Prima bbq

Koop en levering verliepen vlot en goed.

Is prima

Product voldoet aan verwachtingen

Super snelle complete levering met topservice

Correcte nette levering met een leuke persoonlijke kaart en een leuke attentie!

Een goed en fijne bq

Blijft goed op temperatuur

Goede prijs, snelle levering, goed advies, wat wil je nog meer?

Als je een ervaren gebruiker van een kamado bent, is het anders, maar juist als nieuwe gebruiker heb je een goed, eerlijk en betrouwbaar advies nodig. Nou, dat gevoel had ik met het telefoongesprek meteen. Daarna de snelle levering. Helemaal prima en het welkomskado was ook heel attent en lief. Kortom: alleen maar positieve ervaringen. Bedankt.

Goede service en goed spul

Bedankt voor de vlotte levering en de attentie in het pakket!

Wat een fantastische service!

Ik ben nieuw in Kamado land en had accessoires nodig, we werd alle tijd genomen om mij precies uit te leggen wat ik nodig had en in welke maat. Dit zie je niet vaak meer zo’n persoonlijke service en nog een leuk persoonlijk briefje bij de levering :-)

Perfect en op tijd

Mijn ervaring is prettig. Goed verpakt en fijne service.

Prima hoes en snel geleverd.

Prima hoes.Past goed.Snel geleverd.En zeker goed op de hoogte gehouden ivm.bezorgen.

Goed spul snel geleverd

Duidelijke webshop Alleen prijs exclusief moet je wel op letten Snel geleverd, en prima kwaliteit

Zeer goed product

Eenvoudig te monteren. Wel loei zwaar!

Top bedrijf, super service

Duidelijke website. Daarna hele goede uitleg gekregen bij hen in de winkel, waarbij echt met je meegedacht wordt. Keij Kamado XL besteld die, compleet en stevig verpakt, wordt geleverd met een paar leuke extra’s (rookhout en houtskool) en een persoonlijk berichtje. Over klantenbinding gesproken!! De kamado is super!!! Niets dan lof voor Kamadobbq.

Snelle, vriendelijke verzending en service!

Snelle verzending en persoonlijk bericht bij de bestelling wat erg prettig overkomt. Bij een volgende aankoop zal ik zeker weer bij KamadoBBQ bestellen!

Mijn totaal ervaring 100%

Bezoek aan de winkel was prettig en kreeg ook de informatie die ik zocht. Communicatie was vriendelijk en vlot. Het afleveren was op de tijd die afgesproken was. en het was perfect ingepakt. de kamado doet wat ik er van verwacht ( prima). Ik zal Kamado bbq aan iedereen aanbevelen.

Reageren vlot op mail

Zeer vriendelijk en kundig te woord gestaan. Snelle levering en ook nog met een persoonlijke touch.

Snelle levering en leuk cadeautje in de verpakking.

Alles was perfect

Snel gearriveerd. Keurig ingepakt, leuk kaartje er bij en ook nog een cadeautje. Top!

Goede service, erg vriendelijk en snelle verzending!

Items zijn snel verstuurd nadat er telefonisch goed advies is gegeven. Erg attent ook.

Snelle levering goede service

Snel en netjes afgeleverd

Duidelijke site, what you see is what you get. Snelle levering, keurig verpakt en met gebruiksaanwijzing.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam