Super service

Zeker het persoonlijke kaartje bij de bestelling was erg leuk

Snelle levering, goed verpakt en we kregen nog iets extra's erbij. Waar we heel blij mee zijn. Top !!

uitstekend

leuk om een persoonlijk briefje erbij te krijgen. ga zo door

Service is prima, alleen Dhl is drama. Ik zou een andere vervoerder zoeken, ik had mij n bestelling gisteren pas binnen.

2x een bestelling gedaan. Alles wat je verwacht van een goede shop

Goede producten met duidelijke omschrijvingen. Super klantenservice die je professioneel te woord staan.

Super service

Product in de ochtend besteld , zou met dhl worden bezorgd maar werd persoonlijk afgeleverd omdat we in de buurt woonden en omdat breekbaar is (vuurschaal en ring)

Super snel binnen

Top en snel geleverd super gewoon

grandioos

Heb er spullen besteld en kreeg een extraatje cadeau Was leuk om te krijgen en zeker een aanrader voor weer iets te bestellen!!

In 1 woord prima service

Prima..snelle levering en goede producten

Voor mijn verjaardag een grill guru kamado gekregen. Afgelopen week diverse accessoires bij kamadobbq gekocht. Plate setter, gietijzeren plaat, houtskool, hoes en aanmaakblokjes. Snelle levering en goede producten. Heb Kamado deze week al 2 laten branden.

Super informatie en snel verstuurd

Zeer tevreden, zelfs met omruilen super snel en gratis retour Dankjewel

Zelf verkeerd besteld en toch wordt het netjes opgelost!

Eerlijke prijs. Goeie levering

Eerlijke prijs en goed geleverd met onderhoud advies en bedank briefje

Alles netjes verpakt Bedankt voor het extra's bij de bestelling Mvg Marcel

geweldig. echt beter dan vilt

beter dan vilt, dichtmaken is echt relaxed, zacht. nu nog hopen dat de levensduur ook goed is.

Snelle levering en goede service.

Besteld en de volgende dag binnen. Bij een foute levering onmiddellijk de goede artikel opgestuurd.

Super service en de prijs is goed.

Snel in huis en goed verpakt en prijs is goed. Ik heb een goede ervaring met Kamadobbq.

Top, ik kom zeker terug!

Snel geleverd met ook nog een extra :-) Helemaal top. Ik kom zeker terug.

Top!!

Perfect! Goed geleverd, goede afhandeling.

Deskundig advies en goede levering

Na contact te hebben gehad met de klantenservice ben ik zeer goed geïnformeerd over hetgeen ik nodig had.

Goed verpakt,snel geleverd met een leuk briefje en cadeau

in eerste instantie maar 1 van de 3 artikelen gekregen vermoedelijk een door vergeten te labelen, maar volgens is het super opgelost en worden de overige artikelen nageleverd.

Snel geleverd en goede service!

Snel geleverd en goede service!

Prima! Duidelijke site, snel besteld, snel geleverd!

Prima! Duidelijke site, snel besteld, snel geleverd!

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam