Geweldig 👍🏻

Mijn bestelling was boven verwachting ga zo door 👍🏻

Vriendelijk en uitstekende producten!

Kamadohoes en pizzasteen van goede kwaliteit. Heel vriendelijk personeel. Echt een aanrader!

Zeer proffesionele afhandeling en snelle verzending

Ash basket aangeschaft. Kwam netjes en snel binnen. Goed verpakt met een persoonlijke notitie erbij. Zeer professioneel!

Topproduct

Snelle levering en feedback op vragen; in de emaille kleine haarscheurtjes maar is blijkbaar normaal, na een paar keer al gebruikt te hebben is dit zeker niet erger geworden.

Snelle levering, goed contact met leverancier. Vriendelijk behulpzaam

Snel en correct

What you see is what you get

Goede kwaliteit, snel geleverd, vriendelijk en behulpzaam

Het bestellen van de Kamdo 15" ging eenvoudig via de website. Daarna snelle levering via transportbedrijf. Als je een vraag hebt kun je contact opnemen met de webshop. Ik werd snel, vriendelijk en deskundig geholpen. Familiebedrijf, dus geen grote keten. Lange garantietermijnen op de verschillende onderdelen. Staat voor haar product.

snel geleverd en kwaliteit

snel geleverd en kwaliteit items.

Snelle levering!

Zeer snelle levering en producten precies zoals omschreven op de website. Tevreden met mijn aankoop!

Supersnelle en goede communicatie.

Ik had een 50cm rvs grill nodig voor mijn Kamado Niclan. Ik heb een mail gestuurd met de vraag of het rooster dat ze aanbieden ook daadwerkelijk 50cm is. Ik kreeg dezelfde dag nog een foto gestuurd van de grill met rolmaat erbij! Hoe top is dat geregeld!! De volgende BBQ ga ik zeker hier bestellen!

Hele fijne ervaring

Vriendelijk mevrouw aan de telefoon toen bleek dat ik een te kleine maat grill had besteld. Ik ha de juiste en dag later binnen zodat ik met dit mooie weer met pasen kon barbecueën.

Altijd snelle top service !

Altijd top levering en goed contact 👍🏻

Snelle en keurig ingepakte levering

Snelle en keurig ingepakte levering

Service zoals je wilt

Duidelijke webshop, snelle levering en nazorg ook goed.

Voor herhaling vatbaar.

Goede website. Snelle levering. Perfekte service

Stipt volgens afspraak en in 1 dag geleverd.

Prima gedaan! Binnen 24 uur het bestelde in huis. Super tevreden!

Super levering zelfde cadeautje erbij en persoonlijke kaart!!

Super levering zelfde cadeautje erbij. Ook zat er nog een leuk kaartje bij die zelfs een persoonlijke touch had!!

Service zoals het hoort te zijn

Vriendelijk contact , meedenken in oplossingen en een goede overzichtelijke website! Erg blij met jullie ! Aanrader voor elke fanatieke griller

Topservice!! Kom je niet zo gauw tegen met internetverkoop.

Persoonlijke service en topkwaliteit. Blijf ik trouw voor mijn BBQ-grill spullen.

De levering was vrij snel (in coronatijden) en er zat een zakje rookchips in als verrassing. Bedankt!

Vlotte en correcte service, top winkel

Een foute levering werd na een mailtje direct recht gezet zelfs in tijden van Corona een zeer goede service. Mensen doe zo verder. Top!

Goed verzorgd

Netjes verpakt

Goede site Duidelijk en goed qua leveringen. Niks op aan te merken.

Goede uitleg en service

Goede uitleg over het product gegeven. En klantvriendelijk.

Snel en goed, en nog een cadeautje ook.

Snel en goed, en nog een cadeautje ook.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam