Super kwaliteit en service.

Product besteld en super tevreden mee, ook hele vriendelijke medewerkers. Bestel zeker nog een keer als ik wat nodig heb!

Goed en snel geregeld.

Prettig

Goede service, bbq van goede kwaliteit. Zeker prijs/kwaliteit verhouding.

Het ultieme bbq-en

Superfijn instelbaar waardoor het vlees totaal tot zijn recht komt.

overtroffen !!!!

ik was op zoek naar een onderdeel en de beste leverancier, maar bij KamadoBBQ vroegen ze belangenloos al even naar mijn model kamado, zodat ik zeker de juiste grootte artikelen zou kunnen bestellen, bij wie dan ook..... kijk, daar ga je dus niet meer weg :-D

Geweldig en vriendelijk bedrijf

Mijn eerste ervaring met KamadoBBQ is direct een hele positieve. Natuurlijk was mijn (kleine) bestelling juist en compleet, maar het persoonlijke bedankkaartje en een kleine bijgevoegde attentie maakten het compleet.

Super Service! Snelle levering!

Fijn familie bedrijf ! Met mooie spullen , goed geprijst en snelle levering.

Uitstekend!

Snelle bezorging. Alles compleet en stevig verpakt. Geleverd met een persoonlijke briefje een extraatje. Goede service en erg attent van kamadobbq.nl!

voorbeeldig

Ik kende dit bedrijf niet, maar de bestelling ging supersnel net zoals de levering. Het product was perfect van kwaliteit en het aanbrengen van het afdichtingslint op de kamado was een peuleschil. En dan kreeg ik ook nog een doosje rookschilfers om te testen, top jongens. Ga zo door.

TOP!

top

Fijne site, snelle levering!

Positief en goede feedback

Goede producten en advies

Top service!

Hele snelle levering, zelfs met een persoonlijke touch! Super blij met mijn devide & conquer systeem voor de compact kamado.

Voordelig en snel geleverd!

Bestelling was volgende dag in huis. Prijs kwaliteit prima verhouding.

Snel geleverd, goede kwaliteit en een leuk extraatje

Snel geleverd Scherpe prijs Goede kwaliteit En een zak rook hout kado terwijl ik niet eens zo’n grote bestelling had gedaan.

Perfect!

De thermometer zat netjes verpakt

Snelle levering tegen scherpe prijs!

Was op zoek naar. accessoires voor mijn Grill Guru medium. Bijna overal waren deze uitverkocht maar gelukkig niet bij Kamado BBQ!

Goede service, leuk cadeautje erbij! Toppers!

Goede service, leuk cadeautje erbij! Toppers!

Snelle levering en perfect verzorgd

Bestelling wordt direct opgevolgd en nog dezelfde dag bevestiging van de pakketdienst. Producten worden dag erna verstuurd en afgeleverd, zijn prima verpakt en het persoonlijk berichtje en het leuke cadeau( bedankt hiervoor, inmiddels al gebruikt) maken het kompleet. De bestelde producten zijn naar tevredenheid. Met vriendelijke groet Frank

Erg goed

Super duidelijke productomschrijving met meteen de referentie naar de verschillende merken en types waar de producten voor geschikt zijn. Alles netjes en erg degelijk verpakt. Kan deze site zeker aanbevelen en wanneer ik weer iets nodig heb zal ik hier zeker weer bestellen.

Uitstekende service

Ik had een XS plate setter besteld voor mijn baby Kamado, helaas paste de platesetter net niet en heb ik contact gezocht om de plate setter te retourneren. Ik kreeg zeer snel bericht en met retourlabel kan het pakketje terug. Ik ben er van overtuigd dat dit goed afgehandeld gaat worden. Het assortiment van de webshop is ruim en de website functioneert prima! Al met al een goede ervaring met KamadoBBQ.nl

Goede omschrijving van het product, snelle bezorging.

Super service

Zeker het persoonlijke kaartje bij de bestelling was erg leuk

Snelle levering, goed verpakt en we kregen nog iets extra's erbij. Waar we heel blij mee zijn. Top !!

uitstekend

leuk om een persoonlijk briefje erbij te krijgen. ga zo door

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam