Keurige, correcte en tijdige levering van een prima product

Keurige, correcte en tijdige levering van een prima product

Gewoon Prima

Mooi assortiment en snelle levering

Heldere informatie en snelle levering

Fijn contact, duidelijke uitleg over producten en levertijd. Snelle levering. Zeer tevreden!

Alles prima

Zum ersten Mal dort bestellt. Der Anbieter ist sehr Hilfsbereit, kompetent und kümmert sich. Gerne wieder!

Snelle en nette levering.

Snelle en nette levering.

Prima accessoires voor de kamado

Erg leuk dat je erg n handgeschreven notie bij krijgt. Snelle service.

Goed & persoonlijk

Zo leuk, dat handgeschreven briefje bij mijn bestelling! Vlotte levering!

Hele goede service

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Fijne snelle levering, met een persoonlijke boodschap en een kadeautje!

Snelle levering met een kaart van de persoon die ingepakt heeft (persoonlijk noot is altijd mooi!) Prima prijs kwaliteit, en het monster rookmot wordt op prijs gesteld!

Geweldige service

Er wordt met de klant meegedacht en voor oplossingen gezorgd zodat de klant erg tevreden kan zijn.

Super netjes en snel

Goede snelle levering en eenn heel leuk persoonlijk kaartje wat er bij gevoegd was Zeer goed

Fijne aanschaf

Mijn schoonzoon vraagt voor zijn verjaardag een regelbare thermometer voor zijn bbq. Ik heb niet zo'n ingewikkeld ding. Maar door de duidelijke beschrijving op de website kan ik het goede apparaat aanschaffen. Snelle bezorging.

Ze denken met je mee

Had meerdere onderdelen besteld en ook een set. Hierdoor had ik dus iets dubbel, hier hebben ze me voordat ze het verzonden hebben op gewezen en dat het zonde van het geld was. Gelijk geld terug ontvangen, helemaal top. Super blij mee!

Perfecte service! Daar kunnen er vele een voorbeeld aan nemen !

Werd keurig nagebeld omdat ik spullen had besteld voor 2 verschillende maten barbecues. Foutje van mij maar gelukkig optijd ontdekt !

Goede kwaliteit snelle service

Had een kamado hoes besteld bij andere leverancier maar heb ik ivm slechte kwaliteit geretourneerd. Deze hoes is van uitstekende kwaliteit en werd snel geleverd.

Fijne service

Snel en goed geholpen . Aanrader

Top kan meer met mijn kamado bereiden .Geen spijt van ,,,,, stond al lang op mijn lijstje

Snel en correct geleverd, cadeautje bovenop... Top!

Een hoes besteld voor mijn grizzly grills. Hij was erg snel geleverd en er zat ook nog gratis rookhout bij echt super tof.

Meer dan prima service!

We kregen een rooster in de verkeerde maat geleverd. deze is direct We kregen direct een nieuw exemplaar toegezonden met in die verpakking een retourlabel voor het product dat retour moest worden gezonden. snel, vriendelijk en accuraat! Prima webwinkel dus.

Goede producten en snel geleverd

Ik kon op de site goed de producten vergelijken en bestellen. De levering was snel en alles goed verpakt. Leuk zelfs met een persoonlijk bedankje!

Geweldige service!

Bestellen, eenvoudig. Snelle verzending, goed verpakt! Klein extratje erbij, om blij van te worden. Alleen: Shit, foutief besteld! Wat nu? Geen enkel probleem, ze sturen nieuwe af en foutieve goederen retour. Ondanks de mega drukte die ze momenteel hebben, is de informatievoorziening top. Erg fijn zaken te doen !

Ideaal

Ideal om vlees langzaam te laten garen. Perfecte smaak nadat het vlees eerst een nacht met een rub gemarineerd is. Is prima op temperatuur te houden. Verwacht niet om binnen een half uur aan tafel te zitten, maar neem de tijd en het resultaat is perfect. Spare ribs vielen na 5 uur garen nog niet van het bot, waarschijnlijk omdat ik ze niet in de folie gedraaid had.

Uitstekende service

Fijn bedrijf

Prima bbq

Koop en levering verliepen vlot en goed.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam