Voor herhaling vatbaar, snel, vriendelijk, attent

Reactie op mail is super snel. Vakkundig, attent, snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Zeer klantvriendelijk

Snelle levering, meedenken over de verzendkosten ivm toevoeging aan de eerste bestelling! Al met al een hele fijne ervaring

Makkelijk te bestellen vanuit een goed assortiment en snel geleverd. Altijd leuk met een persoonlijke noot er bij.

top geregeld

zeer goed geregeld , en met een persoonlijk schrijven!

Aanrader voor je bbq spullen

Goede spullen, goede service!

Prima produkt

Netjes verpakt optijd geleverd

Snel en weer goed geleverd. Netjes stevig verpakt. En paste perfect!

Voor aankoop product al goed ingelicht/vragen beantwoord. Van bestelling tot levering alles prima verlopen. Bedankt!

Alles correct verlopen.

Netjes op tijd

Zoals verwacht (en dat is uitstekend)

Thermometer, handschoenen en grill plate besteld. Prima spul voor een goede prijs en netjes ingepakt op tijd geleverd. Het dankkaartje maakt het af! Ik kom hier zeker terug.

top

goed bedrijf, alles netjes en snel geleverd

Makkelijk te bestellen en snelle levering in een stevige doos.

Snelle beantwoording vraag en supersnelle levering

Vroeg mij af of rotisserie compact 15 inch ook paste op mijn GrillGuru compact. Ja dus. Antwoord kwam al na een paar uur. Hierna deze besteld en de volgende dag was hij al binnen. Meteen een hele kip aan de grill en die was na een uurtje super lekker. De rotisserie werkte perfect op de GG. Top aankoop dus en ook een top service.

Super goede service!

Erg tevreden. Goede producten.

Snelle levering.

Snel geleverd, leuk briefje erbij van degene die het klaar gemaakt had voor verzending. En nog een leuk extraatje , nl aanmaakkrullen , zeker als het op is weer hier bestellen

Geweldig!!!

Bestelling netjes verpakt en binnen gekregen. Duidelijke instructies hoe het product gebruikt moet worden en een heel aardig persoonlijk briefje in de bestelling. Hier gaan we zeker nog eens bestellen echt TOP!!

Snel geleverd, zorgvuldig ingepakt en een leuk presentje erbij :)!

Duidelijk, snel, fijne klantenservice.

Mijn pakket is kwijt geraakt bij de bezorger. Gebeld met klantenservice en ze hebben direct actie ondernomen en nieuwe verzonden. Top!

Prima snelle levering, ben ook even op locatie geweest omdat ik dacht iets verkeerds te hebben besteld maar ook daar uitstekend geholpen en geïnformeerd.

helemaal top

na lang zoeken met grill guru dealers die dan toch niet kunnen leveren op deze site uitgekomen gewoon meten en bestellen volgende dag binnen past perfect hopen dat de kwaliteit goed is maar levering en site zijn keurig verzorgd

Doen wat ze beloven.

Leveren snel en goed, toffe winkel

Dikke vette prima

:-)

Geweldige service

Ik vond het een prima iets de kaart erbij te doen en een paar wokels prima service en goede producten. Hen een paar collega's jullie site gegeven heb ook dat ze naar jullie toekomen.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam