Super service!

Zeker een aanrader voor iedereen die service wil. Goede prijs-kwaliteit verhouding en fijne communicatie. Al sinds een jaar een zeer tevreden klant van Kamado BBQ, bestel nergens anders mijn producten. Altijd erg fijn contact met Abby. Bedankt voor de vriendelijke en snelle service.

Kamado gekocht in een de vakantie. Werkelijk top!!

Hallo ik heb een kamado gekocht in mijn vakantie. Ik heb even moeten wachten tot hij geleverd werd want de mensen hadden ook vakantie. Ik heb de eerste week na mijn vakantie de kamado gehad zo had ik nog even tijd om te bedenken wat ik er nog bij wilde. op de afgesproken dag werd hij dat werkelijk geleverd door een vriendelijke chauffeur. Daar moest ik even slikken. Ik kreeg er gratis houtskool bij, en aanmaak blokjes die nog veel lekkerder ruiken dan die zaagsel rollen. De kamado en de onderdelen die ik er bij besteld had. O ja ook nog eens gratis rookhout super aardig van de mensen. Ik pakte de palet uit. En daar zat het stalen onderstel in inderdaad was het gemoffeld. De ringen schroeven en moeren waren zo als het ook hoorde kleur van RVS. Een heel mooi gereedschap zet zat er bij. Kortom keurig zo als het verpakt zat kwaliteittief ook heel goed gril rek RVS de onderkant als de deksel voor vaste vild. Dat heb ik ook wel anders gezien van de bekendere kamado's maar één laag. Ook meer garantie als bij die merken dat was voor mij de reden om hier te kopen. Beste mensen bedankt voor de top service. Ik ben er zeer van onder de indruk geweldig en ik raad dit ook iedereen die het overweegt aan om hier te kopen nog maals bedankt. P.s ik schrijf zelden een review maar dit verdiend het echt 1000% en sorry voor het lange verhaal hij werkt overgens perfect in heb hem al 3 x gebruikt en ik heb hem donderdag pas een week. Mooi avond mensen.

Super winkel betrouwbaar en Compleet

Een extra presentje bij de bestelling is ook altijd leuk

erg duidelijken site

en goede omschrijvingen hoe je moet onderhouden en gebruiken direct bij de producten te lezen. en het geschenk bij het open maken van de doos was erg leuk en lekker. ga zo door.

Prima in orde

Rotisserie perfect geleverd. Nu twee keer gebruikt, werkt prima. Leuk persoonlijk bericht bij de aankoop.

Goede uitleg, bij informatie over artikel

Snelle verzending, vriendelijk geholpen aan de telefoon. Gunstige prijzen.

Goede service...attent gereageerd op verjaardag.

Blij!

Uitstekende service

Ik kreeg er een leuk handgeschreven persoonlijke boodschap en een zak houtsnippers bij voor vertraging van de zending. Top!

Super service met een persoonlijk briefje erbij. Alles goed verpakt en nog als extra een zakje appelhout erbij. Kan niet anders zeggen dat ik heel blij ben met mijn bestelling. Bedankt Pieter ;-)

Snel, vriendelijk, proactief en foutloos

Heel fijn om zo je producten te kunnen bestellen. Ging allemaal vlekkeloos en snel. Ik ben gegaan voor de Kamado Pro Large, super compleet!

Perfect!

Een zak rookhout gekregen bij de bestelling van een kolenmand. Bedankt voor de goede service!

Superservice! Heel blij mee!

Goeie communicatie, item was niet meer op voorraad. Na een mail, dezelfde dag nog antwoord met bericht wanneer terug leverbaar. Na een week stond het in de webshop. Zaterdag besteld en maandag alles netjes geleverd. Kortom zeer tevreden klant. Dit is een absolute aanrader!

Super snel geleverd, en het persoonlijke kaartje zeer attent, met zorg ingepakt.

Top service!

Heel leuk dat er een uitgebreid aanbod is voor elke kamado. De vragen die je hebt worden uitgebreid beantwoord. En zeer snelle levering en goed verzorgd! Top! Ik kan het zeker aanbevelen!

Goede en snelle service

Vraag gesteld over een product, snel beantwoord. Na bestelling vrijwel direct verzonden en volgende dag in huis!

Goede webwinkel

Snelle levering voor redelijke priest.

Alls staat goed aangeven op de site

Eerste bestelling duurde iets langer als de tweede Kreeg bij de eerste bestelling zakje rook hout er gratis bij voor het wachten dikke prima netjes opgelost

Goede service ondanks product wat voor mij niet werkte

Prima bedrijf, snel en vriendelijk contact wanneer iets anders uitpakt dan je had gehoopt. Zal zeker nog terugkomen om nieuwe bestellingen te plaatsen.

Professioneel en vriendelijk

Gietijzeren Grilroosters gekocht voor mijn kamado. Deze bleek door een foutje op de site niet zo snel leverbaar als gedacht. Maar na een vriendelijk belletje en mailtje prima op de hoogte gebracht van de stand van zaken. In overleg besloten even te wachten mede door hun scherpe prijs op dat moment. Geen moment spijt van gehad, heb ze vandaag binnen gekregen, incl een kaartje welke deels handgeschreven is & instructies voor het behandelen van gietijzer. Hier al bekent, maar erg goed voor nieuwe gebruikers. Al met al erg blij mee. Voorraad foutje website kan een keer gebeuren, dat neem ik ze voor deze keer niet kwalijk. Bestel hier met een gerust hart nog een keer ;)

Kamado hoes lekte , bleek exemplarisch, keurig opgelost.

Na deze klacht werd ik vriendelijk gebeld. Van de vele geleverde hoezen bleek dit slechts bij een enkel exemplaar voor te komen. Ik kreeg onmiddellijk het betaalde bedrag gecrediteerd. Bovendien kreeg ik nog wat erg bruikbare tips m.b.t. Accessoires voor mijn Kamado. Nadien ben ik zeker een tevreden klant geworden en zal volgende bestellingen opnieuw bij KamadoBBQ plaatsen. Ger Berghuis

Sympatiek bedrijf

Sympatiek bedrijf

Perfect en snel

Na mijn bestelling alles zeer snel geleverd, en ook nog gratis een cadeautje erbij!!!

goed advies en snelle levering

Met hulp van KamadoBBQ het goede onderdeel kunnen bestellen. Een dag later werd het al bezorgd.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam