Topservice

Snelle topservice. Prijs-kwaliteit top.

uitstekend

Foute zending direct opgepakt, het juiste artikel toegezonden met retour etiket, 100% tevreden

Zeer correcte levering van de produkten.

Super service

Vandaag de Kamado Keij Blue mogen ontvangen. Plaatje van een bbq die met z’n kobalt blauwe kleur een blikvanger in de tuin is. Product wordt compleet geleverd met alle benodigde accessoires om gelijk culinair aan de slag te gaan. Complimenten voor de top service en levering van het team van KamadoBBQ.nl.

prima producten en vlotte levering

Levering voldoet precies aan omschrijving en past goed in/bij mijn kamado. Producten zien er goed afgewerkt uit. Nog niet kunnen uittesten. Ga waarschijnlijk meer bestellen bij Kamado BBQ.

Zeer behulpzaam

I.v.m. bezorging rond de paasdagen werd ik telefonisch benaderd om te kijken hoe er een oplossing kon worden bedacht dat ik mijn bestelling toch op tijd binnen had. De volgende dag had ik alles binnen ondanks de drukte. Tevens een zak gratis rookhout gekregen

Perfecte service!

Zijn snelle en nette reactie terug gehad op mijn vraag via de mail

Kan niet beter.

Vanaf het eerste contact met een medewerker per telefoon werd er een vertouwensband geschapen. Elke belofte werd gehouden alsook de belofte van de levering. Er werd gezegd dat mijn bbq op vrijdag zou geleverd worden. Vrijdag morgens om 9u15 stonden ze aan de deur met de bbq. Mijn oprechte dank voor het fijne contact en de goede bezorging.

Snelle goede levering

Super goed geholpen, in de ochtend besteld en de andere dag alles netjes in huis!

Zeer goede & vriendelijke service!

Gewoon top !!!

Een waanzinnig service gericht no-nonsens bedrijf. Laatste aankoop was mijn Devide en Conquer (ook mijn Kamado komt hier vandaan). Top kwaliteit voor een leuke prijs en snelle levering.

Prima en snel

Spullen netjes en goed verpakt geleverd. Voldoet netjes aan verwachting

Goed advies en voorlichting

Ik moest een tijd wachten op de levering maar het wachten werd beloond. Met uitzondering van de grillplaat een complete kamado. Die kan ik mooi cadeau vragen. Ik heb het nog niet nodig gehad maar met de service van de verkopers is het mogelijk om zelfs al heb je de Kamado in je bezit altijd kunt bellen als er vragen zijn

Fantastisch!

Informatie is goed! Grote betrokkenheid. Netjes verpakt en alles erbij om gelijk te kunnen gebruiken.

Onlangs mijn large Kamado Grill Bill pro II ontvangen. Ik had eerst een andere Kamado besteld maar deze was niet meer op voorraad maar in samenspraak met het Grill Bill team gekozen voor large pro II. Tijdens de aflevering handige tips gekregen m.b.t. de montage. Dit was uiteindelijk een fluitje van een cent. Achteraf nog een aantal accessoires besteld en dit proces verliep zeer klantvriendelijk. Heb inmiddels mijn eerste Tomahawk steak op de Kamado bereid, werkelijk fantastisch.

Goeie service

Bestellen werkte makkelijk levering was snel en een goed product

Fijne producten fijne service.

Mooie producten, goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle verzening. Vandaag besteld en morgen in huis. Bedankt!

Mooie snelle levering en gratis rookchips erbij gekregen!

Had mijn bestelling binnen 2 dagen in huis. Kreeg er een gratis pak appel rookchips erbij. Super service!

Zeer snelle en correcte levering. alle bestelde onderdelen waren zeer goed verpakt.

Perfeckt

Alles hoed en vlot verlopen Vriendelijke DamesEn Heren bij het op halen

Top!...

Bestelling snel en netjes verpakt geleverd. Ook nog een extra pakje rookhout bijgevoegd om dit uit te proberen. Goede kwaliteit en een fijne website. Ga zo door toppers!... Enneh..Nog bedankt!

Wat een vriendelijke meedenken de topservice

Ik kon iets niet met zekerheid vinden. Kreeg zowaar op zondag een mail terug. En meteen geregeld. En toen bleek dat PostNL vertraging zou opleveren kreeg ik telefoontje met alternatieve verzendoplossing. Dag later had ik het in handen! Toppers Alle5!

2 zakken met rookhout besteld volgende dag in huis, prima geregeld Nog niet gebruikt maar het ziet er netjes verzorgd uit

Snelle reactie en goede info

Product wat ik nodig had was tijdelijk uitverkocht. Bij navraag kreeg ik snel antwoord wanneer het deze weer beschikbaar zou zijn. Product was beschikbaar netjes zoals vermeld en ik kreeg een bericht dat het binnen was. Na bestellen binnen een paar dagen binnen.

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam