Top bedrijf en service

Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Snelle reactie op bestelling via mail. Telefonisch een leverafspraak maken, snelle levering en dan bij een probleem binnen 2 dg een vervangend onderdeel leveren. Top! Oh ja en de kamado is ook een goed product. Veel betere afwerking dan andere Chinese kamados.

perfecte vriendelijke afhandeling

Kamado Compact besteld Was heel snel geleverd. De Kamado werkt perfect geen klachten hier Altijd snel antwoorden . Zou hier zo terug kopen

Snelle levering. Top !

Prijs kwaliteit zeer goed en snelle levering.

Super service!!

Eerste keer dat ik besteld heb bij komadoBBQ, maar echt roostervrije. Zie je nog maar weinig met een handgeschreven kaartje erbij super leuk! Thnx!

Helemaal top

Hele goede ervaring met KamadoBBQ! Ik had de divide and conquer besteld, jammer dat hij een paar maten te was. Dus gebeld, heel fijn geholpen door de leuke mevrouw aan de andere kant van de lijn. Samen zijn we tot de goede maat gekomen door wat meetwerk. Dit was op zaterdag en nu op dinsdag heb ik mijn nieuwe pakket alweer binnen + een retourlabel voor het "verkeerde" pakket natuurlijk. Prijsverschil word ook niet moeilijk over gedaan, is gewoon met een tikkie opgelost. Top communicatie!

Snelle verzending en super service!

Hele snelle levering. Goed en zorgvuldig verpakt. En snelle service toen ik een artikel wilde retourneren.

Fijne en persoonlijke service

Een plate setter besteld voor mijn Komado. Omdat ik niet zeker was van de maatvoering heb ik een opmerking bij de bestelling geplaatst. Ik werd dezelfde middag nog gebeld om e.e.a. door te spreken, erg fijn! Ook leuk dat er een handgeschreven kaartje en een cadeautje bij zat. Top service!

Netjes geleverd

Jammer dat je voor 100 euro moet bestellen voor gratis verzending. Alle producten zijn netjes op tijd en keurig verpakt.

Goed product snelle levering

Goed product. Alleen een vraag gesteld via de app maar nooit reactie gekregen

Helemaal top

Goed assortiment rookhout. Goede prijs/kwaliteitverhouding en eea lag snel klaar. De medewerker die me hielp was zelfs zo vriendelijk eea in mijn auto te tillen en ik kreeg er een gratis pakje rookhout bij als dank voor het directe bestellen ipv via een andere grote partij...:-)

Snel bezorgd goede prijs

Erg snelle levering en een zeer aantrekkelijke prijs

Snelle afhandeling , goede kwaliteit

Er ontbrak 1 item, maar 1 belletje en een super vriendelijke afhandeling! De volgende dag alles compleet Helemaal goed !

Zeer tevreden.

Snelle levering, product voldoet volledig aan de verwachting. Duidelijk gebruiksaanwijzing erbij en persoonlijke boodschap. Fijne thuiswinkel ervaring.

KamadoBBQ neemt echt de moeite en tijd voor je. Top.

KamadoBBQ neemt echt de moeite en tijd voor je. Top.

Perfecte service!

Fijn bedrijf. Goede product omschrijving. Snel geleverd

Fantastisch!

Hier werd ik goed geholpen. Werd ook goed te woord gestaan en ze zijn absoluut niet moeilijk. De barbecues die zij verkopen zijn van zeer goede kwaliteit, maar ook nog eens heel compleet. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen aan ieder die dit leest.

Goede en prettige service, verstand van zaken en snelle levering

Super goede service

Wij hebben de bbq ontvangen. Erg netjes ingepakt en geleverd. Bedankt voor de super service. Een van jullie collega’s belde om te vertellen dat wij een aantal dingen dubbel besteld hadden (omdat dit standaard als bij de bbq zat). Ipv het bestelde gewoon te leveren dachten jullie mee en hebben jullie ons verrast met een compleet pakket. Super bedankt voor het meedenken, dat is nog eens service!

Goed antwoord,behulpzaam, vriendelijk

Een betrouwbaar bedrijf.

Mooie producten,en niet duur. En een snelle betrouwbare levering.

Geweldige service

Mailcontact gehad omdat ik niet zeker was welke maat mijn Kamado was. Zo goed en snel geholpen dat ik direct in hun webshop besteld heb. Dag later al alle spullen binnen met mooie bedank kaart!

Na 5 minuten na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik al bericht dat het pakketje was ingepakt en verzonden. De dag erop werd het bezorgd en zat er ook nog een leuk, praktisch en welkom kadootje bij met een persoonlijke boodschap! Bij kamadobbq voel je je als klant gezien en beslist koning(in)!

Een smaakvolle service

Mooiste kado ooit! Hier gaan we ontzettend veel heerlijke momenten mee creëren. Top Service en kwaliteit.

Perfect goede service

Prefect

Heel goede service Heel snel geleverd Klantvriendelijk en hulpzaam Nog nooit zo iets meegemaakt dat we zo goed geholpen zijn

Amsteldijk Zuid 198 B

1188 VP Amsterdam