Goede kwaliteit - top service

Snelle behandeling en levering. Had een compacte divide and conquer besteld. Aangenaam verrast door de kwaliteit. Prijs is marktconform

Zeer klantvriendelijk geholpen.

Goede ervaring bij deze winkel.

Fantastische en snel geholpen

Heb de Kamado besteld via de site van kamadobbq en werd een dag later gelijk gebeld door Marcel voor een leverafspraak. De levering was helemaal top, hij werd netjes achter weggezet. Er zat vanuit kamadobbq nog een leuk zelf geschreven kaartje van Marcel bij.

Prima zaken gedaan en gekregen volgens planning

De kaarr met een" persoonlijke berichtje" geeft net wat extta aan de bestelling. Je voelt je daardoor niet een van de honderden klanten die effen langskomen. Prima gevoel

Vlotte service

Goed overleg, niet goed geld terug ! Top

perfecte service

savonds besteld. volgende ochtend netjes een belletje. enthousiaste man aan de telefoon om de bezorging af te spreken. netjes verpakt.

Geweldige en persoonlijke service

Bestelling werd snel en adequaat geleverd, met een persoonlijke kaart en goede uitleg.

Excellent service and advice

Marcel had so much time for all my questions. He has so much enthusiasm for this product. Delivery was at a time convenient to me Fab service and can’t wait to do a workshop with these people

Super klantvriendelijk

Super klantvriendelijk en oplossinggericht. Denken met je mee en verlenen alle informatie die nodig is om tot een goede beslissing te komen. Was mijn eerste contact met Kamado, maar zeker niet het laatste.

Zeer snelle levering

Nvt

Snelle reactie en verzending

Vandaag besteld is vaak morgen geleverd prima bedrijf en leuk persoonlijk kaartje erbij

Netjes verpakt en persoonlijke boodschap

Hele snelle levering. Netjes verpakt en een persoonlijke boodschap! Dat zie je niet vaak. Goede ervaring.

Snel geleverd.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Een bedrijf wat voelt als familie

De persoonlijke touch bij je bestelling en de zeer goede service.

super

Er was een rub niet aanwezig , netjes gebeld en omgeruild voor wat anders , en een leuk briefje in het pakketje

Uiterst tevreden

Snel, vriendelijk en prima prijs

Keurig geleverd en met een kaartje erbij voor eventuele hulp. Gewoon goed.

Goede service, snelle levering

Goede producten. Snelle levering Goed advies en goede service

Dik in orde

Goede info

Goede uitleg, geweldige service en zeer klantvriendelijk

Een genot om met jullie zaken te doen. Bijzonder op prijs gesteld de vriendelijke begeleidingsbrief/kaart bij het afleveren van de bestelling. Ga zo door !!!

All perfect!!!

Estoy encantado con vosotros. Servicio de 10, rapidez en el envio, producto de alta calidad, precios muy buenos, y muy detallistas. Muchas gracias por el detalle y por la nota personalizada, me ha alegrado muchisimo. Seguir así, cada vez es mas dificil encontrar a gente con tantas ganas de hacerlo perfecto. Saludos Alejandro ---------------- Ik ben heel blij met jou. Service van 10, snelle verzending, product van hoge kwaliteit, zeer goede prijzen en zeer gedetailleerd. Hartelijk dank voor de details en voor het persoonlijke briefje, ik ben er erg blij mee. Om zo door te gaan, wordt het steeds moeilijker om mensen te vinden die zoveel zin hebben om het perfect te doen. Groeten Alexander

Goed!

Ik heb er een keij kamado 21 inch besteld. Snel geleverd en alles netjes in orde

Tevreden

Mensen, het is nog winter, dus ik heb het nog niet kunnen gebruiken. Deze e-mails met de vraag om jullie te beoordelen blijven maar komen, daar ben ik niet mee akkoord gegaan. Ik heb een product gekocht, daar zou je het bij moeten kunnen laten, maar nee!

Jebkan zoveel meer doen met doen met dit apparaat dan een gewone bbq

Stevig en mooi ingepakte kado bonnen, snelle levering, vriendelijk personeel.

Compliment voor de snelle handeling.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam