Top geholpen

Super geholpen er werden zelfs fotos via de app door gestuurd hoe ik dingen moest installeren en met ideeën

Top levering

Wat ik zo leuk vond was een persoonlijk geschreven kaartje erbij en een verrassing !

Oké

Oké

Producten zijn top, bezorging ging wat mis

De producten zijn zoals geadverteerd, zelfs een gratis zakje rook snippers erbij, waarvoor dank! Helaas is er wel wat mis gegaan met de bezorging. Ik had een DHL pickup point geselecteerd, maar helaas stond de doos onbeheerd achtergelaten voor mijn deur terwijl ik een paar dagen niet thuis was. Op de doos stond mijn adres ipv de pickup locatie, misschien dat het daar mis is gegaan?

Goed bedrijf.

Wij hebben de spullen opgehaald. We kregen daarbij ook nog een goede uitleg.

Snelle levering en goed product!

Pakket was snel verstuurd en product was boven verwachting. Er zat een zakje rookhout en een kaartje bij, dat was een leuke verrassing.

Klantvriendelijke oplossing voor een foutje in een bestelling.

Per ongeluk werd mij een verkeerd artikel toegestuurd. Dit werd snel en professioneel rechtgezet. Heel correct bedrijf tot mijn tevredenheid.

Super bbq

Best in m'n sas met de Kamado. Wel frustrerend dat ik m'n bestelde aanmaakblokjes niet ontvangen heb. Voor de rest meer dan oké.

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Fantastisch advies en komen afspraken na

Wauw, wat een fantastische service.

Prima bedrijf

Alles snel verzonden en als verrassing een leuke persoonlijke boodschap op de pakbon en een gratis doosje rookhout, dat was gewoon super. Dat zie je nergens meer. Ik ga hier zeker meer bestellen.

Snelle levering, product voldoet aan verwachting

Snelle levering, product voldoet aan verwachting

Zeer goede shop

Gietijzer kamado rooster besteld en duidelijk omschrijving erbij voor het behandelen voor gebruik. Snel geleverd en alles volgens afspraak super tevreden

alles snel en goed verpakt geleverd met nog een leuke attentie erbij en een persoonlijk berichtje

Snel en makkelijk

Website werkt goed , en hoefde niet persé een account aan te maken wat ik als zeer prettig Ervaar. Er zat een 'handgeschreven' kaart bij Wat niet hoeft maar ik wel een leuk als een leuk gebaar beschouw.

De bestelde spullen super snel binnen gekregen en zijn van goede kwaliteit!

Snel, netjes en attent.

Goede service, zeer klant vriendelijk bij KamadoBBQ wordt je nog behandeld als klant. Wat vroeger normaal was is bij KamadoBBQ standaard.

Zeer goede service en kado bij aankoop

Prima bedrijf en behulpzame medewerkster Abbey, had een bestelling geplaatst en kwam nog een artikel tegen, nieuwe bestelling, dus op nieuw verzendkosten ? Nee dus, werd gewoon bij vorige bestelling gevoegd. Bestelling kwam door DHL later, vandaag innen, EN een kadootje (rookhout) als extra bij debestelling. Dit zal zeker mijn laatste bestelling niet zijn, een echte aanrader, goede service, mooie produkten en mooie prijzen !!

Perfecte levering

Levering was prima op tijd, spullen netjes verpakt, handgeschreven kaartje erbij. Echt super! Bestel hier een volgende keer weer.

Snelle en correcte levering

Bestelde artikel de volgende dag in huis met een leuk begeleidend briefje.

Super service!!

- Goede prijs/kwaliteit verhouding! - Goed verpakt - Direct telefonisch bereikbaar. - Per mail binnen 24 uur reactie op mijn mail. - Klantgericht. - Enthousiast - Attent

Snel geleverd!

Bestelling was snel geleverd en prima in orde

Helemaal top

Het was precies wat ik zocht

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam