Pluspunten

Snelle verzending, goed verpakt, goede producten en persoonlijke aandacht in de vorm van een presentje en handgeschreven bedankje. Aanrader!

Pluspunten

Divide & Conquer besteld. Snel in huis, helaas één onderdeeltje beschadigd tijdens transport. Meteen gemeld en zonder discussie direct de volgende werkdag al een vervangend onderdeel toegestuurd gekregen. Alle lof voor KamadoBBQ!

Pluspunten

snel en verassend door een leuke attentie

Pluspunten

Snelle service en een perfect product. Bij aanschaf veel extra zaken gratis erbij zoals rookhout, kolen.

Pluspunten

Super en correct kwa afhandeling en levering.

Pluspunten

Snelle verzending, super service. Leuk persoonlijk briefje ook bij de bestelling!

Pluspunten

Mooie producten en aardige klantenservice

Pluspunten

Snelle levering en goede service

Pluspunten

Er is makkelijk contact te leggen met het bedrijf en je krijgt snelle reacties. Vooral omdat ze niet alleen via telefoon of mail bereikbaar zijn maar ook via Messenger van Facebook. Vriendelijke en behulpzame mensen met kennis van hun producten. Erg goede service en ik kreeg nog een extratje bij mijn bestelling. Zeer attent. Ik ben erg te spreken over ze!!

Ga vooral door met waar jullie mee bezig zijn!!

Pluspunten

zeer goede service en uitstekende communicatie.. Kamado kolenmand besteld.. daarbij kreeg ik ook nog een zak met rookhout meegeleverd. Dit zijn hele leuke presentjes

Pluspunten

Hele snelle en accurate reactie per mail bij vragen over de producten op de website

Levertijden van de producten kan naukeuriger. Er stond 2-5 dagen iom met klant. Het was er de volgende werkdag al. Dat is natuurlijk positief maar zou eventueel beter kunnen. ;-)

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en zeer goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering goede kwaliteit en zorgvuldig verpakt

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam