Super meedenkende en flexibele dienstverlening

Aardige mensen die meedenken en het beste eruit halen!

Excuses voor de late reactie. De reden was dat ik de rotesserie nog niet had kunnen gebruiken. Voor mijn 21inch Kamado Inferno Large is deze prima qua diameter. 1 klein nadeel is wel de Kamado niet geheel sluit tijdens het grillen, waardoor er warmte ontsnapt via de zijkant. Wellicht is hier een oplossing voor, maar die weet ik niet. Verder was de kip aan de rotesserie perfect gegaard.

Goed assortiment voor een eerlijke prijs. Ook de levering ging super snel!

Goede service en snel bezord.

Goede service en snel bezorgd.

Mooi assortiment en snelle service

Pizza bodem besteld voor mijn XL

Zeer goed.

Zeer goed en houtskool besparend.

Volgens verwachting

Geen opmerking

Snel en goed

Bestelling was snel verzonden en de spullen zijn van goede kwaliteit!

Wauw

Alleen het uitpakken geeft al vertrouwen. Juiste instructie, perfecte verpakking en bijgeleverd gereedschap. Komend weekend wordt hij getest

Gewoon geweldig

Hele goede prijs kwaliteit verhouding. Altijd een leuk presentje bij de bestelling en een persoonlijk gebaar. Zeker een aanrader. Groet Eric

werd goed geleverd

Kolenmandje besteld, omgedraaid om wat te gaan klussen, gaat de bel, wat denk je: bestelling van kamadobbq aan de voordeur. Super!

Super service

Wat een super service echt onwijs goed geholpen en snel geregeld dat ik de goede spullen binnen kreeg. Echt heel blij mee.

Ultieme klantenservice

Na het bestellen van de Keij Kamado compact (compleet en prachtige kamado) kreeg ik een telefoontje van Abbey voor een aflever afspraak. Abbey is enorm klantvriendelijk en na nog wat beginners vragen gesteld te hebben afspraak gemaakt voor afleveren en de kamado werd enorm snel geleverd. Nogmaals bedankt Abbey

Gewoon goed!

D&C systeem besteld 21 inch. Snel geleverd, past perfect. Gewoon goed dus... Handgeschreven briefje erbij om zo de bestelling nog ff wat persoonlijker te maken. Ga zo door!

Top service doen wat ze beloven

Super....

Snelle levering met een persoonlijk briefje erbij. Geweldige webshop

Zeer nette service

Vraag gesteld over het te kiezen product voor mijn bge, snel en duidelijk antwoord gekregen. Goed verpakte en snel geleverd.

Uitstekende service en bezorging.

Snelle levering en een mooi persoonlijk geschreven kaartje met veel plezier met de aankoop.

Snelle levering blij mee

Prettig en deskundig advies aan de telefoon

Tijdens ons gesprek ging het ook over gerechten, je merkte dat je met deskundige gebruikers in gesprek was. Omdat de maten per Kamado merk verschillen, kwamen we vooraf overeen dat de rottiserie retour mocht als hij niet paste. Tevens vilt vervangen door glasfibre, ook hier praktisch advies. KamadoBBQ is een aanrader voor zowel de beginner als de wat meer ervaren Kamadogebruiker.

Keurig en snel afgeleverd

Goed navigeerbare site en hadden precies wat ik zocht. Aan wat ik bestelde (hoes en platesetter) konden ze denk ik blijkbaar zien dat ik net een nieuwe kamado had gekocht. Attent en persoonlijk briefje ik de zending, netjes!

Keurige, correcte en tijdige levering van een prima product

Keurige, correcte en tijdige levering van een prima product

Gewoon Prima

Mooi assortiment en snelle levering

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam