Goed product, prima service!

Fijne ervaring, met name toen er iets mis ging met leveren. Werd direct opgelost en afgestemd. Aandacht dus, complimenten!

Vlot, correct en een kadootje

Ik had een convector nodig, die was snel gevonden op de website voor minder dan 50% van de green egg prijs! Binnen 2 dagen geleverd. Met een extra zakje houtmot😊🤢

Netjes op tijd bezorgd met een leuke attentie.

Snel geleverd en producten zijn top.

Een divide & conquer, pizzasteen en inkbird thermometer besteld. Producten zien er goed uit, netjes verpakt en goede communicatie qua verzending.

Snel in huis

Hier voor de kamado een rotisserie gekocht voor de Takumi Large. Snel in huis, een persoonlijk handgeschreven briefje erbij, en ook nog een leuke attentie kado. Helemaal tevreden!

Wat kwam was boven verwachting

Zeer goed en op tijd binnen gekregen zoals het ook op foto webshop stond afgebeeld zo kwam het ook binnen was ook stevig verpakr

Snel en goed geleverd

Goed verpakt , snel geleverd , leuk kadootje erbij 👍

Uitstekende service

Hele nette en snelle levering van mijn spullen voor de Keij Kamado! Super en ook nog een persoonlijke boodschap erbij, dat maakt de bestelling echt persoonlijk en leuk om uit te pakken.

Zeer prettig geholpen en een zeer snelle levering

Zeer betrokken en prettig contact, goed advies en zeer snelle levering met een leuke verrassing! Zo konden we toch nog op tijd onze zoon verrassen met zijn cadeau! Niks dan lof! Uitgebreid assortiment voor een prima prijs!

Top bedrijf!

Top bedrijf! Levering was super snel en we kregen ook nog geschenkt. Kamado XL ziet er super uit en bevalt prima! Kan het iedereen aanbevelen.

Zeer vlotte transactie

Communicatie zeer correct.En zeer attent en klant gericht.

Goeie prijs, snelle levering EN persoonlijk!

Voor de tweede x een bestelling gedaan, wederom een extratje en een persoonlijke boodschap.

Goed advies , snelle communicatie !

De afgelopen 2 maanden heb ik een aantal accessoires besteld en geleverd gekregen. Stuk voor stuk met goed advies. Zeer tevreden over de service en het snelle contact !

Ik ben heel erg tevreden. Levering was super snel en netjes ingepakt. Er zat ook gratis rookpakketje bij. Ik kom zeker terug!

Super snel geleverd!

Ik ben heel erg tevreden. Levering was super snel en netjes ingepakt. Er zal een gratis rookpakketje bij en wat ik het aller leukst vond, was een handgeschreven kaartje. Ik kom zeker terug!

Super goed advies

Ik was op zoek naar onderdelen voor mijn bbq en zij hebben mij enkele vragen gesteld over de diameter binnen en buiten vuurkolf hierdoor konden zij mij advies geven wat er paste in bbq egg van kamado!

Top bedrijf!

Snel contact via de Messenger chat van Facebook. (Ik twijfelde of ik de goede maat Deflector had uitgekozen ) Ik kreeg deskundig advies en werd gewezen op een totaal accessoires pakket wat ze op dat moment in de aanbieding hadden. Snel en vriendelijk geholpen! Handgeschreven briefje bij de bestelling en nog een klein geschenk in de levering. Top bedrijf

Zelfs een cadeautje bij geleverd in de vorm van rookhout 👏🏻

Een uitzonderlijk klantvriendelijk bedrijf

Inmiddels is mijn derde bestelling een feit mede door de super vriendelijke klant benadering, Kortgeleden een korting misgelopen bij mijn "Devide & Conquer" aankoop. Die misgelopen korting hebben ze ongevraagd goed gemaakt door mij verschillend producten toe te sturen. geweldig toch! waar krijg je dit soort service nog? Zoals gezegd vandaag mijn derde bestelling gedaan puur op basis van bovenstaande, voor wat, hoort wat ;-) de Meater+ thermometer ...nog 2 nachtjes slapen!

Zoals eerder beoordeeld, fantastische bedrijf

Voor de 4e keer een bestelling geplaatst en voor de 4e keer op tijd en snel geleverd. Bij elke bestelling doen ze ook nog gratis een pak Rookchips erbij, wat een service. Ik heb nu 3 pakken Apple en 1 eiken..Hahaa..bedankt. En op naar de volgende bestelling, ik heb nog zoveel wensen. Grteetzzz..Lamberth

Goede service snel geleverd

Perfect verlopen

Zeer goede ervaring. Snelle levering en aangename prijzen.

Goed geholpen en een snelle levering.

Na diverse webshops te hebben benaderd ben ik erg goed te woord gestaan en kon ik zo wel een goede keuze maken. Ik hoor dat jullie er nog zin in hebben! Ga zo door!

Super mooi die KeijKamado, en werkt uitstekend!!!

Bij de Kamadobbq eerst langs geweest voor advies en om ze te zien. Super goed geholpen, gekozen voor de Keij L, erg blij mee! Een nadeel: je kunt nergens meer uit eten gaan, thuis is het altijd lekkerder!

Goede kwaliteit, leuke en nette mensen.

Goede kamado, voor redelijke prijs. Service en advies van liefhebbers.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam