde dag verstuurd en de volgende ochtend ligt het al voor de deur! Wij zijn er super blij mee. Persoonlijk contact, hangschreven kaart, echt super webwinkel en product!

Gewoon goed

Artikelen waren zoals omschreven. De verpakking was netjes en stevig verpakt, iets waar ik mijn eigen in eerste instantie zorgen om maakte ivm breekbare artikelen. Bij mijn bestelling Kreeg nog iets extra's als cadeau erbij en een persoonlijk dankjewel kaart, normaal schrijf ik geen reviews maar vond dit toch super attent van ze dus vandaar dat ik schrijf. Overigens komen de artikel prijzen van vergelijkbare sites bij KamadoBBQ goedkoper uit, daarom had ik hier besteld en dat ga ik ook zeker vaker doen. KamadoBBQ had netjes op tijd mijn verzending aangeboden maar de levering van de artikelen gebeurde pas 2 dagen later, volgens de PostNL app was dat wegens de drukte uitgelopen (corona tijden).

Top Service!

Zeer aan te bevelen, top kwaliteit en service met een persoonlijke noot

Bestelling geplaatst deze week en ontvangen met een dikke 11

Had voor mijn trouwdag een kamado gehad Na wat onderzoek en het uit proberen van kwam ik op deze site terecht. Bestelling netjes verpakt en gepersonaliseerd ontvangen en zelfs wat extra’s. Abby klasse en super bedankt 🙏 gr roy verstegen

Precies wat ik zocht

Helemaal goed, bestellen en 2 dagen later in huis. Ik blijf jullie in de gaten houden.

Goede service, snelle levering!

Goede webshop, goede afhandeling, snelle levering

Super service gekregen

Medewerkster nam contact op ivm order. Zij had daarin iets vreemds gezien en wilde mij, klant, daarop attent maken. Hierdoor hebben we de order nog tijdig kunnen aanpassen en onnodige retouren voorkomen.

Eerste ervaringen top

nog niet van de zomer pas

die heb ik nog niet, omdat wij hem van de zomerpas gaan gebruiken

Top! Klasse! Correct!

Had een kamado gekocht, en ik was op zoek naar accessoires. Terecht gekomen bij deze site en na veel zoeken toch aan het twijfelen geraakt wat ik moest hebben. Een telefoontje gepleegd en super netjes te woord gestaan en een top uitleg gehad. Daarna mn bestelling geplaatst en geleverd zoals afgesproken. Doe ik de doos open zit er een leuk extraatje in, blij verrast en nu Kan ik lekker van het weekend mn eerste zal gaan roken. Tot de volgende bestelling :)

geweldige service, degelijke spullen en zeer vriendelijk geprijsd.

Had wat accessoires besteld voor mijn Kamado en er zat gewoon een kadootje bij! Heerlijke rook houtsnippers! Daar wordt je in deze tijd helemaal vrolijk van :-)

Vriendelijk, komen afspraken na.

👍

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering. Zit ook een leuk kaartje bij en houtsnippers om the roken erbij gehad

Uitstekende service!!

Zeer vriendelijke te geholpen bij het terugsturen van een aantal bestelde spullen die overbodig bleken. Snelle service en prima geholpen!

Persoonlijke aandacht wint van onpersoonlijk grootwinkelbedrijf!

Na een uitgebreide zoektocht op internet, zijn we uitgekomen bij KamadoBBQ, wat ons betreft de beste keus die we konden maken! De BBQ werd keurig op tijd geleverd (ondanks Corona) en de after-sales was meer dan goed. Een whats-app berichtje werd direct beantwoord en het leek alsof we aan het appen waren met vrienden van ons! De leuke attentie en de persoonlijke service waarderen wij enorm, we wensen jullie enorm veel succes voor nu en in de toekomst! Wij zijn overtuigd en blijven zeker klant!

Superservice

Ik had een garantieclaim op mijn 4 jaar oude kamado, deze werd binnen een week opgelost en zonder problemen een nieuwe kamado geleverd gekregen. Topservice.

Top service!!!

Geweldige service. Ivm vragen bellen ze je persoonlijk op met de nodige uitleg! Zeer snelle en correcte levering! Ik bestel hier zeker nog👌👌

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam