Snelle levering en goede communicatie

Een persoonlijk kaartje erbij en een zak gratis rookhout gekregen. Helemaal top!

Top, snelle levering en bovendien een leuke verrassing in de vorm van rookhout.

Vol vertrouwen voor een eventuele volgende keer

Entreprise très sérieuse

Bonjour, J'ai été satisfait par votre façon de communiquer les informations concernant ma commande. J'ai un suivi dans toute es étapes Dommage ! Lors du retrait du colis et l'ouverture de celui-ci je me suis aperçu qu'il est trop grand. Je vais devoir le retourner. Je vais passer commande sans hésitation de la rotisserie Kamado en 21". C'est de ma faute j'aurais dû vérifier lors du passage de commande. J'ai entière confiance à votre entreprise pour résoudre le problème. J'ai visité votre site il y a beaucoup de choses qui m'intéresse et en plus je trouve que ce n'est pas très chère. A bientôt. Merci Frederic

Gewoon goede service en hulp

Hele nette, persoonlijke ervaring

Ik heb voor het eerst besteld. Nadat ik heb gebeld omdat ik twijfelde over de maat, kreeg ik alle bestelde accessoires keurig opgestuurd. Ook zat daar nog wat extra's én een persoonlijke boodschap bij! Ik weet waar ik in het vervolg mijn spullen haal :)

Pakket was op tijd afgegeven aan de pakketbezorger. Goede kwaliteit producten. Ook een leuk handgeschreven briefje, waardoor je ziet dat de klant belangrijk is. Kortom zeer tevreden

Service parfait, envoi rapide. Merci pour le petit cadeau.

Service parfait, envoi rapide. Merci pour le petit cadeau.

Goed geleverd en ook nog snel

Besteld en geleverd gekregen, zoals het hoort!

Snelle levering, uitstekende service

Goede duidelijke uitleg op de site en snelle levering en uitstekende service

Top geregeld

Netjes verpakt

Wat een top service hebben jullie en denken mee en komen met een oplossing. Ook gelijk het product verstuurd waardoor ik het product binnen 2 dagen in huis had. Een super service en heel aardige en meedenkende medewerkers.

Keurig met een extraatje

Goed product, keurig verpakt en snel geleverd. In de verpakking zat ook nog een extra attentie met een persoonlijke kaart. Erg leuk!

Helemaal top

Snelle verzending, netjes verpakt en nog een leuke attentie erbij. Mijn verwachting overtroffen dus helemaal top!

Alles zeer perfect gegaan

Niks aan toevoegen Alles perfect

Zeer goede ervaring

Zeer goede service en snelle levering. Great

klopt

Klopt wat ze beloven

Gebeld omdat ik twijfelde of ik het juiste materiaal bij mijn Kamado zou bestellen. Heel goed advies gekregen en daarna het juiste besteld wat een dag later werd bezorgd. Kortom aanrader om hier te lopen en bij twijfel bellen.

Super, top bedrijf

Gewoon top ,goed geholpen ook als er een probleem is en zo persoonlijk en attent, een hele mooie bedrijf.

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en betalen en een snelle levering zelfs met ook nog een presentje, top gedaan

Ik had glasvezelpakking besteld, deze was echter niet lang genoeg voor mijn BBQ, contact gezocht en binnen 2 dgn de juiste lengte in huis. En allemaal met een positieve instelling en bereid om te helpen/op te lossen. Keurig!!

Prima snelle levering!

Snelle levering voor de goede prijs en kwaliteit. Krijg zelfs gratis rooksnippers, ook leuk!

Netjes geleverd en conform afspraak

Netjes geleverd en conform afspraak

Goede informatie met snel contact via whatsapp. Met een persoonlijk kaartje.

De perfecte webshop

Duidelijke omschrijving betreffende pasmaten van de producten. Ontzettend goede service. Ga hier in de toekomst weer een bestelling plaatsen!

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam