Ik was niet thuis toen pakket zou worden bezorgd en daarna bleef het lang stil. Toen ik aan de bel trok, kreeg ik meteen reactie en werd het snel en vriendelijk opgelost. Probleem lag bij de vervoerder. niet de verkoper. Prima product!

Alles klopt

Zeer duidelijke website met goede omschrijvingen en een eenvoudig bestelproces. De levering was keurig ingepakt

Prima en snel bezorgd Incl procentje en uitleg

Het persoonlijke kaartje top Dan ben je erg betrokken met je producten Wanneer ik weer wat nodig heb zal ik zeker terug komen Ik heb de kamado bij een slager gehaald Ik zal hem jullie ook aanbevelen Om evt. Zaken te doen Of aan zijn klanten door te geven

Snelle levering !! Duidelijke uitleg etc gewoon super

Bestelling was snel onderweg en zeer netjes verpakt! De ik het advies van deze mensen is geweldig!

Prima geregeld

Bleek niet geheel het juiste te hebben besteld, geconstateerd door de medewerker. Werd ter plekke hersteld, en kreeg ook nog rook-hout mee

Snel en goede producten

Ze waren erg behulpzaam om ook in Portugal te leveren. Het pakket kwam erg snel en we zijn super blij met de bestelling.

Super klantvriendelijk!

Ondertussen al twee orders bij KamadoBBQ gedaan. Zelfs een klein kadootje bij één order erbij gekregen. Helaas was de ceramic plate setter kapot gegaan na eerste gebruik, maar dit was in overleg met KamadoBBQ zo weer opgelost met een vervanging. Als ik wat nodig heb voor mijn BBQ-ervaring, dan weet ik wel bij wie ik weer ga bestellen ;)!

Goede ervaring

De site is duidelijk en leest prettig, het contact was netjes en adequaat

Geen gedoe gewoon wat ze zeggen komen ze na

Snelle service, producten prima verzorgd.

Het persoonlijke kaartje viel bij ons in de smaak

Snelle levering, goede kwaliteit en handige tips

Bestelling is snel geleverd in uitstekende staat en verpakking. Kwalitatief goed en dan krijg je er nog een handige tip bij voor het eerste gebruik en voor later. Top

bestelling is snel binnen

zeer tevreden

Ik had iets verkeerd besteld zonder het te weten, er werd contact opgenomen om dit te checken. Zo kon de order dus aangepast worden voordat ik het verkeerd bestelde artikel hoefde te retourneren! Super service en echt vanuit de klant gedacht! Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. En ook de manier van communiceren was super leuk!

Leuk product en kaartje

De Chicken sitter nu al een paar keer gebruikt, samen met de kruiden en erg lekker resultaat. Zeer blij met de aankoop. Het leuke kaartje wat bij de aankoop zat spreekt van echte liefhebbers. Leuk om zo’n handgeschreven tips erbij te krijgen

Snelle bezorging gedegen advies

Bij vragen een snelle en uitgebreide reactie een gepersonaliseerde snelle bezorging mooie strakke zware en sterke pan

Snelle en goede service

Bestelling word direct ingepakt en verstuurd. Gaat geen uur overheen. Echt super snel. En erg leuk persoonlijk kaartje erbij. Top

Snelle levering, super tevreden!

Overzichtelijke site, snelle levering, leuk briefje erbij met een persoonlijke boodschap. Ook de vraag die ik had over het product is beantwoord. Alles bij elkaar een positieve ervaring!

Klantvriendelijk en persoonlijk

Uitstekende communicatie. Snelle verzending netjes en veilig verpakt.

Goeie snelle service

Zeer goede service en scherp geprijsd

Makkelijk, goedkoop, snel en goed!

snelle service

snelle levering en product goed verpakt

vriendelijk en snel geholpen

Mijn bestelling komen ophalen en direct even rondgekeken, zag er prima uit, mooie verzameling. kom er vaker spullen en kolen halen.

Goed geregeld en snelle levering!

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam