geweldig

had ik deze eerder gekocht

Snelle levering. Uitstekende service.

Snelle levering. Ik had een foutje gemaakt bij de bestelling maar ze hebben alle moeite gedaan om eea op te lossen. Top!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Duidelijke site, vlotte levering en prima producten. Er zat ook iets extra's bij het pakket en een persoonlijk kaartje. Heel tevreden

Geweldig bedrijf

Na een miscommunicatie vanuit mijzelf werd ik gebeld, omdat er een product in mijn ogen niet klopte. Zodoende werd er direct (5 min) contact opgenomen. Daarna bleek er ook nog eens een verkeerde review geschreven te zijn. Product was snel en compleet geleverd en vervolgens ben ik nog geholpen met andere vragen. Al met al een hele fijne ervaring. Met een contactpersoon Abbey, met humor ;)

Uitstekende service

Vlotte levering en ook na een “probleem” met 1 van de pakketten een snelle en goede service! Dit geeft veel vertrouwen. Ook de persoonlijke groet bij de bestelling is een leuk idee

Snelle levering. Onderdelen zijn goed verpakt.

Fijne webshop om BBQ zaken te bestellen.

De bestelling snel en perfect verzorgd ontvangen.

Zeer plezierig contact en perfecte levering

Ik was onzeker of het aangeboden 15 inch gietijzeren rooster wel op mijn 15 inch Kamado Patton paste. Ik had daar een over gelezen op internet. Via de website deze vraag gesteld en binnen 24 uur kreeg ik antwoord. Daarop de bestelling geplaatst die de volgende dag al werd geleverd.

Netjes

In de eerste instantie werd niet het juiste product geleverd. Maar na een telefoontje had ik de volgende dag het juiste product in huis. Ze zijn goed bereikbaar en lossen een probleem snel en vakkundig op.

Hele goede uitleg op de site waar en oo welke BBQ de accessoires passen.

Prima services en snel in huis. Zocht accessoires voor de 18 inch Kamado van de Action en vond het hier. 1 pakket met alles om het BBQen leuker te maken en het past precies. Leuk ook het handgeschreven kaartje en de folder met tips.

Geweldige service!

Bij het bestellen van mijn platesetter stonden daar keurig maten bij, het moest passen. Toen ik hem ontvangde vond ik hem toch aan de kleine kant. Toen ik belde met mijn probleem kreeg ik keurig advies op maat en hoe ik hem beter passend kon maken met fotootjes daar bij. Toch wou ik liever een grotere proberen. Een grotere maat is opgestuurd met een retour etikette daar bij. Ontzettend tevreden over de afhandeling en het geweldig vriendelijke klantcontact! Dat blijkt ook wel aangezien ik normaal gesproken nooit beoordelingen achterlaat ;)

Toppertjes

Goede communicatie; snelle levering

Voor vragen goed bereikbaar; snelle levering.

Zeer positief.

Snelle levering en goede service

Perfecte service

Goede support en keurige levering

Snelle perfecte levering met iets extra’s

Door de duidelijke site was de bestelling snel geplaatst. De volgende dag de bestelling bij het plaatselijke bestelpunt opgehaald. Niet alleen het bestelde zat in de doos maar ook een zak rook snippers als extra. Geweldig toch. Ook bedankt voor de duidelijk geschreven montage instructie.

Lang naar gezocht maar past perfect wordt regelmatig gebruikt.

Zeer uitstekend advies en snelle service

Top ervaring met kamadoBBQ Zeer prettig geholpen en ook blij met het advies. Helaas miste de pizzasteen bij levering, en ja dat is vervelend maar waar mensen werken worden fouten gemaakt, gaat dan om hoe het opgelost word. Na een belletje had ik gelijk de volgende dag een pizzasteen Super Service.

heel goede voorlichting gehad

Wij gingen naar Kamado Nederland in Alkmaar voor advies voor onze volgende Kamado Barbeque. De twijfel die wij hadden over welke maat en uitvoering van Joe is goed onderbouwd weggenomen. Vervolgens online besteld en netjes volgens afspraak geleverd. Top!

Super content

Correct geholpen

BBQ set besteld en werd via mail met het bedrijf netjes nagemeten voor mij om zeker te zijn dat het zou passen. Goede kwaliteit en correct geholpen geweest.

Zeer gebruiksvriendelijk

Wat een gastvrijheid

Zowel op de boot als bij de workshopruimte een stijlvolle ontvangst, gezellige sfeer en heerlijke hapjes en drankjes!

Snelle levering!

Niets op aan te merken. Snelle levering van prima product.

Snelle, complete service!

Er is zelfs nog een persoonlijk kaartje toegevoegd, een groot conpliment voor de service en snelheid. Wij gaan genieten van het bbq-seizoen.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam