Correcte afwikkeling retourzending.

Het bestelde product paste niet. De retourzending en betaling zijn correct afgewerkt.

Top product.

Heerlijk om mee te bbq.

Snelle levering tegen een goede prijs

Goede kwaliteit, de Kamado is weer rookdicht!

Zeer goede opvolging en perfecte klantenservice

Ik heb een tijd geleden een kamado besteld. Het duurde even een tijdje voor die er was, maar ik werd altijd keurig en snel geantwoord als ik er naar vroeg. Intussen staat hij in de tuin, en wat een goeie value-for-money. Zeer tevreden!

Super fijn!

Ondanks dat mijn bestelde plate setter niet paste, heb ik telefonisch een zeer fijn en leuk gesprek gehad waarin ik goed geholpen ben! Fijn dat er nog webshops zijn die beheerd worden door mensen die hart voor hun zaak hebben en echt anderen willen adviseren en helpen. En zoals ze me al toevertrouwde...naarmate ik de kamado meer gebruik, hoe blijer ik ervan word!!

Snel en met zorg verstuurd

Dik tevreden

Makkelijke overzichtelijke website, eenvoudig bestellen en snelle levering. Wat wil je nog meer?

Snelle levering prima product

Goede producten, snelle levering!!

Erg te vrede over de geleverde producten. Ze zijn goedkoper dan bij de merken zelf. Daarnaast hebben ze meer mogelijkheden voor de compact gril guru.

Top producten en super snel geleverd !!

Top producten en snelle levering

Goed en snel geleverd

Top service, goede producten en vriendelijk

Logistiek hebben ze het goed op orde, snelle verzending en producten van goede kwaliteit ontvangen!

Prima webwinkel

Groot assortiment, en snelle levering met een persoonlijk tintje.

Snelle levering!

Mijn geleverde bestelling was niet helemaal compleet, snel gereageerd en opgelost. Prima geregeld

Snelle afhandeling, goed product.

Attent briefje bij de levering. Mooie brokken houtskool. Wij kunnen voorlopig weer koken op de Grill Guru

Goede en snelle service

Geweldig goed bedrijf met goede kennis van zaken. Goed bereikbaar via telefoon. Goede aftersales en meedenkend

Prima ervaring!

Product snel geleverd en exact zoals uitgebreid beschreven.

Goede kwaliteit en redelijk snel geleverd

Goede producten voor een nette prijs

Geweldig mooie en complete bbq geleverd

keurig geleverd op afgesproken tijd

Op afgesproken tijd en degelijk verplakt ontving ik mijn bestelling.

Snelle levering, betaalbaar product

Snelle levering, betaalbaar product

Goed product en snelle verzending met leuke attentie

Fiberglass vilt besteld voor mijn Kamado. Na telefonisch contact werden mijn vragen op vriendelijke wijze beantwoord. Bij het product zat een leuke persoonlijke attentie. Deze mensen snappen hoe het werkt! Ik wens jullie veel verkoop toe.

Helemaal top

Super snelle levering en vriendelijke transporteur. En nog leuke extra's erbij gekregen om meteen aan de slag te kunnen. Top! bedankt

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam