Prima shop

Makkelijk besteld, snel geleverd. Top!

Snel verstuurd & goed verpakt

Kwaliteit producten is goed, en zeer snel verstuurd. De producten waren erg goed verpakt! Diezelfde avond nog heerlijk kip gegrild op de bestelde producten!

Prima service. Goede prijzen.

Prima service. Goede prijzen.

Snelle service prima spullen

Vraag werd snel beantwoord levering ging ook snel. Materialen zien er goed uit. Mijn schoonzoon was heel blij met het cadeau.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

top produkten

top snel en goed

Perfecte service

Zeer goede webwinkel. Aantal kamado accesoires gekocht (gietijzeren rooster, digitale dome thermometer). Snel verstuurd, netjes verpakt. 1 thermometer deed raar, maar goed opgelost. Er werd na 1 email gelijk een nieuwe gestuurd (en ze belden ook nog om de juiste kleur af te stemmen). Kortom, perfecte service, goede prijzen en goede kwaliteit.

Goede informatie en snelle levering

Goede informatie voor welke bbq's de productie geschikt zijn. D&C besteld voor de Grill Guru large en past perfect.

Stond klaar en vriendelijk geholpen

Alles naar wens

Alles naar wens

Ruim assortiment

Ruim assortiment

Leuk om te ontvangen

Super blij met de producten als gretig gebruik van gemaakt. Kom hier zeker terug.

Zeer hoge kwaliteit materiaal perfect afgewerkt

Klantvriendelijk

Hele goede service

Vriendelijke en overzichtelijke website.

Toevallig op de website gekomen en zo tot aankoop van een dutch oven overgegaan. Het mooie is dat er, blijkbaar bij iedere aankoop, een briefje bijgevoegd is om je proficiat en veel kookgenot toe te wensen. Ik zal zeker nog aankopen bij jullie.

Geheel volgens afspraak geleverd

Prima, netjes ingepakt en op tijd geleverd

Prima ervaring met dit bedrijf!

Product snel in huis en goeie kwaliteit. (Devide and conquer systeem 21 inch)

Mooie, kwaliteit spullen voor een mooie prijs.

Super service, snel verzonden en gratis wokkels erbij!

Nette leveri g

Ook leuk dat kaartje erbij

Goede producten en een snelle levering!

Top, bestelling stond al snel klaar.

Vriendelijk en deskundig geholpen

Ganz wunderbar

Superschneller Versand, liebevoll eingepackt, hab mich sehr gefreut

Zowel de producten als de levering waren top!!!! Snelle levering en zeer goede prijs kwaliteit. Zeker een aanrader.

Uitstekend in eigenlijk alles

Ik heb hier mijn accessoire pakket voor de kamado compact besteld wat in de aanbieding was en daarbij was het een mooi samengesteld pakket en daarbij kreeg ik een persoonlijke kaart van wie het had samen gesteld en daarbij kreeg ik ook nog een gratis zakje wokkels wat altijd fijn is! Goede punten: kwalitatief goede producten voor een mooie prijs, snel in levering, personal touch aan de bestelling. Verbeter punten: nog niet ontdekt!

Zeer goede aankoop ervaring gehad

Wat een leuk familie bedrijf is dit! Je wordt zeer goed geholpen met alle vragen die je hebt over de kamado, de levering, de accessoires etc. De levering was zeer op tijd. We hebben bij de aanschaf van onze kamado een workshop bijgeboekt op 6 april, heel benieuwd naar!

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam