Goede persoonlijke hulp

Eerst via de e-mail de maten doorgegeven van mijn kamado en kreeg binnen een dag antwoord welke divide & conquer bij mijn Bastard paste. Het product was helaas eerst niet leverbaar en de verwachte levering was vertraagd. Na extra te zoeken in het magazijn, hadden ze nog een paar divide & conquers in mijn maat gevonden. Eén daarvan werd apart gehouden tot ik telefonisch contact opnam en werd toen kort online gezet, zodat ze 100% zeker waren dat ik deze ontving. Netjes de volgende dag in huis met een handleiding en een persoonlijk geschreven briefje. Een top ervaring

Vriendelijk en snel !

Vriendelijk en snelle levering!

Leuk bedrijf

Heb hier nieuw afsluitband gekocht voor mijn bbq. Product is vlot bezorgd. Kreeg er een keurig deels handgeschreven kaartje bij en een leuk extraatje. Al met al leuk om zo te ontvangen en heel persoonlijk. Hoe de afsluitband bevalt gaan we nog meemaken maar de eerste indruk van dit bedrijf er erg goed.

Fijne winkel en goede aankoop!

Vorige week een dutch oven large van keij besteld. Erg mooi product en snelle service. Leuk een handgeschreven kaartje erbij van degene die hem ingepakt heeft. Al met al een aanrader.

Goed en snel geleverd

Klantvriendelijk en super snel geleverd

Alles was prima, ook fijn dat je het kunt ophalen ipv verzenden.

Na het plaatsen van de bestelling gelijk een email terug,met,u bestelling is verzonden.

Precies de onderdelen die ik zocht en snel geleverd

Precies de onderdelen die ik zocht en snel geleverd

Door eigen schuld verkeerde maat kolenmand voor kamado besteld. Na 1 telefoontje volgende dag de goede maat gekregen met sticker in doos om de verkeerde mat terug te sturen. Gewoon TOP

Super service

Een Skillet besteld en bezorgd maar de pan was gebroken s,avonds een mail gestuurd met foto En de volgende dag een nieuwe binnen gekregen Dat is service

Super service, en leuk die persoonlijke korte berichtjes!!

Top service!!

Snel geregeld

100% prettige totaal ervaring.

Kan alleen maar tevreden zijn. Bezoek aan de showroom, contact via de telefoon of de mail en de aflevering 100%. Ik heb de Kamado nu een seizoen in gebruik en ook hier ben ik tevreden over.

Mooi product, snelle levering

Nu nog even inbranden…..

Klantvriendelijk, goede kwaliteit en uitstekende service

Snelle levering en goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. Ik merk dat de service hoog in het vaandel staat. Erg klantvriendelijk, iets wat tegenwoordig steeds zeldzamer wordt. Bedankt!

Goede service, vriendelijke mensen maar vooral een uitgebreid assortiment aan BBQ gerelateerde spullen. Top!

Wat een geweldige club❗️

Snelle levering (binnen 24 uur) en een prima service. Bestelling afgeleverd met een ‘personal note’ … nooit eerder mee gemaakt. Gewoon TOP.

Uitstekende service

Ik had een vuurstenen binnenring besteld en kreeg een belletje dat uw medewerker graag even langs kwam om het t e brengen omdat versturen mogelijk schade zou geven aan de ring en hij wilde zeker weten of het zou Pasen omdat het een afwijkende maat bleek. Meneer is geweest, de ring bleek te passen. Superfijn en echt service boven verwachting. M vr gr Daphne van der Kleij

Vriendelijk en snel

Top bedrijf! Vriendelijke en snelle service. Goede producten, ik koop voortaan hier mijn bbq spullen.

Goede spullen snelle levering

Degelijk en snel!

Verrast door de kwaliteit van het afdekzeil voor de Kamado. Supersnelle levering, zelfs naar België en mooie prijzen. Bedankt voor het toemaatje.

Snel geleverd en prima in orde!

een onder schaal besteld en die kwam de dag later al binnen, samen met een kleine attentie en een leuke kaart om ons succes te wensen met onze Kamado.

Wat een super service!

Na veel wikken en wegen een kamado bbq gekocht. Ik ben niet een groot bbq wonder maar zag op de tv allemaal prachtige gerechten voorbij komen. Na mijn bestelling werd ik gebeld door anouck. Ze vroeg wanneer het uitkwam dat de bbq geleverd kon worden. We raakten aan de praat over de bbq en ze gaf me heel veel leuke tips. Oa het boek op hete kolen aan te schaffen. ( een aanrader!) Je kunt bij vragen altijd contact opnemen. En de bbq heb ik inmiddels gebruikt. Wat een verademing!!! Heerlijk vlees en groente! Wij zijn er blij mee. Ook met het leuke persoonlijke kaartje wat ze naast een extraatje erbij hadden gedaan.

Snelle en zeer correcte levering

Prima advies

Amsteldijk Zuid 198 B