Super snelle service

Zeer persoonlijke benadering, super geregeld allemaal.

Snelle service en betaalbare goeie producten

Goed, goedkoop en snel

Super, enthousiast, kundig

Super ervaring, we hebben voor het eerst een KamadoBBQ. Verkeerde hoes besteld.geen punt goede retour regeling. Erg vriendelijk geholpen en veel hulp en tips om op te starten. Erg tevreden!!!

Vriendelijk en professioneel

Ik heb KamadoBBQ benaderd toen ik aan het onderzoeken was welke kamado voor mij het meest geschikt zou zijn. Op basis van de door KamadoBBQ aangeboden accessoires en het vriendelijke en professionele advies ben ik tot een keuze gekomen. Ik zal zeker vaker bij KamadoBBQ bestellen. Mijn kamado draait inmiddels overuren met veel tevreden 'klanten'.

Totaal niets op aan te merken. Goede service

Snelle bezorging. Aardige medewerkerster. Super

Goede adviezen en zeer snelle verzending

Goed contact en advies. Zelfde dag nog verzonden.

Gewelgig

Een super telefoongesprek gehad, er wordt echt met je meegedacht en gezocht naar wat je nodig hebt. Zal als ik weer iets nodig heb van Kamado zeker hier bestellen.

top

snel, betrouwbaar, goede kwaliteit product

Super service!

Wij hebben een patton 15 inch en niet alle accecoires passen. Op internet kwam ik er niet helemaal uit. Toch vervelend als je heel graag pizza's wilt bakken! Voor de platesetter een duidelijke instructie ontvangen hoe deze op maat te maken en daarnaast advies gekregen over welke pizzasteen we het beste konden bestellen. Duidelijke uitleg gekregen dus ik heb ook gelijk een grillpan besteld die op onze patton past. De medewerkster ging het zelfs nog meten voor de zekerheid! De volgende dag was alles al in huis dus wij zijn helemaal gelukkig!

Zeer juiste behandeling

Persoonlijk gesprek gehad omdat het adres niet juist was ingevuld supers netjes

Snelle reactie en goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle levering van fijn product!

Mooi product, snel en zorgvuldig geleverd.

Enorme service

Heel snel geleverd maar helaas was de maat niet goed. Geen probleem, kon snel omgeruild worden.

geen

geen

Mijn bestelling was onderweg maar DHL leverde het niet af door het gewicht. Kamado gemaild dat de bestelling op gehaald was door DHL maar niet was afgeleverd. Ik kreeg een zeer uitgebreide mail Met de geweldige oplossing om het op nieuw te verzenden naar ons huis adres. De volgende dag werd de bestelling afgeleverd. Ze komen mij betrokken, zorgvuldig en betrouwbaar over. Bedankt voor u kordate afhandeling. Met groeten van Margo

Vlot en goed

Leuke persoonlijke touch

Geweldig goeie snelle afhandeling. TOP!!! Met een paar woordjes erbij wat je dag vrolijk maakt.

Snelle levering en fijne klantenservice

Mooie hoes

Gisteren de hoes ontvangen voor mijn Kamado BBQ (L). Sloot naadloos aan. Jammer was wel dat de bezorging van de hoes erg veel vertraging had, maar daar kon KamadoBBQ niets aan doen.

Super!!

Komen beloftes na en super vriendelijk. Ga zo door!!!!!

Super snel geleverd

Zoals ik al zei snelle levering en mooie uitvoering van mijn gietijzeren rooster .

Persoonlijke touch!

Voor Vaderdag een leuke pizzasteen set besteld en daar zat een leuke kaart met persoonlijke teksten bij! Echt heel leuk gedaan. De extra chips was ook heel attent!

Blijf het doen zoals jullie het doen!

Goede combinatie.

Prima product

Hele snelle prettige service

Uitstekend advies en snelle levering

Toen ik een kamado cadeau kreeg van vrienden, ben ik gelijk op zoek gegaan naar accessoires, een beschermhoes en goede kolen. Ik ben heel netjes geholpen met mijn vragen, de bestelde spullen waren snel in huis en van prima kwaliteit.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam