Pluspunten

Super snelle levering, leuk spiegeltje erbij, mijn huid is super nu door deze cups.

Misschien zouden jullie op jullie site paar olie's erbij kunnen zetten en op jullie folder erbij zetten wat de beste olie's zijn voor je huid voor de rest is alles perfect!

Hoge verzendkosten

Pluspunten

Snel in huis, en vriendelijk ;) precies wat ik had verwacht.

Gezichtcup is te groot voor mensen met een kleine gezicht/hoofd

Pluspunten

Ik heb maanden lang gezond naar een oplossing voor mijn huid en ik heb het EINDELIJK gevonden !!! De dutchskincare cups zijn geweldig je merkt gelijk verschil en helpt zo goed tegen elke huidklacht. Love it so muchhhhh.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Snel levering en in perfect staat

Pluspunten

Snel service

Pluspunten

Snelle levering en vriendelijke eigenaresse. Goede uitleg voor het gebruiken van de cups, dus zeker een aanrader!! ❤️

Pluspunten

Super snel

Pluspunten

Heel positief

Pluspunten

Zijn perfect ...Ik kan niet zonder de cups. Mijn gezicht straalt heeft een mooie gloed gekregen ❤️❤️

Pluspunten

Ik heb nu denk ik twee maanden geleden face cuping besteld om het uit proberen omdat het zo hype was maar wowww je zag na paar dagen verschil, zoo glow op je gezicht en plus mijn lach rimpels vervagen een beetje. Daarna heb ik setje besteld. Love it. Plus mijn vriendinnen hebben het ook besteld.

Mascjallah ga zo door.

Pluspunten

Sinds ik de cups gebruik is mijn huid zo veel beter geworden. Pakketje is ook snel binnen gekomen. Ik raad het iedereen aan!

Pluspunten

Ik heb de cups nog maar 1 keer gebruikt en damn girl... Ik voelde al gelijk verschil. Ik kon gwn niet stoppen zo rustgevend vond ik het

Pluspunten

Ik heb de cuppings gehaald voor hele lijf en gelaat en wat is dat toch een goede investering. Ik kan niet meer zonder cuppings leven. Je gezicht straalt ervan en ik gebruik het zelfs voor mn hoofdpijn op mn slaap ongeveer 10 min. Al met al topspul!

Pluspunten

hoiiii ik wil je laten weten dat ik mijn pakketje binnen heb gelijk de volgende dag. echt top! k was eerst heel sceptisch en vind bepaalde dingen al snel commercieel maar jou cups zijn echt LIFE. 2 x gebruikt en mijn gezicht straalt. mijn man was ook sceptisch en dacht geldverspilling maar ook hij is om!

Pluspunten

Top product! Ik ben altijd bleek/wit van mezelf geweest tot grauw in de ochtend. Ik heb de cup nu een week in huis, mijn huid straalt glanst en ik word wakker met een natuurlijk kleur. Dit ging wel eerst gepaard met vele blauwe rode vlekken en zelfs het vervellen van mijn huid op bepaalde plekken! Daarnaast heb ik altijd een ‘hormonale kin’ gehad met poriën waarvan je denkt lijken net gaatjes, niet gelogen maar ze zijn bijna niet meer zichtbaar en mijn kin was deels ook aan het vervellen hierdoor. Ik heb duidelijk resultaat ervaren, echt heel blij mee!

Pijnackerstraat 46

1072JV Amsterdam