Leuke hand geschreven bedank kaart

Goed en kundig geholpen

Snel geleverd.mooie bbq geleverd met mooi stevig onderstel en beschermhoes

Mooie Kamado bbq voor een redelijke prijs en voor dit model ook accessoires te koop zoals kolen mand en accessoires pakket compact bestaat uit oa plate setter. Pizza steen gietijzeren grillplaat en handvat

Precies geleverd wat ik gevraagd had, supersnel!

Een fijn bedrijf! Doen wat ze zeggen :-)

Snel, efficiënt en vriendelijk

Snelle levering van de kwalitatief goede producten. Alles goed verpakt met een persoonlijk woordje erbij.

Omschrijving en maat van product klopt. En snel geleverd

Snel en volledig geleverd

Mijn bestelling is snel en ook volledig geleverd, je kunt stellen dat dit normaal is, echter dat is in de praktijk regelmatig niet. Dus prima dienstverlening.

Een aanrader voor iedereen die graag BBQ

De BBQ kwam goed verpakt thuis en de werking is subliem. Temperatuur is goed te regelen.

Precies zoals ik het verwachte

Ik heb een Kamado 13 inch, helaas geen regenhoes. Gevonden op de Kamado BBQ site, besteld, en in no time afgeleverd. De hoes bevalt uitstekend.

Super leuk pakket, snel ontvangen, en een leuk persoonlijk briefje erbij. Ook al is het een online bestelling het voelde persoonlijk. In 1 woord top!

Snelle levering en goed product

Ik bestelde een divide and conquer voor mijn Kamado. Op de site huis er een ruime keuze. Na bestellen werd het snel geleverd en het was goed verpakt. Erg blij mee.

Hele goede service

Ik won een leffe kamado patton van de Albert heijn. Dus wilde ik hem verhogen met een onderstel. Zij wisten onmiddelijk wat ik nodig had en hielpen mij aan een onderstel, en een nieuwe nestje zodat hij op dat onderstel kan passen en verhoogd kon worden. Alles past goed, en ziet er goed uit. Ik ben blij met de hulp dat ik kreeg. Vriendelijk, hulpzaam, goede kwaliteit en ze worden ook goed ingepakt en verzonden met zorg.

Uitstekende ervaring

Hele fijne service

Ik vind jullie een fijne site hebben, kan makkelijk dingen vinden. Veel keuze en makkelijk afrekenen. Ik wilde mijn product als kado geven, dit aan kunnen geven. Was heel netjes ingepakt, en een lief kaartje erbij. Snelle levering. Al met al een hele goede ervaring, dank jullie wel!

Supersnelle service

Onze brstelling werd zelfs persoonlijk afgeleverd! Assoetiment en uitleg over de producten prima..

Zeer ruime keuze, snelle levering

Super winkel blij dat ik jullie gevonden heb

Super dienstverlening

Toen ik het artikel wilde bestellen was het niet op voorraad. Meteen kreeg ik een mail met de melding dat ik een seintje zou krijgen als het weer voorradig zou zijn. En jawel, zo geschiedde. Zeer pro-actief en klantvriendelijk!

Goed advies en levering

Als je bbq spullen nodig hebt kan je hier perfect terecht. Mijn gewenste bbq temperatuur meter was niet op voorraad. Ik kreeg netje een mailtje of ik deze nog wilde hebben. Dezelfde dag nog verstuurd. Verder bestel ik al mijn BBQ spullen hier. Gewoon een fijn familie bedrijf.

Bestelling gedaan voor allerlei accessoires voor de kamado. Mooi op tijd geleverd. En de opmerking dat ze het pakket niet bij de buren moesten afleveren, hebben ze keurig op de doos geschreven! Petje af! Dank jullie wel. Ik zal zeker weer bij ze bestellen.

PRIMA GEDAAN

Zoals jullie beloofd is ook gebeurd top

Nog niet aan gehad eerst beter weer komende weekend gaat hij aan

zeer goed

zeer goed

Perfecte communicatie en super vriendelijk mensen

Super jongens, ga zo door

Vriendelijk, behulpzaam, vlot.

Ben zeer goed geholpen door één van de medewerkers. Ik denk echter dat er met het samenstellen van m'n bestelling iets vergeten is. Maar ik hoop hier een dezer antwoord op te krijgen.

Is een hele fijne webshop voor je bbq spullen. Met een heel breed assortiment en zeer snelle levering.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam