Prima en snelle service; volgende dag al in huis...!

Halve maan platesetter besteld. Scherpe prijs, volgende dag al bezorgd via DHL. Qua adres echt een aanrader.... !!

Prima produkt voor een passende prijs

Goed via de site gewenste kunnen vinden voor een goede prijs. Zijn er blij mee.

Snelle levering, en mooie producten puur kwaliteit.

Mooi gereedschap om perfect te kunnen BBQ'en.

Perfect top service

Eenvoudig in gebruik en qua schoonmaken

Fantastisch!!

Super fijn!

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Goed advies gegeven, mooi product!

Ik had een conquer and divide set nodig maar kwam er niet helemaal uit met de maten. Super goed geholpen en ik ben erg blij met me nieuwe set.

Super service

KamadoBBQ belde me over mijn bestelling dat ik 2 verschillende maten had besteld. Heel netjes, dan zomaar af te sturen. Meedenkend en allert. Top gewoon.

Goede en persoonlijke service

Goede en persoonlijke service

Correcte prijs, zeer snelle levering

Webshop met een uitgebreid scala aan kamado accessoires, alles aan een heel correcte prijs, het handgeschreven berichtje gaf een erg persoonlijke touch aan een webshop

Ruime keuze, past op mijn merkloze kamado en een super klantenservice!

Een hele fijne overzichtelijke site met ruime keuze! Door de goede omschrijving kan ik thuis zelf opmeten of een onderdeel wel of niet past. Dit komt omdat ik een merkloze kamado heb. Na zelf eerst een plate setter te hebben besteld waarbij ik achteraf toch van dacht dat ik liever een ander product wilde hebben, heeft de klantenservice mij super goed geholpen. Retourneren was geen enkel probleem en het pakketje werd dezelfde dag nog opgestuurd.

Gekregen zoals besteld. Netjes verpakt.

Erg tevreden over mijn bestelling en goed verpakt. Ook erg leuk dat er een kaartje bij zat. Maakt het net wat persoonlijker.

Assertief bedrijf, goede service

Assertief bedrijf, goede service

Snel geleverd, prima prijs

Overzichtelijke website met leuke en handige producten. De prijzen voor de pizzasteen set waren prima, zeker met de pizzaschep en -snijder erbij. Levering was de volgende dag al, top!

Voor de bestelling eerst een vraag gesteld die snel positief werd beantwoord. Daarna besteld en 3 dagen later in huis.

Génial !

Passé une grosse commande par mail avec le service client. Equipe très sympathique et produits d'une très bonne qualité. Expédition rapide et sérieuse, produits bien protégés, je recommande ! Merci KamadoBBQ !

Duidelijk snelle eerlijke levering zoals het hoort

Doet wat ze aan bieden duidelijk en eerlijk

Mijn ervaringen zijn erg positief

Op de website gekeken naar een vuurmand vier de BBQ en deze op maat gevonden. Ook een rooster set naar wens.

Top bedrijf met Top service

Telefonisch contact met Marcel, alsof je een vriend aan de lijn hebt. Super vriendelijk en meedenkend. Retour binnen no time geregeld zonder gezeur. En je krijgt nog net niet op dezelfde dag geleverd maar man man wat snel verzonden‼️Een grote pluim voor dit bedrijf. Daar koop je graag.

Super snel en perfect van maat voor mijn xxl kamaro bbq

Ik had besteld glasvezel afsluitbaar snel geleverd en pas perfect weer blij met mijn xxl kamaro bbq

Uitstekend!

Mooie platesetter en pizzasteen besteld. Bij vragen over de juiste maat keurig persoonlijk antwoord gekregen. Vriendelijke mensen met topservice!

Goede communicatie en uitstekende service

De bestelling werd ondanks de feestdagen vlot geleverd. Er bleek een onderdeel verwisseld te zijn, dat werd snel opgelost. Hele goede service!

Goed en snel

Ook reserve onderdelen goed verkrijgbaar

Nette afhandeling van retourzending

Een binnenwerk voor de barbecue besteld. Pastte op 1cm na niet in de barbecue (zelf niet goed opgemefen). Sterke communicatie en hulp bij aanvragen retourzending en het proces erna ging vlekkeloos. Bedankt.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam