Toppers

Gisteren een cooking systeem besteld vandaag al binnen met een presentje en hand geschreven kaart Waar zie je dit nog top zeker n aanrader

Meer dan je kunt verwachten

De Kamado geweldig BBQ maar ook het contact de afspraken en de levering alles top

Perfecte service!! niks is te veel en hele vriendelijke mensen

Wat een top bedrijf.

Super geholpen en een super advies gehad. Ook als er later vragen hadden kwam er duidelijk advies via de mail. Ik kan zeggen het kan niet beter.

Uitstekende, vriendelijke en professionele ervaring!

Het kopen van de Keij Kamado als verrassing van mijn vriend zal mij lang bij blijven. Vriendelijk geholpen door meneer Herman. Uitgebreide uitleg gehad en de thuisbezorgend was uitstekend. Kamado prachtig verpakt in cadeau verpakking. Al met al top!

geweldige service!

Waar krijg je nou een persoonlijk kaartje EN een cadeautje bij je bestelling? Hier dus! Dat bovenop de snelle levering en goede producten, super!

Bestelling snel binnen,werd langs gebracht door medewerker.

Na dat ik de bestelling had gedaan,was het wachten op levering. Dit werd een dag later gebracht door een medewerker die het geen probleem vond om het even langs te brengen. Bestelling was netjes en alles aanwezig

Keurig afgeleverd tot in de tuin. Mooi materiaal. Ga ik veel plezier aan beleven.

Levering volgens het boekje!

Het bestellen van een "Divide and conquer" voor de KamadoBBQ van mijn jarige schoonzoon was eenvoudig. Het was een mooie aanbieding. De levering volgde prompt. Schoonzoon blij, ik blij! Jammer dat het seizoen over is......

Een goede en snelle service, met net dat beetje extra

Ik had een bestelling geplaatst, net even even na 15:00 uur. En toch werd het de volgende dag geleverd. Toen de bestelling binnen was, zat er ook nog een leuk attentie en een kaart met een persoonlijk bericht erop! Hartstikke leuk. Per abuis had ik de verkeerde plate setter besteld, ook dit werd keurig netjes, en snel opgelost.

Goed assortiment, snelle orderafhandeling en aflevering

Zeer behulpzame medewerkers!

Uitgebreid assortiment, goede kwaliteit en uitstekende klantenservice!

Er is keuze uit een breed assortiment met leuke deals. De kwaliteit van de producten is erg goed en super klantenservice! Erg leuke persoonlijke note bij mijn pakket!!

Snel en persoonlijk geholpen

Alles super!

Faire Preise, schneller Versand, alles gut verpackt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Product voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Snelle levering

Product voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Snelle levering

Goed, snelle en nette service!

Belde zelfs nog na of de bestelling klopte (aangezien ik voor twee verschillende maten bbq's iets had besteld). En kreeg zelfs nog een cadeautje gratis erbij. Erg blij met de bestelling!

Goede service. Snel geleverd.

Zeer goede service

WIj zijn zeer goed te spreken over de service van deze winkel. Ook krijg je bij een bestelling een leuke verassing. Zeker in het vervolg bestellen wij onze spulletjes hier. Ga zo door✌️

prima geregeld

alles perfect en dank voor de leuke attentie en het persoonlijk kaartje

Ongekend, fantastisch !!!!!

Super service, super product aanvulling voor iedere liefhebber van echt goed eten!!

Top winkel

Leuke winkel met vriendelijk personeel. Denken met je mee en geven goed advies.

Geweldig advies en veel aandacht voor de klant

Zeer goed advies Enorm klant gevoel Aandacht Mooie producten die betaalbaarder zijn dan bij de concurrent Een mooi persoonlijk verhaal bij de Kamado Advies Blijf zo doorgaan. Blijf het verhaal vertellen en maak herinneringen. Kruip uit de schulp van de webwinkel en laat de mensen jullie bezoeken om jullie verhaal te horen.

Gewoon goed

Goede kwaliteit en snel geleverd. Alles paste perfect.

Helemaal goed en verbaasd dat het zo dus ook kan!

Ik had s'avonds wat besteld, maar er moest nog wat bij. Dus gauw volgende ochtend gebeld omdat ik geen dubbele verzendkosten wou. Vriendelijk te woord gestaan en alles werd geregeld! Tweede item werd erbij gedaan en het betaallinkje kwam even later. Werd keurig op de hoogte gehouden via de mail en het pakketje was er snel. Leuk was ook de persoonlijke note op de kaart!

Positief

Ik heb telefonisch contact gehad. Heb de informatie gekregen die ik nodig had en meer. Was een enthousiaste dame. Bedankt

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam